Здравей Гост

Помощ!

• 187 Отговора
  • 32817 Прегледи
*

hri81

• 20
Re:Помощ!
« Отговор #160 -: Май 06, 2009, 01:53:37 pm »
Вижте аз ви разбирам напълно,знам за какво говорите и аз преди съм имал гаджета гадно ми е било страдал съм,но времето ме излекува.Тук сега става въпрос за много химия много фактори аз ако бях само с това че жена ми не ме иска или че еди какво си охо,ще литна ама се касае за здравето ми.Това ме яд че ако си седях мирно на дупето и не бях ходил при тия да ми съсипат енергията и да да пия тая химия и да ми съсипе тялото и мозъка нямаше да съм тук и да плача като женчо.Доста кофти сега го осъзнавам че трябваше като преди доста години да се обичам себе си и да не се лишавам от това и онова и да си гледам кефа.Но нещо ме накара да ги направя тия неща.Доста е кофти но е факт да бях на 60-70 майната му,но съм на 27 и какво видях нищо всичко отиде на кино това ме боли.Най вече че аз не се чувствам добре не само депресия нещо повече но никой неможе да каже.Все пак ви Благодаря много!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #161 -: Май 06, 2009, 01:58:40 pm »
Честит празник!Нека Свети Георги-Победоносец,помогне на всички нас и най-вече на момчето в този труден момент!Да победи лошото и да повярва в доброто,което го очаква! :)

*

hri81

• 20
« Отговор #162 -: Май 06, 2009, 02:00:56 pm »
Честит празник!Нека Свети Георги-Победоносец,помогне на всички нас и най-вече на момчето в този труден момент!Да победи лошото и да повярва в доброто,което го очаква! :)

Благодаря,Честит и на вас всички бъдете живи и здрави!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #163 -: Май 06, 2009, 02:06:38 pm »
Ще ти стискаме палци да се оправиш.  :)
Разбира се, то не става от раз, трябва време и търпение... И много силно да го искаш, да вярваш искрено в спасението си!
Силно се надявам да дойде ден, в който се появиш във форума и ни кажеш "Сега съм добре. Чувствам се нов човек!".   :)
Дано се случи скоро.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #164 -: Май 06, 2009, 02:20:30 pm »
Благодаря ти Мия, че ми припомни някои толкова важни неща! Отивам на църква да запаля свещ на този светъл празник. И да си поздравя именника. Татко беше Георги, дядо беше Георги, брат ми е Георги. това име е често срещано в рода ни. Желая светъл празник на всички.

И при мен тъй!  :) Да са ти здрави живите и мир за починалите!
 Само брат ми не е Георги, но около мен и в рода, колкото искаш. В офиса са петима. Баща ми е и рожденик, освен всичко друго. Прадядо ми Георги. А някой ден живот и здраве, като стана майка, моят мъж иска да кръстим детето ако е момченце Георги.  ;D   

Поздравявам ви с този светъл празник, който бележи началото на лятото и дано годината наистина бъде спокойна и ползотворна!!!  :-*
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #165 -: Май 06, 2009, 03:38:04 pm »
hri81 , Да идеш утре да искаш от личния си лекар да ти пусне
изследване на кръв и урина, ама пълни изследвания
* чернодробни ензими -билирубин,  асат, алат, Гама ГТ,
за да се види, дали не караш и някои хепатит междувременно.
( такава отпадналост не може да е само следствие на лекарствата
или на психическа основа, може да караш някакъв хепатит )
ако няма там добра лаборатория - вземи си направлението и
ела в София и да ги пуснеш тука резултатите, че така на " сляпо" лечение не става.

П.С.  Честито и от мен на всички , които имат повод
да празнуват днес.  :)
« Последна редакция: Май 06, 2009, 03:47:11 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #166 -: Май 06, 2009, 05:15:22 pm »
Христо, тук не сме лекари, а астролози.
Повечето от нас нищо не разбират от кръвни и други изследвания.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

hri81

• 20
« Отговор #167 -: Май 06, 2009, 05:18:55 pm »

Добре повече няма да пиша.Извинявам се много.Нека модераторите заключат темата или да я изтрият!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #168 -: Май 06, 2009, 05:21:13 pm »
Не си ме разбрал правилно. Няма никакъв проблем да пишеш, все пак темата е твоя.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #169 -: Май 06, 2009, 05:53:10 pm »

Лили, аз поисках тези резултати, защото всички даваме съвети,
а не е ясно каква е причината - дали е само психическа или има
физиологична причина.
Като гледам хемоглобина и другите резултати - няма проблем.

Чернодробния Алат е малко завишен, но от толкова малко не боли черния дроб
( може да е от лекарствата )

Остава да идеш на ехограф - да ти видят и панкреаса и жлъчката ,
черния дроб и бъбреците.
Избери си добър ехографист - така ще се отхвърлят една по една
причините. Приемай повече вода - минерална и плодове.

Тази болка в дясно трябва да се изясни от какво е .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Май 06, 2009, 06:04:13 pm »
Като превеждам епикризи вече ще знам към кого да се обръщам. :P Много ги мразя тия съкращения.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #171 -: Май 06, 2009, 06:11:37 pm »

физиологична причина.

Причините рядко са в тялото,тъй като то е последна инстанция.Започва се от духа,мисълта,психиката и така надолу вече има следствия,не причини.  ;)  В смисъл то може да отрази нещата,но рядко е създателя на положението.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #172 -: Май 06, 2009, 06:23:04 pm »

физиологична причина.

Причините рядко са в тялото,тъй като то е последна инстанция.Започва се от духа,мисълта,психиката и така надолу вече има следствия,не причини.  ;)  В смисъл то може да отрази нещата,но рядко е създателя на положението.

Съгласна съм, но ако на някой трябва да му се оперира примерно бъбрека,
едва ли ще може да се излекува влияейки на духа, мисълта и т.н., защото
следствието е вече налице ( нефункциониращ орган ), оперирането на
мисловно и духовно ниво може само да предотврати последствията,
преди да са се появили.
Възможно е и причините да са в някой минал живот - но не можем
да "стигнем" чак дотам.

П.С. Благодаря, че ме подсети за минералите - вчера си ги намерих,
къде съм ги прибрала ( наистина действат приятно )
добре е на теория, особено, ако живеем в хармонична среда, но на
практика съществена полза трудно се забелязва, защото много са променени
условията при които живеем.

P.P.S. Опитах се да му изясня някой " причини" от картата, но той
не може да ги разбере на това ниво, на което се намира.
« Последна редакция: Май 06, 2009, 06:41:21 pm от Moonlady »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #173 -: Май 06, 2009, 06:58:42 pm »
Аз просто те поправих доколкото става въпрос за източника на причината,а не за местоположение на симптоматика, която може да бъде третирана с всякакво лечение.

Колкото до това до колко са необходими и належащи операциите,има доста случаи когато набелязани за такива не са се състояли заради друг начин на лечение и често сравнително "духовен",който е водел до пълно излекуване.Т.е. оперирането на духовно и мисловно ниво (а енергията следва мисълта) не само предотвратява,но може и да се справи и с последствията,особено когато те са в основата на процеса на който тялото е последна видима фаза на изява.

Минералите си действат независимо от средата.Да факт е че веднъж хармонизирани ( с тях или друго) лесно може да излезем извън това състояние в една хаотична среда,но с времето човек се учи да превъзмогва влиянията отвън и да запазва своята хармония и стабилност,независимо от реалните фактори около него.Това изисква издигане на съзнанието,не само хармонизиране на енергетиката и не става бързо естествено,но всичко зависи индивидуално от самия човек-за някои това е лесно,за други трудно постижение,трети се раждат с такава вродена способност/черта  ;)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #174 -: Май 06, 2009, 07:20:46 pm »

Колкото до това до колко са необходими и належащи операциите,има доста случаи когато набелязани за такива не са се състояли заради друг начин на лечение и често сравнително "духовен",който е водел до пълно излекуване.Т.е. оперирането на духовно и мисловно ниво (а енергията следва мисълта) не само предотвратява,но може и да се справи и с последствията,особено когато те са в основата на процеса на който тялото е последна видима фаза на изява.
.......................................
..........издигане на съзнанието,не само хармонизиране на енергетиката и не става бързо естествено,но всичко зависи индивидуално от самия човек-за някои това е лесно,за други трудно постижение,трети се раждат с такава вродена способност/черта  ;)

Темата е за конкретен случай, не за  "има доста случаи" - сам казваш
" не става бързо естествено" - ами ако няма това време ?

Защо не опиташ да му обясниш липсата на земя в хороскопа ?
или какво означава - повечето планети в източната половина...

Защото аз прекратявам постингите си по тази тема за сега   ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #175 -: Май 06, 2009, 07:31:14 pm »
Е както видя ,човека не е за операции,а за цялостно лечение-на всички нива.

А и аз не говорих за него,а по принцип.Ако съм искал да кажа нещо за него конкретно-вече съм го казал.За сега дори и не мисля,че има нужда от астрологични анализи или поне не това е най-основното от което се нуждае.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #176 -: Май 06, 2009, 07:33:59 pm »
Момче, с две думи.
Независимо какво е било някога, сега положението е такова - ВСИЧКО Е В ТВОИТЕ РЪЦЕ.
Кеф ти - самоунищожи се докрай.
Кеф ти стъпи си на краката.
Кеф ти хленчи си до края на времето.
ТИ ИЗБИРАШ!

Разбра ли какво ти казах?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #177 -: Май 06, 2009, 07:37:00 pm »
Извинете ме,но понеже съм с повече планети в земен знак-Телец и ми е малко трудно да мисля съвсем духовно,ми се иска да изразя следното мнение...
То е ясно,че Христо в момента има някакъв проблем на психична основа,но в крайна сметка ако го боли някъде,заради друго заболяване-да речем дроб,бъбрек или друг орган,не е ли най-добре да отиде на лекар и да започнат да лекуват това заболяване или най-малкото да се облекчи по някакъв начин страданието му.
Дали е от лекарствата,дали е от нещо друго,няма значение.Трябва да се лекува.Може и заради това да е толкова отпаднал и да се изморява.Не че не са свързани,но след като не се чувства добре,как да мисли за друго освен за самата болката и същевременно да искаме да се чувства и щастлив.Вече някой спомена за жълтеница,примерно.Той каза,че няма,но може да е друго.
Ако има сили и възможности трябва да се върне,според мен в София-да отиде в Медицинска академия ли,не зная точно къде/съфорумците от столицата могат да кажат/и някой професор да се заеме сериозно с него.
« Последна редакция: Май 06, 2009, 08:13:37 pm от Мia21 »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #178 -: Май 06, 2009, 07:42:15 pm »
Е както видя ,човека не е за операции,а за цялостно лечение-на всички нива.

Е, не съм видяла, ама щом ти си видял   :P   ::)

Знаеш ли, че от един панкреас се умира ....
или от спукана жлъчка...?

Колко от лечителите имат медицински познания ?

Край  :)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #179 -: Май 06, 2009, 07:59:29 pm »
Аз доколкото разбрах той не е спрял да ходи по доктори. От повече от година. И докато е ходил по врачки, пак е ходил по доктори.
Така че има пълни изследвания.
И наистина трябва да се лекува и физиката, с дух я си тури пломба на зъб?
Но основното при него е -тежка дилема плюс неспособност да я реши, плюс огромно неумение да губи.
Той не умее да губи, там му е големият проблем. А един пълководец е успешен не защото няма загуби, а защото умее да губи.
Плюс егото колко е върховен.
Буда като разбрал за смъртта, отишъл да медитира и се просветлил. Това момче като разбрало за смъртта, се уплашило.
Въпрос на лична сила.

Хуанистите биха казали - всичко му е от ЧСЗ-то. Чувството за собствена значимост. Мисля, че се задържа в това състояние, защото не иска да приеме, че е едно средностатистическо същество. Понякога човек е готов да загуби живота си, но не е готов да загуби усещането си за значимост.