Здравей Гост

Съединение марс-венера

• 39 Отговора
  • 6525 Прегледи
*

Londa

• **
  • 561
Re:Съединение марс-венера
« Отговор #20 -: Юни 15, 2009, 11:35:08 am »
РаХари, и на мен не ми е, ама как пък толкова време нищо..... :'(Как пък не се блъсна някой симпатяга ..Получава се нещо като гладната кокошка ,дето просо сънува. ;DИ близките ми вече ме бъзикат .;D ;D ;D

« Отговор #21 -: Юни 15, 2009, 07:00:24 pm »
на мен венера и марс са ми в съвпад в 7 дом а по натал марс ми е е телец и мс също. искрено се надявам този съвпад да ми донесе много любов!

« Отговор #22 -: Юни 15, 2009, 08:46:52 pm »
И на мен съвпадът ще ми се случи в 1-ви дом, при това в тригон със Слънцето, управител на 5-ти, и с МС. Не, че след предишния им съвпад се оплаквам от липса на любов (да не се урочасвам), но като че ли последният удар на Сатурн върху Слънцето ми, който изживявам в момента, ми пречи да се наслаждавам на хубавото, а само мисля за тежките задължения... На 22-ри Сатурн ми е точно върху Слънчо - за последен път, ура!
Дано за всички ни да има радост и хубави моменти.
А какви ли деца ще се родят в този ден? Всичките тези тригони и съвпади са доста хубави...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #23 -: Юни 15, 2009, 08:57:04 pm »
на мен венера и марс са ми в съвпад в 7 дом а по натал марс ми е е телец и мс също. искрено се надявам този съвпад да ми донесе много любов!

или са в 7, или са в 10/9? ( съвпадът на тразнитните, ако ти се пада в 10 дом  е едно, ако ти се пада в 7 др и тн)
мц=10 дом
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #24 -: Юни 15, 2009, 09:17:48 pm »
А на мен ми прави опозиция на Нептун в нат. 5 дом, който е пък в квадрат със Сатурн.А също и квадрат на двете планети към самия Сатурн - 8 д. ЕЕЕЕХ, пак ще се заблудя и оплета в оная сфера....дето не съм я овладяла успешно досега. :( Какво ли ще я свърши Сатурн, не знам.

« Отговор #25 -: Юни 15, 2009, 09:43:19 pm »
ами не сам сигурна,все пак не сам на ясно с астрологията,просто прочетох че този съвпад носи любов и си го желая да ми се случи!

*

karan

• 16
« Отговор #26 -: Юни 15, 2009, 11:03:34 pm »
Че този съвпад носи любов вече се уверих.Аз имам Слънце,Венера и Меркурии в Телец в 12 дом.В момента съм в чужбина.Венера е господар на интерсептирания 5 дом се намира в опозиция на Плутон госп. на 6 дом ,като натален Плутон е там.На 19 юни Венера,Марс и Луната са в точен съвпад с Венерата ми,но в опозиция на неговия Уран и моя Плутон.Искам да попитам знаещите ,да се надявам ли,че тази любов ще продължи и занапред?Дано съм обяснила правилно.
   Обяснението получих от един колега, с когото се знаем от м. декември.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #27 -: Юни 15, 2009, 11:20:37 pm »
Точно на 7 юни,отчаяна от никаквото развитие на досегашната си връзка,излязох с един Телец...И ... останах с него...Знам,че всяко начало е розово,но аз ,дето цял живот съм бягала от земните знаци,оставам без думи от сигурността,която ми носи..Леле,много съм щастлива и влюбена... ::)Естествено,разгледах и синастрията-бол лични планети върху възлите,естествено- рибешки марс(нали още съм нептунясала ;D),малко ме притеснява шавливата му близнашка Венера,но тъкмо  да са в тандем с Марса ми..Иначе съвпада е в 11 дом,наближава южния ми възел.Венера е господар на 5,а Марс-на 11 в натала,и в синастрията е подчертана тази ос.                            

« Отговор #28 -: Юни 16, 2009, 09:29:33 am »
    На 22.06. ще е съединението на Марс, Венера и Селена с наталните Сатурн и Юнона в ХІІ дом. По принцип и самата дата е фатална /в смисъл, че много от значимите събития в живота ми се случват на това число 22=4/ за мен. Не знам кво да очаквам...Край на дълга връзка, дето доникъде не сме стигнали или съвсем ново начало.....В крайна сметка, каквото и да е съм готова да поема предизвикателствата.  ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #29 -: Юни 16, 2009, 12:21:55 pm »
На 22 юни преди 20 години точно погребах голямата любов на живота си.
На 22 юни преди 11 години спрях алкохола.
Около тая дата слънцето ми все е в опозиция на наталното и ми се случват разни работи - 15 до 25 юни.
Сега съвпадът Венера Марс ми прави точна квадратура на тая дата с наталната Венера моля ви се.
Бе ще мра и това е.  >:(
Съвпадът луна Слънце ми прави опозиция с натално слънце.
Транзитна Лилит ми е в точен съвпад с натален Сатурн. А Плутон върху натално Слънце.
Е не, май ще е далеч по-добре по-бързо да се мре, че да не ги дочакам.  :(

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #30 -: Юни 16, 2009, 12:42:33 pm »
Душа, може и да ги проспиш  ;D. Помисли си  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

mamma_mia

« Отговор #31 -: Юни 16, 2009, 12:49:25 pm »
На мен съединението марс-венера ще съвпадне с наталните венера,марс и луна в 10 дом и ще направят тригон с натален юпитер.
Според вас това добре ли е? :)

« Отговор #32 -: Юни 16, 2009, 02:19:26 pm »
На 22 юни преди 20 години точно погребах голямата любов на живота си.
На 22 юни преди 11 години спрях алкохола.
Около тая дата слънцето ми все е в опозиция на наталното и ми се случват разни работи - 15 до 25 юни.
Сега съвпадът Венера Марс ми прави точна квадратура на тая дата с наталната Венера моля ви се.
Бе ще мра и това е.  >:(
Съвпадът луна Слънце ми прави опозиция с натално слънце.
Транзитна Лилит ми е в точен съвпад с натален Сатурн. А Плутон върху натално Слънце.
Е не, май ще е далеч по-добре по-бързо да се мре, че да не ги дочакам.  :(

Кайли няма страшно, всичко тече, всичко се променя, а аз си казвам и това ще мине....На мен освен че Венера и Марс са в съвпад с наталния Сатурн, са ми и в опозиция с наталните Венера и Марс, а транзитния Сатурн от 1 година се мота около наталната ми Лилит, а и транзитния Плутон е в точен съвпад с нат.Меркурий и на няколко градуса от натално Слънце, ама нали знаеш всички тези аспекти са просто ориентир и указателни знаци в трафика на живота....така че, по-добре да очакваш хубави неща, за да ти се случат....а за лошите - казвай си: "и това ще мине"... :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #33 -: Юни 16, 2009, 02:42:13 pm »
И аз това исках да кажа, като в притчата "Няма да е все така", може предния ми пост да е звучал  неуместно шеговито. Много са банални тези реплики, но и много верни.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #34 -: Юни 16, 2009, 04:45:08 pm »
Да, любимата ми фраза.  :) Както и от "Гарвана" - "Не може вечно да вали".

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
« Отговор #35 -: Юни 16, 2009, 06:53:21 pm »
Душа, може и да ги проспиш  ;D. Помисли си  ;D
Единственото, което ме спасява в трудни времена, е чувството за хумор. Много ме ободри и мерси за което.
Сега вместо да се питам да мра ли или да не мра, ще зема верно просто да се наспя. Психически. Ми майната му, квото стане.
То да е един транзит, да го изтреперя, то така се накачурило, че вече верно не мога да го мисля. Да се оправят сичките звезди и планети самички, на мен ми стигат мойте си звезди посред бел ден.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Юни 16, 2009, 08:04:04 pm »
Снощи, при опозиция на транз. Венера/Марс към наталния ми Уран в 12 дом имах интересно астрално преживяване, беше като сън наяве... отдавна не ми се беше случвало. Чудя се дали е било въздействие отвън или е дошло от подсъзнанието ми...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #37 -: Юни 16, 2009, 08:26:16 pm »
Какво, я раздуй.

*

lolitta

« Отговор #38 -: Юли 04, 2009, 07:42:27 pm »
Моят съвпад на Венера и Марс е в 10ти дом, и на 18ти Юни са ми били в съвпад с Луната ми...точно на този ден на работата ми дойде Той и още не ми излзаи от глашата мамка му...такава химия..силна   :-[   абе мъка откка се е появил все той ми е в главата  ::)   иначе в този период постигнах мнооого добри резултати в работата -много клинети и много пари  ::)

« Отговор #39 -: Юли 05, 2009, 01:33:10 pm »
на мен в 10 дом в телец ма няма нова любов на хоризонта.това ми е за 22 юни.а за днес също са ми в телец в 10 дом но нищо ново на хоризонта нито в любовния живот нито в работата.ех, да се надяваме че ще настъпят хубави промени в моя живот ;D