Здравей Гост

Бенки - какво означават те?

• 6 Отговора
  • 4910 Прегледи
*

iris_n

• *
  • 208
Бенки - какво означават те?
« -: Май 31, 2009, 11:31:44 am »
Здравейте!

Реших да отворя тази тема в сайта, защото според мен има значение къде точно по тялото човек има бенки и какво значение имат те за живота и характера на техния носител!

Имам по рождение средно голяма бенка в средата на челото, точно в центъра :) чела съм в нета, че такава бенка описва човек с буен нрав и склонност към жестокост, което определено не се отнася за мен. има и друго обяснение - фаталната жена :) е аз не съм и фатална. казвали са ми, че с тази бенка съм белязана от съдбата...но аз нямам такова усещане!

Вие какво знаете за бенките и носят ли някакво значение за човека и в частност бенката на средата на челото

P.S. Ако няма никакво значение, то поне човек не може да ме забрави, нито обърка в тълпата :) Правила съм такива експерименти! :)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Re:Бенки - какво означават те?
« Отговор #1 -: Май 31, 2009, 01:44:40 pm »
Бенките са части от кожата с изменена пигментация. Желателно е да не се дразнят, тъй като е възможно да се получат усложнения.

Другото са или градски легенди, или извисена от някого дузина частни случаи, над които нямам подчертани наблюдения. Ако се фокусираш върху нещо и търсиш нещо, много често започваш да го виждаш и намираш. ;) Аз имам бенка на дясната буза, което значи успех, но не мога да се похваля с по-забележителен успех. Успех (дори и по-голям) имат и хората без бенки. Някакъв успех имат и най-големите нещастници.

Все пак, ето два линка:
http://www.journey.bg/news/?&ntype=1&year=2002&news=702
http://sanovnik-bg.com/benki.php

Значения можем да търсим навсякъде и да се питаме например какво означава, когато молец албинос върви под ъгъл 90 градуса нагоре по шише с вино. :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #2 -: Май 31, 2009, 02:25:35 pm »

Значения можем да търсим навсякъде и да се питаме например какво означава, когато молец албинос върви под ъгъл 90 градуса нагоре по шише с вино. :)

;D ;D ;D   пие му се още вино   ;D

Едно време са си лепели бенки, защото може да изглежда закачливо и да придава някакъв чар. А относно запомнянето и забравянето едва ли бенките имат значение, колкото други неща.  :)

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #3 -: Май 31, 2009, 02:37:57 pm »

;D ;D ;D   пие му се още вино   ;D

Едно време са си лепели бенки, защото може да изглежда закачливо и да придава някакъв чар. А относно запомнянето и забравянето едва ли бенките имат значение, колкото други неща.  :)

Имат, имат!!!

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Май 31, 2009, 04:12:36 pm »

Имат, имат!!!

Да, човек не трябва да прекалява с плажа при повече бенки.

*

malina

« Отговор #5 -: Май 31, 2009, 05:30:37 pm »
нямам представа какво означава разположението на бенките по тялото, но ми направи впечатление, че хомеопата при който се лекувам специално си отбеляза в тефтера, че през лятото получавам пигментация на кожата само по средната линия на тялото или меридиана на бъбрека .., все още не съм си изяснила на какво се дължи това при мен .., ама и той май не е много наясно с това ..    :-\
така че някой ако знае нещо, да сподели ..  :-[

« Отговор #6 -: Юли 14, 2009, 08:42:08 am »
Със слънцето определено трябва да се внимава, когато имаш повечко бенки.Аз също съм чела , че местоположението на бенките се свързва с какви ли не черти  от характера, но информацията е твърде противоречива.