Здравей Гост

molq za pomost

• 47 Отговора
  • 8792 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:molq za pomost
« Отговор #40 -: Май 30, 2009, 05:51:22 pm »
Имаше един момент, в който си помислих, че всичко може отново да се повтори... Но осъзнах, че повече нямам нужда от подобен тип отношения. И просто си тръгнах без никакви очаквания. Просто реших да направя този експеримент. Уви, нищо не тръпна у мен...
Знаеш ли, точно за това си говорим тия дни с един мой познат, интересуващ се от йога и езотерика. Много е важно с каква нагласа подхождаш. Въпреки разпространеното схващане към всичко и всички да се подхожда с позитивна нагласа, смея да твърдя, че най-разумно е да не се подхожда с никаква нагласа, т.е. да нямаме очаквания:)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #41 -: Май 30, 2009, 05:54:20 pm »
така е.

« Отговор #42 -: Май 30, 2009, 09:28:43 pm »
а какво значи късен брак ?явно не сте видели че съм почти на 34г. още някоя и друга година и ще ми мине времето за дете:( то и колежките само ме сдухват че ми е минало времето за дете и т,н. ама те са на по 20 г.  заболекар бих сключила и брак по разум ако трябва но нали трябва да има мъж за това?!
« Последна редакция: Май 30, 2009, 09:39:39 pm от azzire »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Май 30, 2009, 09:36:25 pm »
а какво значи късен брак ?

Твърде разтегливо понятие.  ;D

Когато майка ми е била бременна с мен, една неомъжена мома на 19-20 години вече се е считала за "презряла".
Докато в днешни времена средната възраст за сключване на брак при жените (в Европа) е около и дори малко след 30-та годишнина.
Но мен ако ме  питаш, това са някакви стереотипи, на които не робувам.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #44 -: Май 30, 2009, 11:41:56 pm »
azzire , беше споменала ,че ухажори не ти липсват .
Въпросът в момента е дали си склонна на компромиси в живота си . Предлагам ти да си направиш равносметка на приоритетите в живота и да прецениш какво искаш от него.
Сестра ми има сходни с твоите аспекти и като стана на 34 и биологичният и часовник взе да цъка усилено ,подобно на теб след една голяма любов в живота си се спря и взе кардинално решение да се възползва от това ,което живота и предлага .
Сега живее на семейни начала ,щастливо и има един чудесен малък наследник.
« Последна редакция: Май 30, 2009, 11:53:56 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

« Отговор #45 -: Май 31, 2009, 12:05:55 am »
Колкото до въпроса с късния брак ,визирам осъзнаването на ограниченията ,които Слънцето показател на съпруга от мъжки пол ,търпи от съвпада си със Сатурн.
Въпросния аспект на Венера с Нептун (квадратура),както и управителя ти на седми дом Уран намекват възможен избор за безбрачие .

« Отговор #46 -: Май 31, 2009, 12:35:19 am »
qsno.да не ми липсват дори днес бях на среща. дано успея по бързо да залича този бившия от мислите и живота си!а що се отнася до брака аз не държа на него. тоест като подпис. за мен брака е да споделяш живота с някои. и затова като ми писахте късен брак и се изплаших че няма да имам човек до себе си още дълги години :o  маи сама си се вкарвам в някакви тъпи филми ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #47 -: Юни 01, 2009, 11:19:21 am »
Няма да говоря точно за период на късния брак.Виждам на колко години сте,както и видах периодите ви в живота,според нумерологията-)))Зъболекар ви е отговорил-)))).Не виждам какъв ви е проблемът да имате дете и без брак?! Аз говорех за официално сключване,вие може да решите друго
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека