Здравей Гост

ЗА РЕВНОСТТА

• 147 Отговора
  • 23587 Прегледи
*

Nebesna

Re:ЗА РЕВНОСТТА
« Отговор #60 -: Август 29, 2010, 01:33:08 pm »
самотата мисля ,че може да се характеризира с този аспект съвпад на венера/сатурн...

Най-често дава брак по сметка, с по-възрастен, с високопоставен мъж или с вдовец...но не е задължително да е само това единствен индикатор в картата....може да има аспекти, които компенсират.

« Отговор #61 -: Август 29, 2010, 01:34:21 pm »
Според мен , склонни към ревност са тези ,които изневеряват!

Ооо, да! Утре обезателно ще питам една приятелка за дата /без час/ на нейна приятелка, която 20 години изневерява на мъжа си с различни мъже и като разбра, че той си има любовница не можа да го понесе и се разведе.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Август 29, 2010, 01:35:11 pm »
Визирам карта , която пуснах в темата за изневерите....Там има точен съвпад на венера/сатурн/луна. Знака е близнаци...

В Близнаци изявата няма да е като при същия съвпад, но в знака Телец, Скорпион, Рак или дори Везни. А пък и рибешкия Марс също не е от най-себичните. Аспектите са важни, няма спор, но не по-малко важни са и знаците, които са ангажирани.  :blink:

Нали затова ги *дисектирах* ;D
Защо мислиш , че не е склонна към ревност близначката венера? :-\ Тя е повърхностна , неискренна , сметкаджиика ,нестабилна...
Диспозитор е меркурии все пак. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #63 -: Август 29, 2010, 01:36:19 pm »
ххихи, Марая пак ми оплю Венерката! :blink:
на моята диспозитор е Меркурий в Рак и е много чувствителна даже!
нестабилна - да, променлива - да, но сметкаджийка и неискрена - Не!

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Август 29, 2010, 01:38:18 pm »
самотата мисля ,че може да се характеризира с този аспект съвпад на венера/сатурн...

Най-често дава брак по сметка, с по-възрастен, с високопоставен мъж или с вдовец...но не е задължително да е само това единствен индикатор в картата....може да има аспекти, които компенсират.

Например? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Август 29, 2010, 01:46:37 pm »
ххихи, Марая пак ми оплю Венерката! :blink:
на моята диспозитор е Меркурий в Рак и е много чувствителна даже!
нестабилна - да, променлива - да, но сметкаджийка и неискрена - Не!

Все ще има недоволни и оплюти - така е в астрологията. Не те познавам ,не съм ти виждала картата , ако се припознаваш говори лошо за теб.... ;D Коментирам не една венера в близнаци , а доволен брой венерки ,така ,че изводите са ми на база на карти ,който съм видяла.....
Меркурии е хермафродит , той се свързва с лъжата , с неискренността , логично е във въздушен знак на трон да дава и такива характеристики и водена от това ,че мерка е диспозитор на близнашка венера съм стигмала до тези заключения....
меркурии е търговец- борави добре със сметките... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Август 29, 2010, 01:48:06 pm »

Ето ви една карта на млада жена, сключила брак по сметка.
Със съпруга имат почти 20 години разлика. Още когато бяхме студентки на по 19 години, тя се запозна с него, той беше на 38...
Мъжът е фирмаджия, богат, с имоти. Девойката, откакто я познавам, беше все с потребителска нагласа, мечтаеше за охолен и луксозен живот.
В картата няма твърд аспект между Венера и Сатурн, но има мажорен аспект между Венера и Юпитер.
Между другото, правих проучване и се оказа, че повечето жени, които постигат висок социален статус след брака, имат или Венера в съвпад с Юпитер, или Венера в тригон с Юпитер. Не бяха два-три частни случая, а доста повече, за да стигна до този извод. Естествено, за това трябва да има и други потвърждения в радикса, но Венера/Юпитер е най-често срещаният аспект.

Картата е с неизвестен час на раждане.

Тук има не само партилен тригон Венера/Юпитер. Юпитер е в знак на екзалтация и има мажорен аспект с Луната, Венера пък е в знака Скорпион, който мунданно се свързва с парите на партньорите.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Август 29, 2010, 01:51:52 pm »
Лили , показателна работа....
Анаретен сатурн в квадрат венера . Точен тригон на венера/юпитер.
На последния аз казвам щастливия аспект...и видя ли такъв в карта съм сигурна , че човека има от всичко по много...пари ,приятели ,покровители....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Август 29, 2010, 01:54:20 pm »
Анаретен сатурн в квадрат венера .

Сатурн по-скоро е в "скрит" секстил с Венера, но с доста широка орбиса. Иначе има знаков квадрат, да. Но само знаков.

Цитат
На последния аз казвам щастливия аспект...и видя ли такъв в карта съм сигурна , че човека има от всичко по много...пари ,приятели ,покровители....

Особено когато Юпитер е с есенциални достойнства.
Винаги се е стремяла към лесен и лежерен живот, сега го има. Богати са доста, живеят на отсрещната улица. Но не поддържам контакт с нея, няма какво да си кажем, само случайно съм я засичала по улицата или случайно в някой офис в деловата част на града, все се явява придружител на съпруга си, ходи с него по срещи "за украса".

« Последна редакция: Август 29, 2010, 01:59:28 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #69 -: Август 29, 2010, 02:00:19 pm »
Много субективизъм има в астрологията - например, когато говорим за венерата или марса на любовницата, така че не засягайте, момичета. От частното не се правят изводи за общото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Август 29, 2010, 02:02:29 pm »
Много субективизъм има в астрологията - например, когато говорим за венерата или марса на любовницата, така че не засягайте, момичета. От частното не се правят изводи за общото.

Осовено ако Марс-ът се окаже рибешки.  :P :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #71 -: Август 29, 2010, 02:04:28 pm »

В картата няма твърд аспект между Венера и Сатурн, но има мажорен аспект между Венера и Юпитер.
Между другото, правих проучване и се оказа, че повечето жени, които постигат висок социален статус след брака, имат или Венера в съвпад с Юпитер, или Венера в тригон с Юпитер.

Както се казва от твоите уста в Божиите дела ;D
Не ми е много точен съвпадът, но все пак е съвпад, ако изобщо стигна до брак, де ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #72 -: Август 29, 2010, 02:05:21 pm »
оооооооо, аз имам приятел с марс  в Риби - страшна работа е!
дай му жени, жени и пак жени........не подбира.

*

Nebesna

« Отговор #73 -: Август 29, 2010, 02:05:26 pm »

Осовено ако Марс-ът се окаже рибешки.  :P :blink:

:29:

*

Nebesna

« Отговор #74 -: Август 29, 2010, 02:05:54 pm »
оооооооо, аз имам приятел с марс  в Риби - страшна работа е!
дай му жени, жени и пак жени........не подбира.

А ревнив ли е?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Август 29, 2010, 02:07:15 pm »

Между другото, правих проучване и се оказа, че повечето жени, които постигат висок социален статус след брака, имат или Венера в съвпад с Юпитер, или Венера в тригон с Юпитер.

Както се казва от твоите уста в Божиите дела ;D

Еми дано, за Венера/Юпитер, както и за Юпитер в 7 дом винаги има последен влак  :P, в това отношение са късметлии.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #76 -: Август 29, 2010, 02:07:50 pm »

Ето това е аспект на компенсация, ако на някой не им е ясно какво значи компенсиращ аспект.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #77 -: Август 29, 2010, 02:08:12 pm »
никак даже!
дори си пада по оргиите.
но при него има и Слънце, Мерк, Венера в опозиция на Плутон (Овен-Везни
марса му е неаспектиран.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #78 -: Август 29, 2010, 02:09:16 pm »
на мен Луната като ми е в тригон с Юпи мога ли да се надявам на нещо подобно?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Август 29, 2010, 02:11:43 pm »
никак даже!
дори си пада по оргиите.
но при него има и Слънце, Мерк, Венера в опозиция на Плутон (Овен-Везни
марса му е неаспектиран.

То и при мен има същите констелации, само че рибешкия Марс има мажорни аспекти (голям тригон с Луна и Уран). Ама чак оргии... хаха, не бих казала.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.