Голем праз. <_< Всеки си носи ...асцендента и никой друг не може му го износи.
Уааа, ама аз ти видях вече Северния възел как сладко е гушнал Плутон точно на МЦ... хич не е зле даже а и сега вече знам, че Асцендентите ни не са в един и същи градус на знака - изпреварила съм те с цели /неректифицирани/ 2 градуса и половина :rolleyes:
Цитат Уааа, ама аз ти видях вече Северния възел как сладко е гушнал Плутон точно на МЦ... хич не е зле даже а и сега вече знам, че Асцендентите ни не са в един и същи градус на знака - изпреварила съм те с цели /неректифицирани/ 2 градуса и половина :rolleyes: а какъв е вашият асцендент?
Цитат Цитат Уааа, ама аз ти видях вече Северния възел как сладко е гушнал Плутон точно на МЦ... хич не е зле даже а и сега вече знам, че Асцендентите ни не са в един и същи градус на знака - изпреварила съм те с цели /неректифицирани/ 2 градуса и половина :rolleyes: а какъв е вашият асцендент? да не би да е стрелец?
ЦитатЦитат Цитат Уааа, ама аз ти видях вече Северния възел как сладко е гушнал Плутон точно на МЦ... хич не е зле даже а и сега вече знам, че Асцендентите ни не са в един и същи градус на знака - изпреварила съм те с цели /неректифицирани/ 2 градуса и половина :rolleyes: а какъв е вашият асцендент? да не би да е стрелец? Ммм... изгряващ Скорпион имах предвид, че трябва да си го "заслужиш" - и тук неслучайно наблегнах на кавичките всеки си 'влачи' хороскопа с Асцендента и констелациите в него съобразно степента, в която може или не може да понесе дадено нещо... :ph34r: :huh: Де да беше Стрелец, но пък ми е "даден" един Юпитер срещу Асц
Чувството е взаимно - на мен пък Телците (особено ако имат повечко Юпитер) "Толкова Овни"? Не съм казала, че близкото ми обкръжение е бъкано с овнешки Слънца, а тук във форума си е чиста 'случайност'... може би :huh: