Здравей Гост

Локум между числата... или тема за нумерологията

• 65 Отговора
  • 16614 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:25:38 pm от kris »

*

holanda

къде забравяш 1-цата  :96:
не ме е призовала още  ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:26:08 pm от kris »

*

holanda

ама какво сме се вглъбили в това  !?!
''разтягаме локуми'',просто.По темата е  :rolleyes:

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:26:12 pm от kris »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
да.. смятай, 27 ме преследва  ;D какво съм сторил на тез 9-ки
хах питай кабала като се появи тя ще ти ги обясни подробно, аз не съм нумеролог, но да сборът от всичко ти е пътя в живота.. кажи ми какво се получава, че ми стана интересно..

ами от всичките ми се получава 11...или 2...някъде казват, че числата 11,22 не се редуцирали...ама то може би при смятането на различни неща.... :-\
ууууу,че на хубава дата си се родилааааа...супер-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

vanilla

• **
  • 1578
да.. смятай, 27 ме преследва  ;D какво съм сторил на тез 9-ки
хах питай кабала като се появи тя ще ти ги обясни подробно, аз не съм нумеролог, но да сборът от всичко ти е пътя в живота.. кажи ми какво се получава, че ми стана интересно..
ами от всичките ми се получава 11...или 2...някъде казват, че числата 11,22 не се редуцирали...ама то може би при смятането на различни неща.... :-\
ууууу,че на хубава дата си се родилааааа...супер-)))
много е интересено, защото в семейството ми има нещо с тази дата....сестра ми тя е родена на 27, но месец след мен...друга година де....нашите се женята на 27, били са на по 27 години когато се е случило това....мисля, че са купили и апартамента на тази дата....тези неща сигурно имат значение..... :-[

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
определено-)))) С късмет сте си родени,ама първо ще ви се наложи да преминете през доста трудности и голяяяяям зор-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

vanilla

• **
  • 1578
определено-)))) С късмет сте си родени,ама първо ще ви се наложи да преминете през доста трудности и голяяяяям зор-))))

хехе аз за момента само трудностите усещам и от малка си знам, че живота ми няма да е много лесен...но си права, че първо трябва да се премине през много изпитания, за да се достигне, разбере и усети истината за нещата, красотата и хармонията....
аз се надявам да успея де..... :-[ :rolleyes: може да звучи малко наивно или по детски.... :-[ :-[ :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала

хехе аз за момента само трудностите усещам и от малка си знам, че живота ми няма да е много лесен...но си права, че първо трябва да се премине през много изпитания, за да се достигне, разбере и усети истината за нещата, красотата и хармонията....
аз се надявам да успея де..... :-[ :rolleyes: може да звучи малко наивно или по детски.... :-[ :-[ :blink:
Няма начин да не успееш-дадено ти е

Здравейте на всички:) Кабала може ли да те попитам нещо родена съм на 10.08.1991г. общия сбор е 29 което прави 11 и от там 2 . От известно време се интересувам от номерология и астрология,но нещо не ми се получава да вникна навътре в нещата... И дори тази година се сетих,че в училище винаги съм била под номер 11 ,но там както знаем ни подреждат по азбучен ред,тя  и буквата ми К в азбуката е под този номер,само една година не бях под номер 11 в училище, но сега съм студентка и там не се определят по имената  номерата и пак съм под номер 11... което ме заинтригува ,днес се сетих,че и човека,когото обичам живее на 11тия етаж.Това някакво съвпадение ли е?или .....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Здравейте на всички:) Кабала може ли да те попитам нещо родена съм на 10.08.1991г. общия сбор е 29 което прави 11 и от там 2 . От известно време се интересувам от номерология и астрология,но нещо не ми се получава да вникна навътре в нещата... И дори тази година се сетих,че в училище винаги съм била под номер 11 ,но там както знаем ни подреждат по азбучен ред,тя  и буквата ми К в азбуката е под този номер,само една година не бях под номер 11 в училище, но сега съм студентка и там не се определят по имената  номерата и пак съм под номер 11... което ме заинтригува ,днес се сетих,че и човека,когото обичам живее на 11тия етаж.Това някакво съвпадение ли е?или .....

съвпадения не съществуват  ;) всяка причина си има следствие и всяко следствие си има причина  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

съвпадения не съществуват  ;) всяка причина си има следствие и всяко следствие си има причина  :P

;D Мисля,че сте права,но защо я срещам,забелязвам....  :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Както каза Вещицата, няма съвпадения. Тръгнала си по правилния път да видиш буквата, името си. Знаеш,че 29 не е от най-добрите числа, но ти се дава насока,че трябва да се възползваш от неговото редуциране. Не от двойката, а от 11, което си е съвсем различно. Космическият ти код е 21, което символизира и отплатата в този живот, но и е под влияние на скорпиона в езотериката. От друга страна, това число се получава от 11+10, което пак отговаря, както на датата ти, така и на пътя в живота. Знчи, каквото било,било, с това 29. Не трябва да наблягаш и да се влияеш от взаимоотношенията, а да отработваш 11. От друга страна, знаеш,че 11 носи и доста колебания, ама и тежки трансформации в живота, докато го усетиш. Дава ти много натрупана сила, която да използваш и да регенерираш отново и отново,което пък се потвърждава и от мандалата на датата ти- цел- духовно развитие, като натрупване то е по ниво на прекаленият идеализъм и психологическото натоварване и тялото ти се влияе от това. Донор си на енергия, което автоматично ни връща пак към космическото число, пътя на живота ти и това 11-)))

*

priya

• **
  • 1263
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 07:24:28 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

Re:Локум между числата... или тема за нумеролоk
« Отговор #55 -: Май 17, 2011, 07:14:38 pm »
Както каза Вещицата, няма съвпадения. Тръгнала си по правилния път да видиш буквата, името си. Знаеш,че 29 не е от най-добрите числа, но ти се дава насока,че трябва да се възползваш от неговото редуциране. Не от двойката, а от 11, което си е съвсем различно. Космическият ти код е 21, което символизира и отплатата в този живот, но и е под влияние на скорпиона в езотериката. От друга страна, това число се получава от 11+10, което пак отговаря, както на датата ти, така и на пътя в живота. Знчи, каквото било,било, с това 29. Не трябва да наблягаш и да се влияеш от взаимоотношенията, а да отработваш 11. От друга страна, знаеш,че 11 носи и доста колебания, ама и тежки трансформации в живота, докато го усетиш. Дава ти много натрупана сила, която да използваш и да регенерираш отново и отново,което пък се потвърждава и от мандалата на датата ти- цел- духовно развитие, като натрупване то е по ниво на прекаленият идеализъм и психологическото натоварване и тялото ти се влияе от това. Донор си на енергия, което автоматично ни връща пак към космическото число, пътя на живота ти и това 11-)))

Благодаря Кабала ..НО аз съм толкова неосъзнат индивид .... Даже това го бях написала но се притесних и не го публикувах :''Много бих искала някой тук да ми каже нещо за мен... Чувствам се много объркана,като цяло съм човек с много съмнения относно собствените си сили .. ,прекалено чувствителна и не знам, мъча се да свържа дори попадането си тук,дали е случайност или така трябва .... Дори в момента се мъча да си спомня,защо се интересувам от нумерология и астрология, дали от любовни копнежи или не знам ... дори не се сещам ... или явно търся помощ един вид да знам накъде да се насоча в живота... И в тази връзка,когато си събирам цялата рожденна дата сбора е 29,.. и писах също,че аз се интересувам от любов но нещо не ми върви и се интересувам и от нумерология.. ,но сякаш силно искам да преоткрия себе си ..сякаш искам някой да ми каже какъв път да поема и какво да правя ..... чудя се още дали ако (люб. )връзката ми се беше оправела щях да се занимавам в момента с това ... и ТАКА КАБАЛА .... Да знаеш,че съм ти писала в твоя блог,помислих,че тук няма да види никой ... . Отново благодаря... Дори си мислех,че се интересувам,защото съм слаб човек..
« Последна редакция: Май 17, 2011, 07:38:10 pm от kateerina »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Миии,доста объркано звучи и нищо не схванах-))) Единствено,което разбрах е,че ти не работиш по 11,а по 2. Ииии,много ти е рано за любовта. При теб ще дойде късничко, не бързай толкова-)))

*

vanilla

• **
  • 1578
Кабала, как се определя косическия код....?  :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
от сбора на датата, а има някои го определят от името и фамилията, като сбор

:blink:Ми Кабала ... не знам
И ако може само още нещо да те питам..намерих  таблица в интернет в която си попълваш имената  и ти изчислява всичко.. в нея се описват душевен стремеж,индивидуалност,израз,път на живота,зрелост...морал и други
има за кармични уроци,кармичен дълг,кармично израстване .. харайтер здраве професия.. и други
Не разбирам  какво е 1ви връх-1ви предупредител - 1ви период
Не мога да я кача,защото е формaт xls...но на имейл би трябвало да става .
Само ако нямаш нищо против да ми подскажеш леко :rolleyes:
И благодаря за отзивчивостта :blink:
« Последна редакция: Май 17, 2011, 10:38:54 pm от kateerina »