Здравей Гост

Съединение марс-венера

• 39 Отговора
  • 6538 Прегледи
*

aiia

Съединение марс-венера
« -: Май 17, 2009, 03:19:23 pm »
Какво очаквате от този мунданен аспект?  Засяга ли ви лични планети?  ::)
Аз съм доста обнадеждена, понеже телец ми е хармоничен знак.
От 7 юни до 5 юли тези 2 планетки се движат заедно в телец  :-* Красотааа, изящество.

Новолунието на 24 май както и на 22 юни, носи повея на съединението на Венера с Марс. Нетърпение и очакване на непознати чувства. Да се надяваме да има възпламеняващи страсти и желания.

« Последна редакция: Юли 07, 2009, 05:51:48 pm от Asla »

*

Mia21

• 2502
Re:Съединение марс-венера
« Отговор #1 -: Май 17, 2009, 09:06:59 pm »
Тези две планети в определен момент ми съвпадат последователно с Юпитер,Венера и Меркурий-всичките в Телец в 11-ти,след което Слънце-пак в същия дом.Имам както се вижда възврат на Венера.Единственото ми притеснение идва от това,че ще ми правят опозиция с Уран в даден момент,който е в 5-ти.Господар на дома е Скорпион с управител Плутон в 4-ти.Какво ли мога да очаквам?! ???
« Последна редакция: Май 17, 2009, 09:31:33 pm от Мia21 »

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Май 17, 2009, 10:30:34 pm »
Ха, сега видях, че при мен транзитните Венера и Марс ще направят съвпад със СЛВ в Телец в 5-ти дом, който е в секстил с натална Венера. А понякое време и транзитната Луна се присъединява към съвпада с възела. Очаквам хубави събития. Все пак Венера ми е господарка на възела и на МЦ едновременно, а в натала Марс е под госпосподството на Венера. Много "венерино" ще ми бъде.

*

veshti4ka

« Отговор #3 -: Май 17, 2009, 11:33:26 pm »
малииииииииии на мен пък около 17-20 юни ми правят секстил с наталното Слънце и в тоя момент и транзитния Ерос ще ми е в съвпад със Слънцето  ;D ;D ;D  май ще стане голямо мазало  :-[

*

aiia

« Отговор #4 -: Май 17, 2009, 11:42:36 pm »
мдаааамм
мисля си, че този мунданен съвпад ще подейства на много хора в личен план. Ами то лято иде... хормоните бушуват. Време е за любов. Няма начин просто ... :-* :D ;D

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Май 18, 2009, 12:08:50 am »
малииииииииии на мен пък около 17-20 юни ми правят секстил с наталното Слънце и в тоя момент и транзитния Ерос ще ми е в съвпад със Слънцето  ;D ;D ;D  май ще стане голямо мазало  :-[

И аз погледнах тр. Ерос къде ми попада по същото време, когато мунданния съвпад Марс/Венера ще ми засегне възела в 5-ти дом. И ето какво установих: тр. Ерос връз натална Венера. Супер!

ПП. Вещичка, твоето Слънце май е в съвпад с мойта Венера.

*

Skarlet

« Отговор #6 -: Май 18, 2009, 01:38:21 am »
Да видим и при мен как ще се прояви този точен съвпад на 23-24 юни с наталния ми Марс/пък и с Ерос/.  :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #7 -: Май 18, 2009, 01:25:41 pm »
Ми и аз погледнах,чак и на мен ми се прияде от вашите мераци  :P ;D

Значи на 19.6. Венера/Марс и Луна ще ми съвпаднат с Хирона в 9 дом и ще квадратурнат Марса/Вертекса-да видим какво ще излезе  ::) , все някакво събитие ще има (Венера и Марс натално имат аспекти към Хирон), че и тогава Меркурий ми е на МЦ ,а секстила на Уран в 7 дом към Слънце в 5 дом става точен до минутата,а аз имам такъв натален аспект даже.

И изкарах късмет-Лунара ми започващ на 21.6. е с АСЦ Везни(в точен квадрат с натална Венера),като съвпада на Венера/Марс в лунарен 8 дом се засилва, защото Венера е УПР на АСЦ,а Марс на ДСЦ.А Луната,Слънцето и Меркурий в 9 лунарен дом навяват,както и транзитните Венера/Марс за това,че ситуациите ще се развиват по път,на далечни места  ;) Нищо чудно,лятото пътувам най-много.Мммм много добре изглежда да видим  ::) Вече нямам търпение  ;D

Едит:Няма случайни работи.Сега като съм си гледал хороскопа за това,Луната е в точен съвпад с ДСЦ,а Венера в точен до минутата секстил с Марс  ;D Хм дали това е знак някакъв  ::)
« Последна редакция: Май 18, 2009, 01:35:18 pm от Синухе »

*

aiia

« Отговор #8 -: Май 18, 2009, 01:54:05 pm »
хихихи а дано синухе  ;D   все убави събития да ти се сбъднат.

На 19 юни и  на мен тр. венера и марс правят съвпад с хирон само че в 8-ия ми дом, както и секстил с марс в 10 дом, както и тригон с натална венера, слънце и  сатурн. Ще разправяме след 1 месец  ;D :-* :D ::) 8)

« Отговор #9 -: Май 18, 2009, 01:57:38 pm »
Охоооо, аз ко ще правя, какво ли ме чака. Съвпад с Натален Сатурн- 12 дом и в опозиция с наталните Марс и Венера.  :-\ - ще има май боричкане, кой на кого и как да се наложи  :). Е, поне тези транзити бързо преминават...

*

aiia

« Отговор #10 -: Юни 14, 2009, 05:30:56 pm »
На 21 юни в 16 ч БГ време се съединяват на 15 гр. 15' и започвал нов цикъл. Аспектите на това съединение са - съвпад със селена и тригон със сатурн /почти точен/. Дали това няма да допринесе за създаване на по-стабилни отношения в бизнес и личен план по време на новия цикъл както и за затвърждаване на такива?  :D
Още малко остава. Някой има ли лични планети на този градус? ::)
« Последна редакция: Юни 14, 2009, 05:45:44 pm от aiia »

*

aiia

« Отговор #11 -: Юни 14, 2009, 06:47:40 pm »
Коя зодия беше, девойко хубава? :D

*

aiia

« Отговор #12 -: Юни 14, 2009, 06:55:41 pm »
Естествено, светилата са най-важни. Както и венерката. :-))))

*

aiia

« Отговор #13 -: Юни 14, 2009, 06:59:30 pm »
Положително ще ти се отрази, то е цял цикъл, за по-дълъг период ще имаш емоции по венера и марс евентуално  :-*

*

aiia

« Отговор #14 -: Юни 14, 2009, 07:04:37 pm »
Ох не знам точно, ама може да ги проследиш кога пак съвпадат.
Предното съединение е било във везни на 16 гр. окт 2008 мисля.

« Отговор #15 -: Юни 14, 2009, 11:03:08 pm »
Ммм, я гледай ти! Въпросният съвпад ще направи съвпад на наталното ми МС. К'о ли значи т'ва? Някакъв хабер по работа, може би?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #16 -: Юни 14, 2009, 11:13:31 pm »
Съвпадат ми  с асцендента ми и с Хирон ,опозиция с нат. Уран.Уф..... стрелите на Амур дано ме пронижат иначе в манастир ще влизам.. ;D :-[

« Отговор #17 -: Юни 15, 2009, 07:40:34 am »
Сега си погледнах транзитите за 22 юни и вижте каква интересна картинка се получава:Новолунието в съвпад с Лилит в 7-ми дом,съединението Марс-Венера в опозиция на Уран транзита е от към 5-ти дом и транзитния Лилит в съвпад с господаря на 7-ми дом Меркурий!Ще става голямо и неочаквано оживление на любовния фронт!Е има още 1 седмица..... ::)
 http://s395.photobucket.com/albums/pp35/marygadje/?action=edit&current=m-1.jpg&startOption=0
Докато дишаш...надявай се!

*

veshti4ka

« Отговор #18 -: Юни 15, 2009, 09:07:21 am »
на 22 юни Слънцето е в съвпад и с Веста /транзитни/. така че предполагам, че новолунието ще си има доста обособено значение в този случай  ;)

интересно тоя транзитен съвпад е в точен съвпад с Луната ми в 4 дом  :o

« Отговор #19 -: Юни 15, 2009, 11:28:58 am »
Съвпадат ми  с асцендента ми и с Хирон ,опозиция с нат. Уран.Уф..... стрелите на Амур дано ме пронижат иначе в манастир ще влизам.. ;D :-[
Същата картинка е и при мен днес! :)) Хирон само е малко по-назад.

Ама хич не ми е манастирско :)))