Здравей Гост

Мамка му на

• 5 Отговора
  • 1497 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Мамка му на
« -: Май 22, 2009, 10:44:16 pm »
1. Плутон транзит връз слънце
2. Сатурн опозе на луна.
3. Уран съвпад с луна.
4. Некой още друг

Живеем от час на час и от мигновение на мигновение. Шумни комшии, неработеща полиция, луд шеф, стресова работа, невървящ бизнес. Сега па и призовка получих от полицията, подозирам че е заради едни оправии миналата година с водата, де ни я беха спрели незаконно и требваше да разпределяме пари на юруш, за да ни я пуснат пак.
Просто не знам вече кво се случва.
С изключение на зъбите, от кои ревах и гледам сега и други реват, заради пусти Сатурн, сичко друго иде от скапаната държава.

Значи мамка и на държавата!

Re:Мамка му на
« Отговор #1 -: Май 22, 2009, 10:46:49 pm »
Аз имам едни любим виц:

- Ало, Топлофикация ли сте?
- Не. Елекроснабдяване.
- И на вас да ви е*а майката!  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #2 -: Май 22, 2009, 10:50:33 pm »
Значи мамка и на държавата!

Ами,мило,държавата нали сме ние?  ;) Ние си ги избираме управниците. Ето,идат избори.Пак ще си ги изберем същите,да ни дое...т и довършат.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3 -: Май 22, 2009, 11:45:37 pm »
Нема превръщам астрофорума в политически, що пак че ме биете, ма не си права.
Не ги избираме ние, то там е проблемът. От една торба с п...и не можеш да извадиш х..й. Ако ме разбираш.
Избираме кво ни дадат да избираме, а кой слага говедата у торбата, от която требе да избираме - е тоя е играчът.
И къвто играчът, такива и тиквите, наречени политици. Що демокрация още немаме.
Имаме право веднъж на 4 години да одиме и да дириме х...й в торба, пълна с .... и т.н. И после 4 години да псуваме.
Де ни е правото да си отзоваваме избраниците по-рано от тия 4 години? Де ни е правото да си променяме избирателната система? Де ни е правото на референдуми?
Одиме като овце да дириме черна котка у тъмна стая , кога котката я нема. А и властелинът на играта на всичко отгоре е успял да ни зомбира, че и сами сме си виновни.
Е НЕ СМЕ!

Квито ни бизнесмените, де хранят политиците, такива и политиците, народът тоя път не е виновен.

*

AH

• 2201
« Отговор #4 -: Май 23, 2009, 05:03:21 am »
а аз все се чудя, защо все се случва да не мога да гласувам ;D ;D ;D

Иначе си знаем, че трупаме лоша карма, ядосвайки се за тия неща /пък и за каквото и да било/, но го правим :)

« Отговор #5 -: Май 23, 2009, 12:33:50 pm »
И аз като почнат избори бягам на изток :))