Здравей Гост

Гледане на кафе

• 6 Отговора
  • 6602 Прегледи
*

iris_n

• *
  • 208
Гледане на кафе
« -: Май 23, 2009, 12:18:52 am »
Защо няма подфорум свързан с гледането на кафе? или аз не съм го видяла?

*

sindi

• *
  • 64
Re:Гледане на кафе
« Отговор #1 -: Май 23, 2009, 11:56:39 am »
Хубава идейка,би било чудесно да има и такава тема.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #2 -: Май 23, 2009, 12:54:20 pm »
Да, наистина хубаво би било да се отдели подфорумче по тази тема, както и да се споделят мнения и знания свързани с утайката :)

Може ли админи-то да постави подфорумче или да ни насочи къде точно да включим тази темичка?

Ако имам още поддръжници, нека пишат тук :)

Благодаря Ви

*

astro

• 475
« Отговор #3 -: Май 23, 2009, 02:50:30 pm »
в "мистика" има тема за гледане на кафе, но ако се окажете много ентусиастите, заинтересовани от кафето, може и да си имате подфурумче :)
А за сега си пишете където си харесате - важното е, ако имате нещо за казване или четене да си го публикувате, пък къде точно му е мястото ще го решим после, в зависимост от интереса :)

*

Helo

« Отговор #4 -: Май 23, 2009, 08:00:51 pm »
Аз прадлагам който гледа на кафе да снима чашките с утайката и после да дава тълкувания на това, което се вижда.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #5 -: Май 26, 2009, 10:30:23 pm »
да, това е добра идея със снимката, аз си гледам на кафе понякога, но мисля че не си познавам много много, иначе имам фигурки и редовно си ги гледам в нета какво означават.

имам една приятелка, която доста ми познава, и е успявала да предскаже дребни, но важни за мен неща, които преди това съм твърдяла че е невъзможно да станат!!! :)

« Отговор #6 -: Ноември 10, 2009, 09:44:07 am »
аз се инересувам от всичко свързано със кафето аз гледам на кафе но аз гледам не точно по фиури а и по усет ше е трудно да се обиасни по интернет??но има и фигури за които всички знаем какво означават.......