Здравей Гост

Локум между числата... или тема за нумерологията

• 65 Отговора
  • 16552 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Миии,това е,предполагам,като ниверсалните програми по астро. Даваш данни и ти пиша луна в дева..бля,бля...Общи неща. Не знам точно за какви върхове става дума. Има 4 основни периода и 3 главни, които трябва да се комбинират с тези 4-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

Миии,това е,предполагам,като ниверсалните програми по астро. Даваш данни и ти пиша луна в дева..бля,бля...Общи неща. Не знам точно за какви върхове става дума. Има 4 основни периода и 3 главни, които трябва да се комбинират с тези 4-)))
значи ... да не се доверявам ..
Успях да се светна,че става да я снимам чрез копчетo print screen .. ама не може да се качи файла бил голям ...
 явно само така ще стане да се виде каква е чрез кликване на този линк
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_Rr0litZ-uQJ:www.umaybg.com/Software/Numerology_CLASIK-BG.xls+Numerology_CLASIK-BG&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&source=www.google.bg

П.С Кабала,сега видях,че сте ми писала във вашия сайт :) Първо тук ви писах,но реших,че няма да го видите и затова после там..извинявам се.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Че има ли програма с тълкуване, на която да се довериш? Аз не знам за такава. Всичко си е на парче. За първи път виждам тези 9 върха, че и 9 периода. Вероятно имат нещо друго предвид. Е, то хубаво,опляскано, а тълкувания дават ли? Да не говорим за тези предупредители....Освен,ако се говори за препятствията. Сега, тук има една таблица-физически,ментален и другото там, което се свързва с брой на числата и после с броя на самата цифра. Методът е направен от Бруно, но имайте предвид, че е за латиницата, а трябва да се нагоди към кирилица. Общо-взето, нищо не схванах от туй чудо,честно казано. Никога не ползвам програми-)))Няма да е честно,нали-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

Че има ли програма с тълкуване, на която да се довериш? Аз не знам за такава. Всичко си е на парче. За първи път виждам тези 9 върха, че и 9 периода. Вероятно имат нещо друго предвид. Е, то хубаво,опляскано, а тълкувания дават ли? Да не говорим за тези предупредители....Освен,ако се говори за препятствията. Сега, тук има една таблица-физически,ментален и другото там, което се свързва с брой на числата и после с броя на самата цифра. Методът е направен от Бруно, но имайте предвид, че е за латиницата, а трябва да се нагоди към кирилица. Общо-взето, нищо не схванах от туй чудо,честно казано. Никога не ползвам програми-)))Няма да е честно,нали-)))
  :mellow: Е,не казвам,че има такава програма... и то сигурно няма ..друго е човек да погледне.. Тълкувания не дават,само тези изчисления. И да, то ако беше и така лесно всички щяхме да си гледаме такива програмки ... )))))) Въпреки,че сигурно има такива хора,които чрез такива програми работят  и взимат пари и се правят на разбирачи,но това е друга тема..
Благодаря ти Кабала и хубави слънчеви дни :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Няма за какво. Стана ми интересно това,което са написали-))) и реших,че все-пак има някакво обяснение. МОже би ще трябва да се поровя в самите изчисления и да видя кое от къде го вземат, за да ти кажа.

Няма за какво. Стана ми интересно това,което са написали-))) и реших,че все-пак има някакво обяснение. МОже би ще трябва да се поровя в самите изчисления и да видя кое от къде го вземат, за да ти кажа.

Ако имаш време да (: