Здравей Гост

ЗА РЕВНОСТТА

• 147 Отговора
  • 23586 Прегледи
*

Nebesna

Re:ЗА РЕВНОСТТА
« Отговор #140 -: Септември 06, 2010, 02:03:43 am »
къде е луната сега.. мамка и пак не мога да заспя ;D

И аз не мога, но зная какво ме чака утре.....толкова съм превъзбудена, че не смея да затворя очи.

*

Nebesna

« Отговор #141 -: Септември 06, 2010, 02:05:17 am »

Кайли и аз съм така, между другото. Тригонът ми между Юпитер в Рак и Нептун в Скорпион завършва с голям воден тригон - прибавям и Сатурн в Риби.

ПП. Подозирах, че имаш нещо общо с психологията - много си проницателна и обикновено преценките ти са изключително точни. Изненадана съм...все си мислех, че си прочела стотина книги най-малко, но не допусках, че имаш академично образование.

това е заради плутон в първи дом, в дева.. ;) психологията е начин на мислене за него..научих малко терминология, както сега уча астро терминология..никой не иска да му посочваш петната в душата..но след време това дава резултат..аз чистя и моите петна също така, все пак е в първи дом плутон, но не и професионално..професионализма убива удоволствието от любимите занимания.. ;)

А аз мисля, че е заради акцентирания ти 12-ти дом - затова се разбираш с Рибките....иначе не виждам логиката. Все съм си мислела как един лъв с асцендент Дева може да се разбира с Риби, ами заради Слънце в 12-ти.

*

Vision

• 3523
« Отговор #142 -: Септември 06, 2010, 02:21:09 am »

А аз мисля, че е заради акцентирания ти 12-ти дом - затова се разбираш с Рибките....иначе не виждам логиката. Все съм си мислела как един лъв с асцендент Дева може да се разбира с Риби, ами заради Слънце в 12-ти.

ами с рибките..последните седем години живях много добре с моята любима рибка..неговото слънце обаче беше в седмия ми дом..преди това десет години се разправях с една риба, със слънце в шестия ми дом, и 4 години бях обсебена от друга риба, пак със слънце в шестия ми дом, на 22 и 23-ти февруари..та явно не се разбирам с всички риби..но всичко има смисъл..предишните неща ме подготвиха за последното, което беше много истинско и силно..и 12-ти дом е пълен и нептун е силен..задоволи се една много голяма моя празнина, седми дом ми е празен..сега вече нямам глад..всичко си заслужаваше..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #143 -: Септември 06, 2010, 02:23:13 am »

ами с рибките..последните седем години живях много добре с моята любима рибка..неговото слънце обаче беше в седмия ми дом..преди това десет години се разправях с една риба, със слънце в шестия ми дом, и 4 години бях обсебена от друга риба, пак със слънце в шестия ми дом, на 22 и 23-ти февруари..та явно не се разбирам с всички риби..но всичко има смисъл..предишните неща ме подготвиха за последното, което беше много истинско и силно..и 12-ти дом е пълен и нептун е силен..задоволи се една много голяма моя празнина, седми дом ми е празен..сега вече нямам глад..всичко си заслужаваше..

Ааа, а на мен Венера сигурно ми в съвпад с Десцендента ти.

*

Vision

• 3523
« Отговор #144 -: Септември 06, 2010, 02:25:24 am »

десц. ми е в 11-тия градус, май сме го уточнявали това, че ти е там венерата и на Вещичка слънцето.. ;) ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #145 -: Септември 06, 2010, 02:27:20 am »

десц. ми е в 11-тия градус, май сме го уточнявали това, че ти е там венерата и на Вещичка слънцето.. ;) ;D

Точно...и на съпруга ми слънцето - също. Сега се сетих, че сме го коментирали.

« Отговор #146 -: Септември 06, 2010, 10:38:12 am »
Егати..какви са тея караници, какво е това чудо  :-\  Нещо не мога да ви разбера...форумът е за разтоварване, а не за натоварване с негативни емоции..

*

missKapriz

« Отговор #147 -: Септември 06, 2010, 11:17:45 am »
и ОЩЕ НЕЩО...Защо да не целувам ВИЖЪН ,СКАРЛЕТ И ВСИЧКИ ,КОГАТО ВИЖДАМ И ЧОВЕЩИНАТА И ДОБРИНАТА...
НЕБЕСНА ,АЗ НЕ СЪМ ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА И НАЗОВАВАМ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМЕНА И ТОВА Е МОЕ ПРАВО!
ВБЕСИ СЕ ЗАЩОТО ТЕ НАРЕКОХ ПЕРФЕКТЕН АСТРОЛОГ НО...ХОРАРЕН! ТОВА БЕШЕ ПРИЧИНАТА И АЗ ГО ЗНАМ!
НЕ ГИ МИСЛИ ДРУГИТЕ , НЕ СА ТИ АСПЕКТИРАНИ ПЛАНЕТИТЕ ЗА ЛИДЕРСКИ ПОСТ-НЕ СИ НИТО ЛЕВСКИ НИТО БОТЕВ.... :57: :57: :57:
Aaaa,kak така това да я вбеси-то си е комплимент това.В хорара или познаваш или не.Там няма място за свободни съчинения и интерпретации и всякакъв литературен талант  :72:
Друго ще да я е вбесило мисля....