Здравей Гост

Ягоди и червени рози

• 3 Отговора
  • 2178 Прегледи
*

iris_n

• *
  • 208
Ягоди и червени рози
« -: Май 29, 2009, 09:52:09 am »
Ахх тая нощ какъв сън сънувах :)

Бях в училище и щях да ходя някъде с моите съученици, но не тръгнах с тях, забавих се и като излязох пред училището ги видях, че тъкмо са тръгнали с един бус като че ли на екскурзия. а мен въобще не ме беше яд, и без това никога не бяхме сплотен клас. тръгнах си по стълбите надолу към къщи (училището ми е разположено на високо и до като се стигне до пътя има много много стълби). та аз си тръгнах по стълбите и отстрани на стълбите имаше страшно много едри и червени ягоди (бяха откъснати, нямаше растения). аз много обичам ягоди и ядях много бързо, а те бяха толкова вкусни, наядох се и дори останаха още ягоди и си мислех да си ги взема за после, но в този момент друго нещо привлече вниманието ми-красиви червени рози :) откъснах няколко без дръжка, само цветовете (като че ли ги смачках после и ги хвърлих, maй бяха малко позавяхнали) и се сетих, да откъсна една роза с дълга дръжка(избрах незавяхнала роза), за да я подаря на майка си. откъснах я и си тръгнах към вкъщи.

някакви идеи какво означава това, мисля че се събудих с приятно чувстсво, със сигурност не бях напрегната :)
« Последна редакция: Май 29, 2009, 12:53:05 pm от iris_n »

*

iris_n

• *
  • 208
Re:Ягоди и червени рози
« Отговор #1 -: Май 29, 2009, 07:59:26 pm »
Май ви затрудних с моя сън  ???

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Май 30, 2009, 07:59:49 am »
Приключили сте с един етап от живота си.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #3 -: Май 30, 2009, 08:51:18 am »
Приключили сте с един етап от живота си.

Благодаря Ви, Uran! Дано да е това :)