Здравей Гост

баба Ванга

• 10 Отговора
  • 5297 Прегледи
*

iris_n

• *
  • 208
баба Ванга
« -: Май 22, 2009, 11:01:07 pm »
Можете ли да разтълкувате следния сън?

Преди време сънувах баба Ванга. Тя беше в къщата на село и се показа на терасата. Изглеждаше доста възрастна, с бели дълги разпиляни коси и облечена в бяла нощница. Каза ми следното: Ти трябва да знаеш нещо, а аз я попитах какво е то?, тя отговори: Ти сама трябва да се сетиш, каза това троснато и сърдито, след което си тръгна, а аз изпитах гняв в съня си, че не ми е казала какво трябва да знам, след което се събудих. Помня, че същата нощ преди този сън, сънувах едно момче, с което съм имала доста отдавна връзка и съм изпитвала много силни чувства към него, почти цяла нощ сънувах него, изглеждаше като че ли преди това е бил плакал, защото очите му бяха зачервени, гледаше ме тъжно доста време застанал срещу мен. не знам дали има връзка между двата съня, но ги сънувах в една и съща нощ!

Означава ли нещо този сън или е просто случайност и натрупване на някакви емоции?

Благодаря Ви

*

malina

Re:баба Ванга
« Отговор #1 -: Май 23, 2009, 09:53:06 am »
привет! много интерсен сън те е споходил  ..  :) 

аз на твое място щях да се свържа с младежа и да го питам има ли да ми казва нещо, няма ли ?!  :P

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #2 -: Май 23, 2009, 02:41:30 pm »
Ами той все още си ме търси и аз го търся... но само ей така, колкото да си напомним един за друг без да се виждаме. иначе той е с друга. така се стекоха обстоятелствата- разстоянието...и все пак не се забравяме  >:( :( :o

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #3 -: Май 23, 2009, 03:16:10 pm »
Помисли какво душевно може да си му оставила на това момче.

Сънят ти е интересен и привлече вниманието ми, понеже преди време и аз бях сънувал баба Ванга. Минавах покрай някаква къща, но голяма - като резиденция, влязох вътре. В един момент бях момиче... После излязох на огромната тераса, където беше Ванга. Каза нещо от сорта: "Знам ви, вие така правите",  ???  като през това време обикаляхме около масата.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #4 -: Май 23, 2009, 03:46:38 pm »
Знам, че означавам все още нещо за него макар и след години, и той го усеща, и джамата го знаем... но обстоятелствата са такива и не можем да сме заедно...
а твоят сън е също интересен, мисля си че би могъл да означава, че по някакъв начин проявяваш двойнствена природа, или не си последователен в нещо или не си сигурен какво точно искаш или пък се чудиш какво да избереш. а да речем че думите на Ванга звучът малко като укор към теб, нещо, което тя не одобрява в теб, свързано с двойнствеността ти и т.н.
така поне аз мисля!

*

malina

« Отговор #5 -: Май 23, 2009, 03:58:49 pm »

Ами той все още си ме търси и аз го търся... но само ей така, колкото да си напомним един за друг без да се виждаме..
нищо де, обади му се и днес., може да го питаш примерно сунувал ли е нещо интересно нощес ..  :P   

а на мен ми се е случвало като сънувам някой мой много близък човек.,  в 'жив' сън, на другия ден да се окаже, че приблизително по същото време си е мислел за мен нещо си  ..  ???   повечето ми приятели не спят по цяла нощ и се разминаваме по фаза на сън ..  :P

ka, и твоя сън е много интересен ., но мисля че само ти може да си усетиш принципа по който да си го разтълкуваш ., тъй като не всички сънища са със символичен смисъл. аз например често сънувам 1:1 и буквално.,  и една интерпретация от някой ми обърква още повече представата за света ..  :P

*

malina

« Отговор #6 -: Май 23, 2009, 04:04:32 pm »
Знам, че означавам все още нещо за него макар и след години, и той го усеща, и джамата го знаем... но обстоятелствата са такива и не можем да сме заедно...

душите ви се търсят все още ., и вие сте си заедно.., на мен така ми се струва ..  :)

а при съвременните възможности за комуникация, не виждам как ви пречи разстоянието ..  ::)

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #7 -: Май 23, 2009, 04:40:28 pm »
O нещата не са толкова прости, колкото ви се струва. Той си има сериозна връзка с друга... аз до преди известно време също имах уж по-сериозна връзка, но нещата се разпаднаха, защото нямаше духовна връзка между нас...
Той самия е обвързан и вече е повече май по навик с нея.
А дали ще направи крачката да скъса с нея си е негово решение, той знае моето мнение. а раците веднъж обвързани трудно се разделят, освен ако връзката им не се сдуха тотално или не ги изоставят.
За това животът нека си тече и всеки да го живее така както го чувства!

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #8 -: Май 23, 2009, 04:44:15 pm »

Ами той все още си ме търси и аз го търся... но само ей така, колкото да си напомним един за друг без да се виждаме..
нищо де, обади му се и днес., може да го питаш примерно сунувал ли е нещо интересно нощес ..  :P   

а на мен ми се е случвало като сънувам някой мой много близък човек.,  в 'жив' сън, на другия ден да се окаже, че приблизително по същото време си е мислел за мен нещо си  ..  ???   повечето ми приятели не спят по цяла нощ и се разминаваме по фаза на сън ..  :P

ka, и твоя сън е много интересен ., но мисля че само ти може да си усетиш принципа по който да си го разтълкуваш ., тъй като не всички сънища са със символичен смисъл. аз например често сънувам 1:1 и буквално.,  и една интерпретация от някой ми обърква още повече представата за света ..  :P

Така е да, права си Ga3l. наистина всеки сам най-добре може да усети посланието на съня! и всякакви чужди интерпретации може само да го дообъркат. аз само предложих възможно тълкувание, но ka си знае най-добре :)

*

malina

« Отговор #9 -: Май 24, 2009, 01:50:45 pm »
.. нещата не са толкова прости, колкото ви се струва. Той си има сериозна връзка с друга... аз

.. това, че си имате странични връзки не означава, че не сте заедно ..  :)  а как ще се развият нещата след 5-10 години примерно, никой няма и най-бегла представа ..

Така е да, права си Ga3l. наистина всеки сам най-добре може да усети посланието на съня! и всякакви чужди интерпретации може само да го дообъркат. аз само предложих възможно тълкувание, но ka си знае най-добре :)

аа., това изобщо не беше упрек., само казах при мен как стоят нещата ..  :P

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #10 -: Май 24, 2009, 03:18:59 pm »
.. нещата не са толкова прости, колкото ви се струва. Той си има сериозна връзка с друга... аз

.. това, че си имате странични връзки не означава, че не сте заедно ..  :)  а как ще се развият нещата след 5-10 години примерно, никой няма и най-бегла представа ..

аа., това изобщо не беше упрек., само казах при мен как стоят нещата ..  :P

Добре  :)