Здравей Гост

Съединението на Юпитер с Нептун и Хирон

• 79 Отговора
  • 13721 Прегледи
Re:Съединението на Юпитер с Нептун и Хирон
« Отговор #40 -: Юни 16, 2009, 09:47:34 pm »
Мисля, че си шило в торба  ;D ;D   ;D  ;D  ;)  ;)  ;)

Е ми нормално да нямаме ищях за писане. Времето е хубаво. Едни хора ги мързи да пишат, други да мислят..поне аз съм така  ;D ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #41 -: Юни 16, 2009, 10:10:06 pm »
Не съм бе, е и аз не пиша. Даже сега.  :-[

*

lolitta

« Отговор #42 -: Юли 03, 2009, 04:19:39 pm »
http://astrology.sicrets.info/modules.php?name=News&file=article&sid=12

инетресна информация относно Хирон през домовете...

Пък на мен тази година Хирон, Юпитер и Нептун са ми в 26ти градус във Водолей в 7ми дом...   ::)

*

Nebesna

Re:Сън
« Отговор #43 -: Юли 03, 2009, 05:57:52 pm »
Абе имам чувството, че светът е заспал дълбок сън. Никъде нищо не се случва. Все едно сме на забавен кадър. Или в омагьосания град.
Тука от неколко дена е така.
Вие какво мислите?  :-\

Аз не мога да влизам, когато си поискам във форума. Пак имам проблеми с достъпа. Вчера пропуснах по тези причини.

« Отговор #44 -: Юли 26, 2009, 03:58:11 pm »
Да ви споделя личен опит с транзит на Нептун/ Юпитер с DC -ми във Водолей.

То не знам да се семееш ли, да плачеш ли?!

ПОяви се някакъв шизофреник. Впрочем разговарям с него от около година по телефона служебно, от 2 месеца вече фирмите ни работят заедно. След като заработихме, човекът реши, че е време да се сближим. Като къде, любезно, къде нелюбезно му отговорих, че има диво въображение, щурчото ми разправя - "ние ще си останем приятели" ?!?!?! Но не се свърши с това. Започна да ми пише, че имал чувството, че се влюбвал в мен. Казах му да си пие лекарствата. Отговаря ми - всички мъже са влюбени в теб, но не си признават, а видите ли той, затова изглеждал глупак. Човекът не се отказва и започва да ми праща цветя. Аз го игнорирам напълно. Просто не знам какво да правя с този ненормалник. А ми, ако не се откаже?  ;D  :D  ;D  :D Персонажа е Овен.

*

Helo

« Отговор #45 -: Юли 26, 2009, 04:05:40 pm »
Да ви споделя личен опит с транзит на Нептун/ Юпитер с DC -ми във Водолей.

То не знам да се семееш ли, да плачеш ли?!

ПОяви се някакъв шизофреник. Впрочем разговарям с него от около година по телефона служебно, от 2 месеца вече фирмите ни работят заедно. След като заработихме, човекът реши, че е време да се сближим. Като къде, любезно, къде нелюбезно му отговорих, че има диво въображение, щурчото ми разправя - "ние ще си останем приятели" ?!?!?! Но не се свърши с това. Започна да ми пише, че имал чувството, че се влюбвал в мен. Казах му да си пие лекарствата. Отговаря ми - всички мъже са влюбени в теб, но не си признават, а видите ли той, затова изглеждал глупак. Човекът не се отказва и започва да ми праща цветя. Аз го игнорирам напълно. Просто не знам какво да правя с този ненормалник. А ми, ако не се откаже?  ;D  :D  ;D  :D Персонажа е Овен.

Ммммм  ::) Аз съм Телец, но и аз съм същата. Това писание все едно за мен е писано.  ;D И аз също имам чувството и наистина си мисля, че правилно си мисля, че жените масово се влюбват в мъжа, в когото аз съм влюбена.

Тъй че, ако съдя по себе си, уверявам те, няма да се откаже.  :o  ;D

*

ga3l

« Отговор #46 -: Юли 26, 2009, 04:11:06 pm »

Ммммм  ::) Аз съм Телец, но и аз съм същата. Това писание все едно за мен е писано.  ;D И аз също имам чувството и наистина си мисля, че правилно си мисля, че жените масово се влюбват в мъжа, в когото аз съм влюбена.

Ох, нещо не можах да те разбера  ..  ???

Цитат
Тъй че, ако съдя по себе си, уверявам те, няма да се откаже.  :o  ;D

Аз най-лесно ги отказвам като им заявя, че всъщност си падам по жени ..  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #47 -: Юли 26, 2009, 04:12:53 pm »
Аз най-лесно ги отказвам като им заявя, че всъщност си падам по жени ..  ;D ;D ;D

А ако той каже, че няма проблем и предложи да си направят тройка?  ;D ;D ;D ;D :o ;D ;D

*

holanda

« Отговор #48 -: Юли 26, 2009, 04:20:54 pm »
хе-хе,gа3l,с такава ТОП лична информация само ще ги окуражиш :P :P :P

*

ga3l

« Отговор #49 -: Юли 26, 2009, 04:49:56 pm »
хе-хе,gа3l,с такава ТОП лична информация само ще ги окуражиш :P :P :P

Може би зависи от мъжа, но аз съм нямала случай някой да се окуражи от това ..

А ако той каже, че няма проблем и предложи да си направят тройка?  ;D ;D ;D ;D :o ;D ;D

Ами ако иска да се чувства излишен в леглото, да ми предложи..  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Юли 26, 2009, 05:01:11 pm »
Във връзка с ректификацията  кой момент считате за "раждане": 1) изплакване на детето; 2)прерязването на пъпната връв; 3) подаването на главата?
 между  горепосочените може да има  минути разлика, което ще промени "картинката"

Там е въпросът, че не е ясно.
Наскоро един астролог ми каза, че раждането е процес, а не толкова момент. Въпросът бе зададен във връзка с изразеното от мен в друг астрологичен форум съмнение дали часът на раждане може (и трябва) да се ректифицира до секундата. Според някои астролози това било възможно с примарни дирекции. Не изключвам тази вероятност, но дали самото раждане може да се фиксира по секунди? По-скоро е мисия невъзможна... Твърде "точният" (до секундата) рожден час винаги поражда съмнения относно компетентността на астролога, който е правил ректификация на този час. Обикновено в такива случаи ректификацията е автоматизирана, т.е. се разчита изцяло на астрологичната програма. Същото се отнася и за афетиките, които се смятат автоматично, без астрологът да е наясно защо и как.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #51 -: Юли 26, 2009, 05:04:53 pm »
Моментът на раждането е моментът на първият вик. ТОгава за пръв път си поемаме въздух и дишаме сами. Относно връвта..... :D нямам мнение по този въпрос.

*

kaily

• 5145
« Отговор #52 -: Юли 26, 2009, 05:18:39 pm »
И щом раждането е процес, отидоха домовете барабар със сичката прецизна информация по въпроса.  ;D
Или с други думи- не се втелявайте толко в тия карти, и без това никога няма как да са 100% верни.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Юли 26, 2009, 05:48:16 pm »
И щом раждането е процес, отидоха домовете барабар със сичката прецизна информация по въпроса.  ;D

Няма да се учудя, ако си отиде и тъй наречената Сабианска символика...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #54 -: Юли 26, 2009, 05:48:28 pm »
Във връзка с ректификацията  кой момент считате за "раждане": 1) изплакване на детето; 2)прерязването на пъпната връв; 3) подаването на главата?
 между  горепосочените може да има  минути разлика, което ще промени "картинката"

Според мен,мигът на раждането е рязането на пъпната връв.Тогава детето физически се отделя от майката и започва неговия самостоятелен живот.Подаването на главата е преди раждането,а изплакването е след раждането.Най-просто казано.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #55 -: Юли 26, 2009, 06:02:30 pm »
мигът на раждането е изплакването на плода!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Юли 26, 2009, 06:06:54 pm »
Плодът, след като е излязъл и проплакал, вече не е "плод", а отделно човешко същество. Така си мисля.  :)

Виждате ли сега...
Няма две еднакви мнения по въпроса за мига на раждането!
Как тогава ще фиксираме точния миг астрологически? Голямо постижение ще е сравнително точно да улучиш минутата при ректификация, за какви секунди говорим изобщо?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Юли 26, 2009, 06:18:36 pm »
Плодът, след като е излязъл и проплакал, вече не е "плод", а отделно човешко същество. Така си мисля.  :)

Виждате ли сега...
Няма две еднакви мнения по въпроса за мига на раждането!
Как тогава ще фиксираме точния миг астрологически? Голямо постижение ще е сравнително точно да улучиш минутата при ректификация, за какви секунди говорим изобщо?

дааа,ама не!изплакването и рязането на пъпната връв са секунди разлика.от опит го знам.надали някой тук има по-богат опит по отношение на раждането ;D.(според мен до минута разлика не е чак толкова голям проблем. в сферата на предсказателната астрология по отминали събития ректификацията на часа не е никакъв проблем!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #58 -: Юли 26, 2009, 07:14:45 pm »
Няма да се учудя, ако си отиде и тъй наречената Сабианска символика...  :-[

Таман щех да кажа, че единственото точно нещо ще остане хорЪра, па се сетих, че то и там всеки тълкува как му изнася, кога измислен въпроса, кога написан, кога тълкувателят го видел, кога го разбрал...

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Юли 26, 2009, 08:24:32 pm »
сега , като се замисля , за основния въпрос на темата , която няма нищо общо с последните ни постове ,ми се ще да споделя , че въобще не ги виждам като положителни тези съвпади на юпи и нептун във водолей.хирон е друга бира-учител , лечител :)но съвпада на юпи и нептун -толкова много мираж по отношение на илюзийте,междувпрочем това ще се отрази и на политическата картинка....