Здравей Гост

АНКЕТА ЗА АВАТАРИ

• 24 Отговора
  • 13665 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
АНКЕТА ЗА АВАТАРИ
« -: Май 30, 2009, 08:26:47 pm »
Ами след като някой извъртя нещата в негов си интерес,а подписите не бяха съществен проблем, аз правя анкетата за аватарите-ЗА КОЯТО ВСЪЩНОСТ СИ ИМА ТЕМА .Интересно ми е как админа без да ни пита ни ограничи аватарите ,а за друго се стига до демократични решения (които не са и наложащи,но това е отделен въпрос) и анкета.

Много е жалко в този форум самият админ да заема страна и да извърта нещата спрямо личният си интерес,не мисля че един обективен и безпристрастен създател на форум,може да допусне админа му да бъде толкова пристрастен  :-\
Накрая да не остане просто един пуст форум с админ който да си прави каквото си поиска...

АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ИМА ДРУГА ПОДТОЧКА В АНКЕТАТА-ПРЕДИ ДА ГЛАСУВА ДА МИ КАЖЕ И АЗ ЩЕ Я СЛОЖА.
Но мисля че така горе долу става.Подточки от сорта да няма аватари мисля няма нужда.Без ограничения също не върви, защото не можеп да сложиш wallpaper за аватар все пак  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
Re:АНКЕТА ЗА АВАТАРИ
« Отговор #1 -: Май 30, 2009, 08:47:18 pm »
Защо си задал такива размери, след като във форума, който си ми посочил като пример максималния размер е не повече от 180х180 pixels ?

http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?f=2&t=1016

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Май 30, 2009, 08:47:43 pm »
Много е жалко в този форум самият админ да заема страна и да извърта нещата спрямо личният си интерес...

Синухе, не ми пука наистина за големината и шаренията на аватарите ви. Идеята ми беше да не превръщаме форума в родопска черга (не че не са красиви и автентични). Но всичко трябва да е с мярка и да си е на мястото, не мислиш ли така?

Един въпрос, този път сериозен.
Би ли конкретизирал какъв е личният интерес на админа?

Начинът, по който си задал въпроса, ме навежда на мисълта дали и доколко се замисляте преди да напишете нещо... или е важно за бройката мнения?

По тази анкета не смятам засега да гласувам, защото големината на твоя аватар или на някой друг не ме засяга.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3 -: Май 30, 2009, 08:50:33 pm »
Защо си задал такива размери, след като във форума, който си ми посочил като пример максималния размер е не повече от 180х180 pixels ?

Аз не съм твърдял ,че ще правим копие на онзи форум,а го дадох за пример като цяло.

Анкетата е заради това,че ще сме демократични и ще решаваме заедно какви да бъдат аватарите ни ,в резонанс на вашата инициатива в анкетата за подписа,след като има разногласия по определени въпроси и вашето предложение да се гласува по тях  :)

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4 -: Май 30, 2009, 08:52:05 pm »
Що се отнася до подписите, техния админ е написал малко по-долу:

Цитат
Разрешената големина за картинка в подписа е: 500x200 пиксела (като могат да се правят и компромиси за няколко пиксела, но не прекалявайте!)
Разрешена големина в KB: ~200 kb

В момента твоят подпис е висок 290 пиксела

« Отговор #5 -: Май 30, 2009, 08:53:46 pm »
Аз нямам претенции към размера на аватара стига той да не е много по-голям от мнението, което изразява юзъра. Пречи ми едиствено, ако се движи.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6 -: Май 30, 2009, 08:56:42 pm »
Аз нямам претенции към размера на аватара стига той да не е много по-голям от мнението, което изразява юзъра. Пречи ми едиствено, ако се движи.
Ако подписа който съм раздвижил ти пречи казвай да го спра докато е време ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #7 -: Май 30, 2009, 08:58:46 pm »

В момента твоят подпис е висок 290 пиксела

Да знам и то при условие,че днес го намалих с цел в някаква степен мир да има.А и както казах вече,в този форум няма ограничения за подпис-и за това съм си сложил това което ми приляга.Не видях никъде правила и както каза ИНТИ-тези неща са зададени предварително ако такава е била идеята на създателя на сайта или не са зададени ако той не е искал да има ограничения.

*

Инти

• 2068
« Отговор #8 -: Май 30, 2009, 09:14:24 pm »
Въпрос към Джином:

Защо на потребителите , които ползват старите големи аватари,не им беше казано, че вече има аватари до 130 пиксела, и бяха оставени да си ги ползват, а сега след предявяване за уголемяване се намалиха директно?

« Отговор #9 -: Май 30, 2009, 09:14:34 pm »
Ако подписа който съм раздвижил ти пречи казвай да го спра докато е време ;D

О, много мило  :-*! Не ми пречи, благодаря ти!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #10 -: Май 30, 2009, 09:15:51 pm »
Въпрос към Джином:

Защо на потребителите , които ползват старите големи аватари,не им беше казано, че вече има аватари до 130 пиксела, и бяха оставени да си ги ползват, а сега след предявяване за уголемяване се намалиха директно?
Защото във старата визия на форума имаше опция автоматично оразмеряване на аватарите.

« Отговор #11 -: Май 30, 2009, 09:18:42 pm »
Такива норми имаше въведени преди доста време ,които ограничаваха подписите и аватарите и това ставаше автоматично ,затова не беше наложително да се пишат въпросните изисквания ,но след промените на дизайна на форума се получи тази неуредица с големи картинки.
« Последна редакция: Май 30, 2009, 09:23:13 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #12 -: Май 30, 2009, 09:22:06 pm »
Не видях никъде правила

Именно. Това е голям пропуск. Ако бях копнал отнякъде някакви правила сега всички щяхме да бъдем доволни.  ::)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #13 -: Май 30, 2009, 09:35:11 pm »
Прав си.

А и тези правила първо следваха ако ги имаше да се запознаем и тогава който реши че са му по-вкуса,тогава да си създава акаунт  ;) А не след каруцата- каруцаря  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #14 -: Май 30, 2009, 09:42:51 pm »
Само дето никой не чете никакви правила, когато се регистрирва. Впрочем и сега има някакви правила на английски.

*

Инти

• 2068
« Отговор #15 -: Май 30, 2009, 09:43:12 pm »
Такива норми имаше въведени преди доста време ,които ограничаваха подписите и аватарите и това ставаше автоматично ,затова не беше наложително да се пишат въпросните изисквания ,но след промените на дизайна на форума се получи тази неуредица с големи картинки.

Ние каква вина имаме,че не са направени отново ограниченията и че няма писмено уведомление за това. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Май 30, 2009, 09:44:42 pm »
А и тези правила първо следваха ако ги имаше да се запознаем и тогава който реши че са му по-вкуса,тогава да си създава акаунт  ;)

Синухе, нима искаш да кажеш, че някакъв си аватар е по-важен от това, което ни обединява всички в този форум? Дотук мислех, че ни обвързват сходни интереси в сферата на астрологията и езотериката, но ако преценяваш дали да пишеш в даден форум според това какъв "лимит" за картинки и подписи е отпуснат, много съжалявам...
Много се пледира за свобода на изразяване, която подкрепям и аз, стига в основата да не стои неосъзнат егоцентризъм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #17 -: Май 30, 2009, 09:55:01 pm »
  :P
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 01:52:21 am от Синухе »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Май 30, 2009, 09:59:47 pm »
именно своето виждане за това какво трябва да бъде подписа-нещо ограничено,вместо свободно каквото си е в момента.

Ако искаш, цяла поема си тури за подпис, само че тогава ме съмнява дали на някой ще му остава време да чете и мненията ти, ако реши да започне първо от подписа.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Май 30, 2009, 10:02:05 pm »
Ма не вярвам тук да има толкова хора мислещи като мен,че един админ трябва да бъде безпристрастен и да не изкривява нещата  :-\ Още повече,че едва ли ще се подмени лесно...

Пусни, ако искаш, и трета анкета.
"За" и "против" админа. 
А ние ще гласуваме. ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.