Здравей Гост

Змия

• 4 Отговора
  • 2187 Прегледи
Змия
« -: Май 12, 2009, 11:33:35 pm »
Вчера сънувах ужасен сън,пътувахме със съпруга ми в колата,а от там изкочиха две змии и започнаха да ни лазят,опитваха се да не ухапят.........събудих се от страх и трудно заспах
Какво според вас може да означава сънят ми?
Ако това има значение в момента и двамата сме болни от грип,дали има връза със съня ми :-\

*

Nebesna

Re:Змия
« Отговор #1 -: Май 13, 2009, 01:25:51 am »
Вчера сънувах ужасен сън,пътувахме със съпруга ми в колата,а от там изкочиха две змии и започнаха да ни лазят,опитваха се да не ухапят.........събудих се от страх и трудно заспах
Какво според вас може да означава сънят ми?
Ако това има значение в момента и двамата сме болни от грип,дали има връза със съня ми :-\

Ами може и да има връзка със заболяването ви. Змията е на болест.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2 -: Май 15, 2009, 09:51:19 pm »
А може просто да сте пренапрегната, под стрес, да имате някакви притеснения и страхове за нещо.

« Отговор #3 -: Май 27, 2009, 11:49:33 am »
   Имаше време, през което сънувах доста често змии...В някои моменти означава и женска злоба и завист. Значи ако се отърсиш от страховете си, завистта и злобата няма да стигнат до теб.

« Отговор #4 -: Май 28, 2009, 04:29:33 pm »
Сънуването на змии има различно тълкуване. най- популярното е, че змията и враг /човек/, който изпитва злоба и ненавист към теб. досега ги е прикривал, но нещо ще го провокира. Змии затворени в кутия- лъжа, която ще те нарани.