И освен това всички сме магьосници и през целия си живот само това и правим - магии. Само че несъзнателно и някой ни е изманипулирал много отдавна и ни е накарал да забравим същността си - че сме магьосници.
Без да сме такива, няма как да сме изобщо живи, че и хора в допълнение.
Всичко, което ми се случва в последните години, се случва щото намерението е решило така, щото звездите са го предполагали, обаче и щото аз съм вложила съзнателно неправене и възнамеряване и съм дала своя принос. Така поне си въобразявам на тоя етап.
Вадим Зеланд му вика външно и вътрешно намерение. И според мен е най-точно до същността на нещата.
Намерението се дели на вътрешно и външно. Вътрешното намерение подразбира активно въздействие на външния свят – това е решимостта да се действа. Външното намерение подразбира подчиняване на света на волята на намерението – това е решимостта да имаш.
Вътрешното намерение е концентрация на вниманието върху процеса на придвижването към целта. Външното намерение е концентриране на вниманието върху това как целта се реализира сама. Външното намерение просто позволява на целта да се реализира сама.Чрез вътрешното намерение целта се достига, а чрез външното тя се избира. Всичко, свързано с външното намерение, е свързано с магия и паранормални явления. Всичко, което може да бъде достигнато в рамките на обикновения свят, се постига със силата на вътрешното намерение.
Карлитко ряпа да яде.