Здравей Гост

Разрушения....

• 8 Отговора
  • 2991 Прегледи
Разрушения....
« -: Май 12, 2009, 07:49:53 pm »
В София има едно бивше кино "Георги Димитров" на площад "Възраждане", което сега е някаква чалга кръчма. Та, сънувам, че това място е някаква сграда свързана с други сгради и тяхната вътрешност се движи лифт. Лифтът се чупи. Събаря покривите на тези сгради. Висят хора от сградите. Търклят се други по земята. Картината наоколо е като при апокалипсис - изгорели, разрушени сгради, пепел. Аз се движа с една от най-добрите ми приятелки и както си говорим започвам да я обиждам, ама така, че направо се разтреперах в съня си. Тя ми се разсърди и на мен ми стана много мъчно.  :'(

Събудих се и цял ден ми е ужасно....

-----------

Транзитен Хирон, Нептун и Юпитер правят тригон към Слънцето и Урана ми и опозиция на АС-то ми.
« Последна редакция: Май 12, 2009, 07:56:53 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

Re:Разрушения....
« Отговор #1 -: Май 20, 2009, 05:42:32 pm »
В София има едно бивше кино "Георги Димитров" на площад "Възраждане", което сега е някаква чалга кръчма. Та, сънувам, че това място е някаква сграда свързана с други сгради и тяхната вътрешност се движи лифт. Лифтът се чупи. Събаря покривите на тези сгради. Висят хора от сградите. Търклят се други по земята. Картината наоколо е като при апокалипсис - изгорели, разрушени сгради, пепел. Аз се движа с една от най-добрите ми приятелки и както си говорим започвам да я обиждам, ама така, че направо се разтреперах в съня си. Тя ми се разсърди и на мен ми стана много мъчно.  :'( Може да ти е спомен от минал твой живот и да си била заедно с приятелката си която си сънувала. Ако искаш да попитам за това моят духовен учител Иеова. Не се опитвам да зарибявам, нито да нахалствам, просто съм само любител.

Събудих се и цял ден ми е ужасно....

-----------

Транзитен Хирон, Нептун и Юпитер правят тригон към Слънцето и Урана ми и опозиция на АС-то ми.

« Отговор #2 -: Май 20, 2009, 07:00:27 pm »
Марушка, нещо не се е постнал отговора ти ???:-\ ???

« Отговор #3 -: Май 20, 2009, 11:30:15 pm »
Марушка, нещо не се е постнал отговора ти ???:-\ ???
;D Защо стана така не знам?  Смея се сега.
Може да е  бил съня ти от минал живот. Не нахалствам само по желание. Не се опитвам и да зарибявам.

« Отговор #4 -: Май 20, 2009, 11:31:13 pm »
И то заедно с приятелката си да сте били в един от миналите си животи.

« Отговор #5 -: Май 20, 2009, 11:34:11 pm »
А можеш ли да попиташ учителя си специално за тези апокалиптични картини, че такова нещо до сега не съм сънувала.

« Отговор #6 -: Май 22, 2009, 11:29:35 am »
Как няма да попитам духовния ми учител Иеова, на мен също ми беше много интересно когато го прочетох и затова когато съм по-спокойна ще го попитам. Защото когато съм много нервна и агресивна не ми отговаря,защото тогава ми казва, че може да се появи да се свържи Сатана лошата сила  или неговите подръжници.

« Отговор #7 -: Май 25, 2009, 05:41:29 pm »
Как няма да попитам духовния ми учител Иеова, на мен също ми беше много интересно когато го прочетох и затова когато съм по-спокойна ще го попитам. Защото когато съм много нервна и агресивна не ми отговаря,защото тогава ми казва, че може да се появи да се свържи Сатана лошата сила  или неговите подръжници.
Ако искаш на лична бележка да ти напиша защото не е за четене пред всички.

« Отговор #8 -: Май 25, 2009, 07:01:07 pm »
Ако искаш на лична бележка да ти напиша защото не е за четене пред всички.

Добре, благодаря ти.