Здравей Гост

Мъртвец, който оживява

• 21 Отговора
  • 9524 Прегледи
Мъртвец, който оживява
« -: Май 28, 2009, 12:35:46 am »
Сънувах бившият си приятел, с когото сме разделени от доста време и вече всеки си има свое семейство. Видях го починал и в ковчег от светло дърво. Близките му плачеха, но когато влязох в стаята, за да се простя с покойника, те всички замълчаха и бързо се оттеглиха към стените. Като, че ли ги плашех с нещо. Съпругата му се приближи до мен и ми заяви, че ще донесе ковчега в моя дом, за да го поргеба аз. Поосле се позвъни на вратата на апартамента ни и найстина донесоха ковчега. Жена му не ми се сърдеше, а напротив разговаряше много спокойно с мен. Малко след това видях, как лицето на починалия започва да се покрива с руменина и моят приятел възкръсна.Той беше жив.През цялото време изпитвах силна любов и мъка, болка от загубата. Какво означава това?

*

iris_n

• *
  • 208
Re: Мъртвец, който оживява
« Отговор #1 -: Май 28, 2009, 12:38:01 am »
Мислиш ли за него и имаш ли все още чувства към него или пък той към теб?

« Отговор #2 -: Май 28, 2009, 12:42:26 am »
Често си мисля за него, макар да обичам силно съпруга си. Чуствата никога не умират.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #3 -: Май 28, 2009, 12:50:43 am »
О да знам много добре как се чувстваш, повярвай ми!

Може сънят ти да показва точно това че имаш все още чувства към него, които не можеш да загърбиш ей така, а от друга страна може и той да има все още чувства към теб съдейки по съня ти- че той се е съживил именно при теб, в твоя дом...

може и да е добре да поговорите за нещата между вас!

Чудя се как се женят хората, ако обичат все още друг човек,но много много да не философствам, че нищо чудно и при мен така да стане...

*

malina

« Отговор #4 -: Май 28, 2009, 09:46:24 am »
Чудя се как се женят хората, ако обичат все още друг човек,но много много да не философствам, че нищо чудно и при мен така да стане...

.. то и аз така се чудех като теб ., ама ей ме на ..   :P 

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #5 -: Май 28, 2009, 10:01:05 am »
Ga3l, и ти ли така се омъжи за някой друг, който не обичаш чак толкова много?

« Отговор #6 -: Май 31, 2009, 05:49:33 pm »
Сънувах бившият си приятел, с когото сме разделени от доста време и вече всеки си има свое семейство. Видях го починал и в ковчег от светло дърво. Близките му плачеха, но когато влязох в стаята, за да се простя с покойника, те всички замълчаха и бързо се оттеглиха към стените. Като, че ли ги плашех с нещо. Съпругата му се приближи до мен и ми заяви, че ще донесе ковчега в моя дом, за да го поргеба аз. Поосле се позвъни на вратата на апартамента ни и найстина донесоха ковчега. Жена му не ми се сърдеше, а напротив разговаряше много спокойно с мен. Малко след това видях, как лицето на починалия започва да се покрива с руменина и моят приятел възкръсна.Той беше жив.През цялото време изпитвах силна любов и мъка, болка от загубата. Какво означава това?
Може да е от някой минал живот с него заедно. Ако искате да попитам моят духовен учител Иеова,но само ако вярвате в прераждането.

« Отговор #7 -: Май 31, 2009, 06:55:50 pm »
marushka , благодаря за предложението! Aз вярвам в прераждането! И в много други неща вярвам. Преди 15 години за първи път ходих на екскурзия в Петербург. Три месеца преди това сънувах странен сън: аз живеех в Eрмитажа. Любувах се на платната от известни живописци по стените, минавах по централното стълбище и т.н След три месеца случайно отидох на екскурзия и посетих точно този дворец. Винаги съм обичала руския език. Изумлението ми беше голямо, когато попадайки в сградата, аз се почуствах, като че ли прувам в свои води. Всичко ми изглеждаше познато и мило. И до днес се питам, защо? Търсеща натура съм, изгубена във времето. Немога да разбера, коя съм или коя съм била?

« Отговор #8 -: Май 31, 2009, 10:51:35 pm »
marushka , благодаря за предложението! Aз вярвам в прераждането! И в много други неща вярвам. Преди 15 години за първи път ходих на екскурзия в Петербург. Три месеца преди това сънувах странен сън: аз живеех в Eрмитажа. Любувах се на платната от известни живописци по стените, минавах по централното стълбище и т.н След три месеца случайно отидох на екскурзия и посетих точно този дворец. Винаги съм обичала руския език. Изумлението ми беше голямо, когато попадайки в сградата, аз се почуствах, като че ли прувам в свои води. Всичко ми изглеждаше познато и мило. И до днес се питам, защо? Търсеща натура съм, изгубена във времето. Немога да разбера, коя съм или коя съм била?
Добре ще говоря с моят духовен учител Иеова и ще ти отговоря в най-скоро време когато мога. Това ми е любимото занимание.

« Отговор #9 -: Май 31, 2009, 10:56:46 pm »
Предварително, Благодаря!!!

« Отговор #10 -: Май 31, 2009, 11:02:29 pm »
Предварително, Благодаря!!!
Много интересен сън си сънувала.Приятни сънища!

« Отговор #11 -: Юни 24, 2009, 05:40:06 pm »
marushkaq аз чакам, чакам...  :-\, но отговор няма- ни вест, ни писъмце от теб :'(

« Отговор #12 -: Юни 25, 2009, 08:08:39 pm »
marushkaq аз чакам, чакам...  :-\, но отговор няма- ни вест, ни писъмце от теб :'(
. Нежност ще извиняваш за закъснението ми,но от два дни исках да го напиша но не можех да влезна във форума, казват ми,че е грешка за паролата или името. Ето отговора ми чрез моят духовен учител Иеова - Била си руската имп.
Мария Никол.Романова - дъщеря на Николай I и Александра
Фьодоровна,омъжена за херцог Максимилиан, син на Ойген дьо
Боарие и внук на Жозефина I-та жена на Наполеон Бонапарт.
Била си се омъжила по любов и двамата сте се влюбили заедно, нещо необичайно по онова време за хора с високо положение като императори,царе,крале и т.н.Живеели сте в Зимния дворец в Санкт Петербург.Максимилиан бил и учен. А ти си колекционирала тогава художественни картини. Сега обичаш ли да имаш картини в настоящия си живот? След смъртта му ти си заемала неговото място в Академията на изкуствата. Омъжила се повторно за граф Григорий Строганов
/1824-1879/ - този брак бил морганатичен и пазен в тайна от Николай I.За сега спирам утре ще продължим.

« Отговор #13 -: Юни 27, 2009, 09:56:46 am »
marushka, здравей! Това, което ми написа ме порази. Но не беше неочаквано. Имах съмнения относпо миналите си животи. До това заключение ме доведоха редица наблюдения върху характера ми и дейностите, които трябва да извършвам в ежедневието си. Картини- обожавам ги! Aз самата рисувам и дъщеря ми, която е на 12г също има наклонности в областта, но тя предпочита да пее. Класическата музика ми е любима и ме успокоява. Гоблените са другата ми тръпка, но мразя да кърпя.Не обичам да кисна с часове в кухнята и т.н.
Съпругът ми е военен. Запознахме се като студенти. С него сме сродни души. Той  е търсеща натура. Обича да чете, да се усъвършенства в определени области / интелектуални/. Казано честно ,не го влече физическия труд.Много ти благодаря!!! :)

« Отговор #14 -: Август 26, 2009, 09:54:06 am »
marushka, здравей! Доста време не съм ти писала. Отсъствах. Разбрах, че бившият ми приятел е граф Строганов. А съпругът ми е Максимилиан. Защо продължавам да бдя и над двамата?Какво ме свързва още  с бившият ми приятел? Ако имаш възможност, моля те, отговори?

« Отговор #15 -: Септември 17, 2009, 04:28:37 pm »
marushka, здравей! Доста време не съм ти писала. Отсъствах. Разбрах, че бившият ми приятел е граф Строганов. А съпругът ми е Максимилиан. Защо продължавам да бдя и над двамата?Какво ме свързва още  с бившият ми приятел? Ако имаш възможност, моля те, отговори?
Здрасти Нежност,
Много се радвам,че търсиш пак отговори за кармата и съдбата си. Ще попитам пак моят духовен учител Иеова за това пак,как няма да попитам за тези,които ми вярват на мен и моят духовен учител Иеова.

*

Dino

• 10
off topic
« Отговор #16 -: Септември 20, 2009, 12:32:08 pm »
Здравейте!
Извинявам се предварително, че постинга ми не е по темата, но ми стана интересен развоя на разговора.
Марушка, може ли да те попитам как може човек да се свърже със своя духовен учител?
На скоро прочетох книгата "Пътят на душите" и си изясних доста неща, които само предполагах и усещах до този момент. Там обаче не се говори нищо как може да стане това. Предполагам, че с хипноза или медитация, но с медитацията не съм много напреднал а не съм сигурен в България дали има наистина добри хипнотизатори, които точно с това да се занимават.
Мерси предварително и ако искаш ми отговори на л.с., но може би този въпрос вълнува и други читатели на форума.
Поздрави!
Слънце - Стрелец
Луна - Овен
Марс - Козирог
Асц. - Везни

Re:off topic
« Отговор #17 -: Септември 20, 2009, 09:05:24 pm »
Здравейте!
Извинявам се предварително, че постинга ми не е по темата, но ми стана интересен развоя на разговора.
Марушка, може ли да те попитам как може човек да се свърже със своя духовен учител?
На скоро прочетох книгата "Пътят на душите" и си изясних доста неща, които само предполагах и усещах до този момент. Там обаче не се говори нищо как може да стане това. Предполагам, че с хипноза или медитация, но с медитацията не съм много напреднал а не съм сигурен в България дали има наистина добри хипнотизатори, които точно с това да се занимават.
Мерси предварително и ако искаш ми отговори на л.с., но може би този въпрос вълнува и други читатели на форума.
Поздрави!
Здравейте,
Много хора които ме питаха за миналите си животи и се интересуваха как се свързва човек със своя духовен учител. Затова ето какво - когато човек силно вярва в нещо, че ще стане, така и става. Примерно да вярваш в някаква духовна сила. Аз вярвам в Йехова,но не в еврейския Йехова - т.е. когото го смятат за Сатана /защото щом една духовна сила прави някой народ над другите да е най-силен и да го води във войни и омраза,тази духовна сила е водена от Сатана и злите му подръжници,така ми каза,самият моят висш духовен космически учител Иеова - защото той Сатана е много хитър и може да говори чрез негово име и именно успешно го е направил чрез евреите и други нации,които ги е водил и като например и Корана също така/ Но моралните заповеди във всички свещени книги като Библията,Корана,Веди и т.н. както и философите говорят за добродетелите това са именно от добрите богове които са създали безсмъртните души, а Сатана и лошите му подръжници нашите тела/ - Душата е една на много тела. Както в индийската митология пише,че ние се превъплъщаваме на 100 години един път - значи имаме милиони превъплъщения. Така ми потвърди и моят духовен учител Иеова,но пак повтарям,не еврейският Йехова от Библията. А сега за силата на вярата. Трябва примерно да вярвате не казвам непременно в Йехова, а в някоя духовна сила. Една жена примерно вярва в Дева Мария и се е опитала чрез автоматично писане да се свърже с нея, но не е успяла. Аз пак ще повторя,че трябва силно да се вярва и именно да има човек всички добродетели,които се описват в моралните заповеди.

« Отговор #18 -: Октомври 24, 2009, 05:41:24 pm »
Марушка, здравей! Отново и отново съм аз. При мен е моя братовчедка, която също живо се интересува от настоящето и миналите си животи. Може ли да ми подадеш информация за нея?  Преди известно време са и казали, че след 45 си година ще може да лекува- Вярно ли е това и на какво се дължи? Тя също сънува странни сънища, но и е трудно да ги тълкува. Ето един от тях: В банята на скоро починалати са майка вижда в мивката нейна черна блуза покрита с тлъсти червей. Тя е изпитала отвращение и е излязла от там. Ако имаш възможност и тълкувание, моля те да отговориш!!!

« Отговор #19 -: Ноември 05, 2009, 11:01:04 pm »
Здрасти Нежност,
Как няма да попитам за твоята братовчедка? Ако иска да ми пише на емайла ми ти нали го знаеш, дай й го. Сънищата също  помагат за откриване на миналите животи и то много.
Това го правя с огромно удоволствие. Ще го попитам моят духовен учител Иеова за този й странен сън и дали мисията й е да лекува. Но трябва да ми се подаде информация за настоящите хобита и интереси и любими страни след България.