Здравей Гост

времето

• 25 Отговора
  • 5828 Прегледи
*

ANI

• *
  • 135
    • http://
времето
« Отговор #20 -: Ноември 14, 2006, 01:59:21 pm »
Цитат
Цитат
пишеш "съновник" в търсачките и търсиш...

http://www.infotel.bg/rubrics/dreams/
http://www.mysticbg.com/content/sunovnik/s...novnik_main.asp

ако не намериш в тях, питай за нещо конкретно - аз имам достатъчно хартиени съновници
:)
kakvo ozna4ava ako sunuva6 pluxove
Плъховете ги сънувам покрай празници ,когато пиенето идва вповече.  ;) .За момента са нямали предсказателна стойност ,при мен.

*

Гостstanka

времето
« Отговор #21 -: Декември 01, 2006, 09:46:18 pm »
SANUVAM,4E SAM BREMENNA/mnogokratno/.KAKVO OZNA4AVA?

*

Гостенка

времето
« Отговор #22 -: Декември 02, 2006, 01:24:59 am »
Цитат
аз бих казала, че сънищата ни се пращат за да живеем по-пълноценно...

влияят ли ви сънищата на идния ден в будния живот? - да ви променят настроението, мисленето, нагласата или даже важни решения?
Понякога, се случва да забравя цял сън, за когото зная ,че е бил много вънуващ, а като спомен да остане отделен фрагмент ..както се случи наскоро, защото фрагмента беше свързан с шоколад, който умишлено си забранявах... :) и малко по късно през деня съвсем на яве мажех палачинка с обилно количество шоколад :rolleyes:  . Така, че понякога такива сънища ми влияят на решенията през деня, въпреки, че знам бидейки честна пред себе си , това е свързано повече с подсъзнанието и "забраната" , отколото пророчески сън , въобще важен сън, или предупреждение от висшето ми Аз , че би могла да ми спадне кръвната захар например, не и в последно време :) По-истинските, вълнуващи сънища изпъстрени с емоции и преживявание, не помня...просто знам,че съм  сънувала "нещо", че съм била някъде... :ph34r:  

*

RaHAri

времето
« Отговор #23 -: Декември 02, 2006, 02:23:10 pm »

Privet :))

a mongolcite pejat s gurlo po pejkite v parka na svobodata...

*

аутсаидер

времето
« Отговор #24 -: Декември 05, 2006, 09:03:02 pm »
Здравейте след 3 г. !!!!Върнах се 2004, като ми се наложи от съдбата да преживея, смъртта на майка след 2 г. боледуване и ходене по мъките!  събитие, след което никога няма да бъда същият....но във връзка с темата.. наскоро ми се наложи да ми направят пълна упойка и странното е ,че по времето докато трая упойката , нямаше нищо... просто едно небитие...спомням си момента докато ми поставяха иглата  и после събуждането...нито сънища  , нито нищо....нито съм се спускал в тунели, ноито пък съм наблудавал докторите отгоре.... хъм....да не би небитието да си е факт!?

*

АН

времето
« Отговор #25 -: Декември 06, 2006, 09:59:01 am »
Цитат
Здравейте след 3 г. !!!!Върнах се 2004, като ми се наложи от съдбата да преживея, смъртта на майка след 2 г. боледуване и ходене по мъките!  събитие, след което никога няма да бъда същият....но във връзка с темата.. наскоро ми се наложи да ми направят пълна упойка и странното е ,че по времето докато трая упойката , нямаше нищо... просто едно небитие...спомням си момента докато ми поставяха иглата  и после събуждането...нито сънища  , нито нищо....нито съм се спускал в тунели, ноито пък съм наблудавал докторите отгоре.... хъм....да не би небитието да си е факт!?
А аз точно след пълна упойка имах най-запомнящо се събуждане.
Сигурно зависи от упойката.
А може и от събуждането - лекарите ме събуждаха принудително. Много ясно си спомням паралелните усещания - лекото разтърсване от лекаря и реенето в светлини.
Такова реене в светлини съм имала и в една зимна нощ, когато измръзвах в студа и вече ми беше безразлично дали ще продължа да вървя. Тогава на другия ден си дадох сметка, че хората, с които съм била, са ми спасили живота...А бяхме деца и е могло да ме изоставят:)

Това с майка ти не е добре, но е част от вечното ни съществуване, може би....