Небесна ти хубаво си ги сложила,но на някои АСЦ са известни (не и часа),но можем да ги сложим ориентировъчно на 15 гр на знака,поне горе-долу да видим домовете.В 1 пост на темата са поместени някои асц.
На Христо Христов-той май беше гледача на кафе,ми направи голямо впечатление неаспектираният Меркурий в Риби.
Като се има предвид,че това е процес в който се работи със символи,въображение и получаване на информация, един такъв Меркурий без аспекти може да означава чист канал.Все пак е в Риби ,където той може да получава информация от космоса.
Доколкото разбрах е много религиозен и вярващ,дори си е сменил религията към християнска,което освен Меркурий в Риби (вярата),се свързва и с упр на АСЦ-Сатурн съвпад Юпитер,в опозиция на Слънце (Венера/Марс).Така имаме съвпад на упр на 1 и 12 дом-личната му изява и роля е свързана с кармично разплащане(както и с ранни ограничения-карма),служене на божественото,надникване в тайните.
Сега ми е малко "странно",защото точно вчера ми дадоха да разглеждам един мъж-гадател (това му е професията и не е от български произход също) и той имаше същото-АСЦ Козирог,изгряваща Луна (вероятно и Христо я има),Меркурий в Риби,съвпад на Сатурн и Юпитер в Козирог 1 дом-упр на 1 и 12 дом. Такива хора имат лесен достъп до несъзнаваното(границата между съзнание и колективно подсъзнание се минава лесно), до тайни източници и т.н. А този съвпад на упр на 1 и 12 дом може да даде и лична самоидентификация с подобна роля,да покаже наличие на такива качества и способности (дори и да не е в 1 дом)

Едит: Сега се сетих нещо по-встрани.Познавам,човек също мъж роден с един ден + (на 31) от Христо.Човека е философ (имам предвид ролята на Юпитер в аспект със Слънцето/Марс- аспектите към Слънце и Марс в мъжка карта могат да дадат и поприще,независимо от домовете.Дори ако се сещате Тесла имаше секстил на Уран към Слънце и беше изобретател-учен,защото тогава се чудехме от къде му идва това).Докато при Христо Юпитер е "дал" ясновидство.