Въпросът с подписите явно още е на дневен ред.
Мониторите ми са големи и подписите не ми се разтеглят в два реда, но като тръгна само с малка дамска чанта или плащам свръхбагаж на летище, си мечтая за лаптопче колкото тефтер и тогава бих имала проблем.
Днес Луната ми аспектира наталната Венера и въпросите за спокойствие и хармания са ми важни.
Моето мнение е, че едно астрологично общество не трябва за такива въпроси да търси намеса на администратор чрез лични бележки и пр.
Въпросите се обсъждат, решават и ако се стигне до решение, което иска работа от страна на админа, тогава той прави каквото е възможно.
Не би трябвало астрологичното общество да търси намесата на модератор и за триене или разместване на теми.
Ако някой иска астрологичен отговор на въпроса защо са измрели динозаврите, може да пита, а дали ще има желаещи да му отговорят е друга работа. Питащият, като не получи отговор, да не го приема лично, но темата нека да си стои- други питащи ще си дадат сметка до колко и на какви въпроси и молби могат да очакват отговори.
Ако някой си търси астрологична интерпретация на съня, защо пък да не пита и в „астрология”.
Ако някой смята, че една картина с пеперуди точно импонира на хороскопа му, защото да не я пусне в „астрология” – ако и друг я погледне от астрологична гледна точка, то темата ще си е съвсем на местото.
Връщам се на подписите.
Решението според мен е заинтересуваните да си погледнат личните хороскопи или хороскопа на сайта. Там ще видят подходящото за тях решение не само към момента, но и в дългосрочен план.
Възможните отговори са:
- Тук обществото е нетолерантно, закостеняло и догматично, щом не ми позволява подписа, и аз трябва да сменя обществото.
- Тук обществото е нетолерантно, себично и ексцентрично, щом не се съобразява с моите възможности, значи аз трябва да го сменя.
- Според хороскопа ми, трябва да отстоявам мнение и позиция в недотам благоприятна обстновка, но това е урок и аз оставам да го уча, докато аз се променя или докато обществото се промени.
Но и трите отговора не предполагат решение от страна на админа.
Астролозите, по правило, не търпят намесата на модератори и администратори:)