Здравей Гост

Сънувах странен сън ,незнам как да го тълкувам , помощ

• 5 Отговора
  • 2260 Прегледи
 :'( кученцето ми почина прди 1 седмица, поради лекарска небрежност. След като казах на доктора , заради който почина , погребахме кучето и сънувах странен сън: бяхме с доктора пред блока , всичко беше в сняг ,имаше само една пътека на която стояхме. той ме попита "как е малкото куче , диша ли играе ли си " ,а аз съвсем СПОКОЙНО  му отговорих " да докторе , добре е играе си но не диша" . МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ , НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ КАКВО ТРЯБВА ДА ОЗНАЧАВА ТОВА

Не мисля, че трява да търсиш някакво знамение в този сън. Според мен означава, че си все още под въздействие на случката.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

crazy_666_999

И според мен няма скрито послание в съня ти.Просто все още не можеш да преодолееш загубата му :(Страшно много обичам животните и си представям какво чувстваш :( :( :(

направо ми иде да го убия доктора , и аз много обичам животните , кученцето беше от първата си секунда живот в ръцете ми , през цялото време е било с мене , до последната му секунда живот. от тогава сънувам все странни сънища , но тоя беше най странен, а вярвам в сънищата , много от тях стават реалност , вярвам в тяхното послание .  наистина ми е много мъчно, тои си беше моето детенце. имам чувството че някои ден ще убия доктора насериозно , имам чувстовто че тогава ще се успокоя че има справедливост  :'(

*

crazy_666_999

Знаеш ли,според мен е ненужно да хабиш толкова нерви. :-\Зная че в този момент се чувстваш отвратително,но повярвай ми за теб ще е по-добре да мислиш по-малко за тъпия доктор и некадърната му работа. ???Трудно е но опитай

много е трудно но ще си постарая  :(