Здравей Гост

Място на раждане или на живеене- разликата? изчисления...

• 21 Отговора
  • 3644 Прегледи
Преди известно време ми хрумна една идея!
Искам да намеря пресечна точка, единно място,знак  между трима скъпи човека,които навлязоха в живота ми преди около 2г.
Ще използвам картата на България , градовете в които живеят са ми изходните точки определих медицентъра на триъгълника, който описват трите точки- определих мястото, но после ми хрумна да намеря точката която е на равно отстояние от трите града, още не съм решил окончателно  ::)

Всичко вървеше добре, докато не се оказа че единия човек е роден и живял първите си 3 години в съвсем друг град (а останалите (към 36-37г) в града, от който си мислех че е! ) и доста ми обърка сметките... да, гледал съм доста филми  ::)

Въпросът ми е - родния град ли да взема или този в който е израстнал дефакто?!

Идеята е като се почувствам готов да се запътя натам ,сам  8)

"Пътуването... самото пътуване носи щастието, а не целта му."

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Взима се рожденният град-това се води мултикомбин.Лично аз ти препоръчвам мултикомпозит-има го в astro.com

И какво очакваш,че ще стане като отидеш на това място?  ::)

Едит: С тази картинка си просиш преследване от някоя форумна Вещица  :P ;D

Ами ще видим какво ще се случи- просто ще следвам знаците (скоро ще прочета Селестинското пророчество )

Ще ми обясните ли какво означават тези понятия,че не открих инфо :
мултикомбин, мултикомпозит

Какво й е на снимката и какви вещици ?!  :)

ПП: Започва да става все по интересно  ::)

*

Синухе

• 4978
Ето я ТЕМАТА за множествените карти.

От там ще разбереш за какво става въпрос.Може да се прави карта на групи,независимо какво ги обединява. Има 2 метода с отчитане на мястото (пространството)-комбин или чрез метода на средните точки -композит.В астро кома те са обозначени като multi-composites,като ref.place method е комбина ,а midpoint method е композита.

Ако ги чуваш за пръв път тези методи,ще трябва да видиш в сайта има писано или другаде ,как се тълкуват тези карти, че да стигнеш до там да тълкуваш и множествени.Но принципа е един и същ-показва се общата задача на групата,общи или свързващи обстоятелства и т.н.

Ха тепърва ще ти стане интересно,ако поостанеш във форума  :P За сега няма да издавам за Вещицата,ще оставим нея самата да избере дали да те подложи на чара си  ;D

*

Helo

Оооооо! Не че искам да спамя, ама...

Синухе 

*

Skarlet

Синухе 

Недей с лошо пък ти.  ;) Не плашете човека,та да поостане при нас.Вещици няма във форума.  ;D  :P Утре ще те "видя" теб,че вече съм мъртвичка.  ;)

Добре дошъл при нас,hakama!  ;D

*

veshti4ka

Синухе 

хахаааааааааа Синухе, тоя път дилафа е в ръцете на Хело  ;D ;D ;D   мнооо готин емотикон - вече ми е любим  8)

*

Nebesna

Видя ли сега коя е форумната Вещичка. А за афинитета и към Индиана Джоунс се отвори приказка в тази тема http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2834.180.html 

Ами добре сте дошли да е в темата ми, опа проекта :)
Аз мислех Алхимикът да се кръстя тук , но не подозорихах, че е толко изпъстрен форума ;)

Синухе, утре ще видя какво си ми пратил и там в онзи сайт, макар че не знам дали ще се справя  ::)
« Последна редакция: Май 19, 2009, 11:27:07 pm от hakama »

*

veshti4ka

hakama, ще ми позволиш ли една забележка относно подписа ти  ;)  според мен пътуването няма как да има местонахождение, а цел...
ако трябва да бъда малко по-многословна това е древна азиатска поговорка: "Не е важна целта, а самото пътуване!"  ;D

и още един въпрос /ако не е мноо невъзпитано от моя страна/: бе кво ше правиш на пресечната точка и защо ти е да ходиш там, че ми стана много хикс тая работа  :o

*

Синухе

• 4978
Аз мислех Алхимикът да се кръстя тук , но не подозорихах, че е толко изпъстрен форума ;)

Синухе, утре ще видя какво си ми пратил и там в онзи сайт, макар че не знам дали ще се справя  ::)

Във форума си имаме Зъболекар,Вещичка...и ще се радвам и Алхимик да си имаме  :) ;D И без това hakama нищо не ми говори като ник,мисля че Алхимикът ще е по-готин  ;)

Ако не се оправиш с композитите,казвай.Но така като гледам май целта ти е съвсем друга,влекат те приключенията (намирисва на силен Стрелец,Юпитер и 9 дом) и изследванията,вероятно (Близнаци,Водолей,Меркурий,Уран  ::) ).
Иначе забравих да вметна,че множествен композит се прави само на личности,когато всичките помежду си взаимодействат и особено ако ги обединява нещо.

А за забележката на Вещичка съм съгласен.Още вчера ми направи впечатление същото  ;)

Oсвен да се прекръстя на Алхимикът  ;D

Към двама ви: За целта и местонахождението приемам забележката! (много начетени бре).

Към Вещичка:
Ами ще търся себе си предполагам... ще изживявам детски мечти (вж. аватара) и така... няма скрито съкровище там, спокойно  ;)

Синухе , съвсем друга зодия съм,за планетите нз. Иначе ме привличат изследванията, приключенията... търсенето  ::)

ПП: hakama означава тайна, от японски.

*

Skarlet

Аз нали съм чувстваща ;D - Рак, та ми излъчваш доста огън. Още повече,че и аз имам малко въздух в картата си/само въздушен асцендент/ , но обичам много да изследвам и дълбая. Та не мисля,че само въздушните знаци имат изследователската привилегия. Но не вярвам да си Лъв. Те предпочитат нещата да им ги снасят наготово.  ;D Но това не зависи само от Слънцето,така че спирам до тук,за да не засегна някое авантюристично Лъвче.

Не позна и ти :) Аз съм странен субект, не може току така да ме определите  ::)

*

Mari

• *
  • 494
 :P Аз пък виждам, че форумите са нахакани с hakama. Нищо лично. С
Само да отбележа.

*

Синухе

• 4978

Синухе , съвсем друга зодия съм,за планетите нз. Иначе ме привличат изследванията, приключенията... търсенето  ::)

ПП: hakama означава тайна, от японски.

Ами зодията може да ти е друга,но аз ти предложих някои акценти и доминанти,съмняваме поне една от тях да не ти е силна в картата-но за целта трябва да си познаваш планетите.Покрай привличането ти към тайнственото,може да сложим и Риби/Нептун (особено в 1 дом или акцентиран Нептун),както и Плутон/Скорпион.Много е възможно да имаш аспект на Меркурий с Нептун или Плутон...или да са ти в 3 дом.Но ако ти не знаеш как се гледа кои са акцентите в една карта,след известно време ако решиш можеш да си я сложиш.Просто тука не гледаме слънчеви знаци толкова, колкото доминанти планети или натоварени знаци,както и определени взаимовръзики  ;)

*

Skarlet

Не позна и ти :) Аз съм странен субект, не може току така да ме определите  ::)

Виж сега,аз нямам намерение да гадая,не съм ясновидка.  ;D Но явно има нещо Марсово в теб и след като си толкова потаен,трябва да имаш силен акцент на Скорпион.Ако беше въздушен или огнен знак,досега щеше да си се представил.  :P

Синухе, писах ти ЛС, но както и да е.
Знам само зодията си и асцендента, от планети и прочие не разбирам, а и не съм се интересувал...

Нека се върнем на темата, в astro.com не можах да се оправя  :(

Има 2 метода с отчитане на мястото (пространството)-комбин или чрез метода на средните точки -композит.В астро кома те са обозначени като multi-composites,като ref.place method е комбина ,а midpoint method е композита.

Преди да избера метод ,можете ли да ми обясните с накратко или някакъв линк (multi-composites е химични структури...) , на тези понятия:

множествен композит (multi-composit) казваш няма да ми свърши работа, т.е. остават комбин (ref.place method) и  композит midpoint method -правилно ли съм разбрал?
Трябва да открия точка на картата и по възмоност да е на наша територия :-[

С геометрията ударих на камък, като се опитах да намеря точката , която е на равни разтояния от трите града - по сметки на ум си мисля че е в някъде в Егейско море  ;D Все пак ще направя изчисленията и ще пиша! Засега остава първоначалния вариант-масовия център (медицентъра)  8)

*

Синухе

• 4978
Офф,както и си мислех,мулти-композита няма да ти свърше работа,поне не и за това което искаш.

Просто не видях,в мулти-композита/комбина,да показва къде е тази средна точка в пространството  :D Някой ако знае да казва,де-може и аз да не знам как става това .

Това усреднено географско положение не мисля, че ще даде нещо съществено в развитието на отношенията, освен пътуване, заради самото пътуване- то и подписът го демонстрира. Какво точно целиш с този проект- потайността не дава правилни ответни  отговори, а ти си тук, за да ги търсиш. Също не става ясно за група ли става въпрос или за лица, несвързани взаимно, но всеки поотделно значим за теб .