Здравей Гост

Съединението на Юпитер с Нептун и Хирон

• 79 Отговора
  • 13714 Прегледи
Re:Съединението на Юпитер с Нептун и Хирон
« Отговор #20 -: Юни 09, 2009, 04:57:59 pm »
ами де да знам, нали вие сте астролози ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Юни 09, 2009, 05:21:45 pm »
А с какво е "елитарна" тази техника?
Вярно е, не всеки астролог работи с примарни дирекции, нужен е и специализиран софт.
Ключът на Найбод се използва при една от разновидностите на дирекцията на слънчевата дъга, известна като Solar Arc. Взема се предвид разстоянието в градуси, което Слънцето изминава в рамките на едно денонощие, т.е. 59'08''.
А истинските примарни дирекции се смятат със специализиран софт, на принципа на сферична тригонометрия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #22 -: Юни 09, 2009, 06:02:24 pm »
Е сигурно сме астролози,ама не сме Господ.Плюс това такава услуга изисква много време.А времето е пари,колкото и прозаично да звучи...

*

AH

• 2201
« Отговор #23 -: Юни 09, 2009, 06:05:47 pm »
ами де да знам, нали вие сте астролози ::)

ами няма много пряка връзка и затова въпросът звучеше провокативно и се отзовах само аз, която съм в почивка и пенсия ;D

Сега, след като и Лили ти отговори, ако наистина искаш ректификация, свържи се с Лили на лични бележки и тя, ако желае и има време, ще я направи за теб :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Юни 09, 2009, 07:48:32 pm »
ами няма много пряка връзка и затова въпросът звучеше провокативно и се отзовах само аз, която съм в почивка и пенсия ;D

Ох, АН, понякога ми се ще и на мен да се пенсионирам преждевременно, не и в България. Напуснах постоянната си работа с намерението да разполагам с повече свободно време, а дефакто работя в пъти повече...
Ако някой от колегите не изяви желание за ректификация, мога да препоръчам друг, опитен астролог, но аз лично вече не се наемам да ректифицирам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #25 -: Юни 09, 2009, 10:48:13 pm »
Като рече "напуснах работа", та и аз така. Подадох молба за напускане. Не ми издържаха нервичките.  >:(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Юни 09, 2009, 10:53:33 pm »
О, аз още в края на април се махнах и изобщо не съжалявам!
Сега вече съм freelancer и нямам тъп алчен шеф на главата си, пей сърце!  ;D

ПП. Извинявам се за оф топика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #27 -: Юни 09, 2009, 10:58:35 pm »
Кайли, поздравления за смелостта! И на мен са ми опънати нервите, но ще се опитам да издържа и това лято. Не знам хороскопа какво определя стоицизма  :-\.  Въпреки, че Сатурн и Уран в момента не са в близък аспект всички го усещаме
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

AH

• 2201
« Отговор #28 -: Юни 10, 2009, 06:07:36 am »
О, аз още в края на април се махнах и изобщо не съжалявам!
Сега вече съм freelancer и нямам тъп алчен шеф на главата си, пей сърце!  ;D

ПП. Извинявам се за оф топика.

Е как оф топик, няма такъв в астрологията ;D
Ей сега фриволно ще направя бърза интерпретация на връзка между въпросното съединение, въпросния ключ, включително напускането на работа и стоицизма ;D

Илюзорният /Нептун/ ентусиазъм /Юпитер/ може почти на шега, но предварително обосновано и със сериозни последствия/Хирон/ да завърти ключа/макар и не точно  на Найбод/ към много важни неща за по-близко и по далечно бъдеще.
Например, управляващите, ако продължат да отричат икономическата криза в Бг, ще загубим възможността да се възползваме от специалните антикризисни фондове на ЕС; ако някои студенти в сесия несериозно са се готвили през семестъра, а междувременно управляващите университета са взели решение да нямаш право да отидеш на повече от две ликвидации на есен, прекъсваш следването; ако в момента ти липсва достатъчно стоицизъм и упорство, а управляващите в тая реална криза имат интерес да плащат заплати на по-малко служители, и най-вече ако нямаш алтернативи и си подадеш оставката, ще се самоставиш в задънена улица /последните са пак по Хирон/.
Вижте на звездната схема в момента как Сатурн /търпението, упорството и последователността/ е дръжката на ветрилото, стоейки сам срещу другите планети.

« Отговор #29 -: Юни 10, 2009, 06:53:21 am »
Напускам и аз - най-вече по Найбод! Ще ставам писател-композитор!

*

AH

• 2201
« Отговор #30 -: Юни 10, 2009, 07:30:10 am »
Напускам и аз - най-вече по Найбод! Ще ставам писател-композитор!

Ти с ключ или без, си имаш алтернативи, при това точно сега може да реагираш на повика на транзитните Марс и Венера за промени ;D

Е, трябва да имаш предвид, че въпросният съвпад на Юпитер, Нептун и Хирон сега обещават подаръци на Слънцето ти от радикса чрез секстила, а после тия подаръци може да се превърнат в грижи, покрай квадратурата им към наталния Юпитер ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #31 -: Юни 10, 2009, 07:48:17 am »
То аз никога не съм имала алтернативи, пък нещата все някак се подреждат.
Аъде де, Исус е рекъл да гледаме птичките и тревичките, де не си изкарват прехраната, пък Господ се грижи за тях, какво оставало за возлюблений син человечески.
Да напуснеш без алтернативи е се едно да скочиш в пустотата с празни ръце.
На това учи и Ошо, че заже и възлюбленият на админа Карлитко.
За сведение и не че ловя много вяра, ма точно се прибрах и писах това снощи и ми се обади един познат, с който си говорихме един час по тутурута за някакъв съвместен бизнес.
Та сега ще си пусна и въпросче в хорара.

*

AH

• 2201
« Отговор #32 -: Юни 10, 2009, 08:45:36 am »
То аз никога не съм имала алтернативи, пък нещата все някак се подреждат.
Аъде де, Исус е рекъл да гледаме птичките и тревичките, де не си изкарват прехраната, пък Господ се грижи за тях, какво оставало за возлюблений син человечески.
Да напуснеш без алтернативи е се едно да скочиш в пустотата с празни ръце.
На това учи и Ошо, че заже и възлюбленият на админа Карлитко.
За сведение и не че ловя много вяра, ма точно се прибрах и писах това снощи и ми се обади един познат, с който си говорихме един час по тутурута за някакъв съвместен бизнес.
Та сега ще си пусна и въпросче в хорара.

точно в момента май не личи да нямаш алтернативи- е, може да не са много сигурни, но  съответстват на прословутото съединение на трите планети, което не оставя никой без възможности, само човек трябва да ги забелязва на време и бързо да решава дали и как да се възползва от тях ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #33 -: Юни 10, 2009, 09:43:28 am »
Ми златни ти уста, АН.
Въобще гледам много народ се разшава напоследък и никой повече не го свърта на старото положение.
Масово явление, ама дали е от планети или е от български тикви, наричани управници, това не знам.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #34 -: Юни 10, 2009, 05:24:28 pm »
Пак сме на една вълна, колеги  :)
Аз не съм напуснала /засега/, даже понякога си мисля, че съм се адаптирала малко повече, но въпреки това реших пак да си пробвам късмета с разни обяви. Миналата седмица изпратих необходимите документи и вчера ми се обади шефа на въпросната фирма /той отговаря за представителствата в България и Румъния/ с молба за услуга, без въобще да повдига въпроса за обявата. Отговорих му, че не мога да му помогна, ако го направя, все едно да си ритна канчето 3 пъти за по-сигурно. Той добре знае какво иска. В края на втория разговор ми съобщи, че е прочел мейла ми и ще си помисли дали да ме вземе, а аз му казах "ОК". Голям "шегаджия" и тоя тип, а аз взех да си харесвам работата малко повече.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #35 -: Юни 10, 2009, 09:16:04 pm »
Това чудо кога ще се разпръсне,бре?Писна ми от него.Чувствам се като все едно имам сто чувала бреме на гърба си. :-X

*

veshti4ka

« Отговор #36 -: Юни 10, 2009, 09:21:30 pm »
хъммм май нема да е скоро  :P  ама на мен пък ми харесва. правя невероятни пътешествия из астрала и разни други реалности  ;D ;D ;D  много е яко, дори вече започнах да заспивам с нетърпение, защото не зная къде ще ме отведе поредното сънуване  ;)  Юпитера ми се кефи на макс  ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #37 -: Юни 10, 2009, 11:23:15 pm »
Да ти имам Юпитера,да ти имам... :P ;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #38 -: Юни 12, 2009, 08:47:03 am »
Във връзка с ректификацията  кой момент считате за "раждане": 1) изплакване на детето; 2)прерязването на пъпната връв; 3) подаването на главата?
 между  горепосочените може да има  минути разлика, което ще промени "картинката"
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
Re:Сън
« Отговор #39 -: Юни 16, 2009, 09:40:33 pm »
Абе имам чувството, че светът е заспал дълбок сън. Никъде нищо не се случва. Все едно сме на забавен кадър. Или в омагьосания град.
Тука от неколко дена е така.
Вие какво мислите?  :-\