Здравей Гост

martvite jivi

• 0 Отговора
  • 1967 Прегледи
*

talkata

• 2
  • jivota e za smelite
martvite jivi
« -: Май 08, 2009, 12:12:49 pm »
sanuvax 4e sam v ka6tata na baba,stoq v spalnqta s ku4eto i gledam navan zadniq dvor prez prozoreca.kakto gledax ku4kata zapo4na da skimti da q pusna navanka i az q pusnax,obarnax se i q vidqx da rovi v dvora ama napravo kopae6e trap i skimte6e taka sqka6 vijda nqkoi ot semeistvoto mi .otidox pri neq,karax i se -za6to pravi6 tezi trapove.a tq pak skimti.use6tax 4e tam e sapruga mi,az sa6to po4nax da povq barzax da ne se zadu6i pod tazi pras.prastite na racete mi bqxa v krav ot poveneto,a ku4kata ne spira6e da skimti az i vikax-aide momi4e davai po barzo,kade e niki.i tq rove6e.stignaxme do kov4eg i ku4eto izvednaj iz4ezna nqma6e q ,az ostanax sama.otvorix go a vatre be6e baba jiva i zdrava,no tajna.kaza mi-pobarzai 4e nqma6 vreme 6te se zadu6i ne mu stiga vazduxa na dqdo ti(toi e po4inal a baba ne)az prodaljavam.rovq i gotovo stignax do nego,otvarqm gosa da mu pomogna da stsne i baba pak mi kazva-zakasnq ve4e ne di6a.posle se obarnax i otidox do edno mqsto okolometar na metar,cqloto s mirodiq.poglednax baba i tq mi kaza-otkasni si baba,naberi si 4e nqma koi da ti dade.i se sabudix.strano no o6te ne moga da go zabravq i se straxuvam.