Здравей Гост

Квадрат между Меркурий и съвпад Юпитер, Нептун, Хирон

• 65 Отговора
  • 13392 Прегледи
*

AH

• 2201

всичко е ОК, макар че гледам по-долу в някаква тема, че пак някое дете е обидено на някого :) Дано в радикса му, ако Марс е силен, поне да е на по-високо ниво на изява :)
Та точно такива неща си обяснявах с въпросната квадратура на Меркурий :)

В коя тема има обидено дете?  ;D
[/quote]

ами някъде долу във въпроси и предложения :)

*

Lillie

• 30532
АН, така между другото, какво мислиш по въпроса да се преподредят някои теми и секции във форума с оглед по-голямо удобство за всички ни?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Той сърча не е нацупен на теб, споко, той се сърди на некой съюзник.  ;D

А ако ме питаш от тая гледна точка дали съм се кротнала и чекам да ми мине активацията или съм се активирала и чекам да мине инерцията от кротването, че да отлетя - определено е второто.

Въобще наживях се на тоя живот досега, писна ми и ми е скучно. Искам нови простори и ги искам хубави и светли. И съм готова на риск. За първи път в живота си. Щото ако не рискувам, измъкване няма. А ако рискувам, нищо не губя, освен втръснал ми по тоя начин живот. Не, аз ставам авантюрист и обръщам гръб на тесногръдия Сатурн, не ми пука от нищо, по-лошо от това не може да стане, по-хубаво или нищо, свобода или смърт, нов живот или тотална скука до гроб.

*

aiia

Не знам дали е от квадрата мекурий към стелиума обаче, хич не мога да ти схвана интимната мисъл. Може би, аз имам трудност във възприемането на написаното. Ей богу не мога, по три пъти изчитам всичко написано от теб, АН. Сякаш падам от марс със зюмбюли.
Имам чувството, че нарочно така завоалирано говориш.
Как да е.

*

kaily

• 5145
И освен това всички сме магьосници и през целия си живот само това и правим - магии. Само че несъзнателно и някой ни е изманипулирал много отдавна и ни е накарал да забравим същността си - че сме магьосници.
Без да сме такива, няма как да сме изобщо живи, че и хора в допълнение.
Всичко, което ми се случва в последните години, се случва щото намерението е решило така, щото звездите са го предполагали, обаче и щото аз съм вложила съзнателно неправене и възнамеряване и съм дала своя принос. Така поне си въобразявам на тоя етап.
Вадим Зеланд му вика външно и вътрешно намерение. И според мен е най-точно до същността на нещата.

Намерението се дели на вътрешно и външно. Вътрешното намерение подразбира активно въздействие на външния свят – това е решимостта да се действа. Външното намерение подразбира подчиняване на света на волята на намерението – това е решимостта да имаш.
Вътрешното намерение е концентрация на вниманието върху процеса на придвижването към целта. Външното намерение е концентриране на вниманието върху това как целта се реализира сама. Външното намерение просто позволява на целта да се реализира сама.Чрез вътрешното намерение целта се достига, а чрез външното тя се избира. Всичко, свързано с външното намерение, е свързано с магия и паранормални явления. Всичко, което може да бъде достигнато в рамките на обикновения свят, се постига със силата на вътрешното намерение.

Карлитко ряпа да яде.

*

AH

• 2201
АН, така между другото, какво мислиш по въпроса да се преподредят някои теми и секции във форума с оглед по-голямо удобство за всички ни?  :)

ще изчакаме няколко дена и ако видим, че сте много амбицирани за промени, ще търсим компромис и ще направим някакви, но съм категорична - не искам да копираме друг форум; не искам да претрупваме за сега тоя форум с много подфоруми; не искам да виждам подфоруми, в които няма хора; не искам дискриминация ;D

Та умувайте и търсете лек вариант ;D

*

Lillie

• 30532
Сякаш падам от марс със зюмбюли.

Така е, Айя.
Точно това коментираме в момента с един познат.
Да си духовен не означава да биеш тъпан за това колко си... Има огромна разлика между духовност и демонстрация на духовност. Истински духовният човек няма нужда непрекъснато да говори за това. И, vice versa, говорейки непрекъснато за духовност,  подхранваме фалшивото усещане за превъзходство, чувството за собствена значимост и, в крайна сметка, се оковаваме в илюзията. На истински духовния човек не са му нужни много думи и прочие изразни средства. Истината често остава невидима за очите, тя просто трябва да се почувства, да докосне сърцето.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
Не знам дали е от квадрата мекурий към стелиума обаче, хич не мога да ти схвана интимната мисъл. Може би, аз имам трудност във възприемането на написаното. Ей богу не мога, по три пъти изчитам всичко написано от теб, АН. Сякаш падам от марс със зюмбюли.
Как да е.

сигурно е, защото с теб не се познаваме- от много години си общуваме със селестичката и лилито :)
Аз просто последните години почти не пиша по форуми :)- затова и сега не ми се навлиза в детайли :)

*

aiia

Не. Това че не се познаваме, няма нищо общо.
Чест и почитания към теб , Ан.
Но просто ми е трудно да схвана идеята ти, това което пишеш във всеки пост. Казваш нещо, но не става ясно. Не говоря за детайли. Помислих си, че проблемът е в мен. Нали имаме моменти в които по трудно се концентрираме, мислех си, че ретро меркурий  е намесен ама нейсе.  8)

*

Lillie

• 30532
Да, АН, за мен този форум е "люлката", в която бях отгледана, проходих в света на Астрологията, израснах... Благодарна съм ви за всички споделени мигове.  :-*
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
И освен това всички сме магьосници и през целия си живот само това и правим - магии. Само че несъзнателно и някой ни е изманипулирал много отдавна и ни е накарал да забравим същността си - че сме магьосници.
Без да сме такива, няма как да сме изобщо живи, че и хора в допълнение.
Всичко, което ми се случва в последните години, се случва щото намерението е решило така, щото звездите са го предполагали, обаче и щото аз съм вложила съзнателно неправене и възнамеряване и съм дала своя принос. Така поне си въобразявам на тоя етап.
Вадим Зеланд му вика външно и вътрешно намерение. И според мен е най-точно до същността на нещата.

Намерението се дели на вътрешно и външно. Вътрешното намерение подразбира активно въздействие на външния свят – това е решимостта да се действа. Външното намерение подразбира подчиняване на света на волята на намерението – това е решимостта да имаш.
Вътрешното намерение е концентрация на вниманието върху процеса на придвижването към целта. Външното намерение е концентриране на вниманието върху това как целта се реализира сама. Външното намерение просто позволява на целта да се реализира сама.Чрез вътрешното намерение целта се достига, а чрез външното тя се избира. Всичко, свързано с външното намерение, е свързано с магия и паранормални явления. Всичко, което може да бъде достигнато в рамките на обикновения свят, се постига със силата на вътрешното намерение.

Карлитко ряпа да яде.

ами недей закача кк, че нямам нерви да гледам намусени думички ;D
И това си е сериозен разговор за магията в живота....
Но в случая аз исках да кажа, че астрологията има предимството да е далеч по-реално приложима и проверима, отколкото магията, особено в по-тесен смисъл.....
Ако всичко е окултизъм - астрология, кк, магия и пр. то може би можем да ги поделим по някакви критерии. И аз мога да правя подялба въз основата на астрологията, но въз основа на магия или кк, не мога......Следователно в основата е астрологията, т.е. всичко е астрология ;D

Това е разговор по квадратурата на Меркурий в момента ;D- няма лошо, стига да ни е приятно, само дето аз имам угризения, че вместо да работя, си чатя :)

*

AH

• 2201
Не. Това че не се познаваме, няма нищо общо.
Чест и почитания към теб , Ан.
Но просто ми е трудно да схвана идеята ти, това което пишеш във всеки пост. Казваш нещо, но не става ясно. Не говоря за детайли. Помислих си, че проблемът е в мен. Нали имаме моменти в които по трудно се концентрираме, мислех си, че ретро меркурий  е намесен ама нейсе.  8)

сещаш ли се как астрологията обяснява подобни ситуации - с партньорските карти :)- пък и аз с тая тема нямах за цел да обяснявам нещо- писах за себе си и за тия, които са моята вълна :)- нали видя как отговори кайли- нещо в смисъл- аз имам секстил, как да усещам напрежение ;D

*

kaily

• 5145
На мен също не ми се пише едно и също десет години и аз почнах да говоря надве натри за който разбере. То дуднеш, дуднеш, па ти писне. И знам, че който трябва, ще разбере. И ако трябва. Ако не оти да се абя.
И това не е от ретро Меркурия.
Директният изказ има обикновено един пласт. Индиректният е многопластов, така с малко думи казваш повече. Христос говорел с притчи, дали от ретро Меркурий?

*

aiia

сещаш ли се как астрологията обяснява подобни ситуации - с партньорските карти :)- пък и аз с тая тема нямах за цел да обяснявам нещо- писах за себе си и за тия, които са моята вълна :)- нали видя как отговори кайли- нещо в смисъл- аз имам секстил, как да усещам напрежение ;D

Добре, разбрах и спирам. Не съм достигнала вашето еволюционно и духовно равнище или не съм на вашата ''вълна''. Ама и аз кво се опитвам да вдяна в духовен разговор. Извинете ме. ::)

*

Lillie

• 30532
Не съм достигнала вашето еволюционно и духовно равнище или не съм на вашата ''вълна''.

Ох, стига, моля ти се.  ;D
Напоследък темите за индига, кристали, фини вибрации, високи духовни нива и проекцията им върху собствения хороскоп ми дойдоха в повече.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

Хи-хи-хи.
И аз мисля, че от прекалена доза духовност се изперква. Я малко грях да вкараме, а? Кво ще кажете? Да ударим по един джак даниелс  и една пура и един убав момък да ни прави масаж. Аман с таз духовност.

Добре че венера и марс влизат в телец. Ох ох ох  ;D

Апропо, моя сатурнов възврат мина вече. Нали сатурн тръгна директен, та на мен товар ми се свали от гърба. Край на всички ограничения. Ставам мръсница.  ;D

aiia не е с цел да се засегне някой или да се получи някакво изтъкване. Просто умората си казва думата и понякога човек си споделя нещо и ако някой разбере какво е казал от случайно изтърван израз разговора си продължава със същото лаконично темпо .Това е като да говориш сам със себе си .

Все ме сърби езика да питам какво му е толкова особеното на КК ,но май ще е добре да се заровя в темите из дира ;D

*

Lillie

• 30532
Да ударим по един джак даниелс  и една пура и един убав момък да ни прави масаж.

На бира съм сега...
Не пия твърди алкохоли, та да не взема да се изстрелям директно в космоса, а после да разправям, че било "астрална проекция".  :-[

Само момъкът и масажът липват.
Ама 'убав искам.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

Ох , какво е това КК бе джанъм?! Пак не разбирам аз.  ;)
Ако ми отговориш за КК, и аз ще ти кажа две думи  :-*
красива кучка ли е, или красив котарак хаха

Ох , какво е това КК бе джанъм?! Пак не разбирам аз.  ;)
Ако ми отговориш за КК, и аз ще ти кажа две думи  :-*
Карлос Кастанеда