Здравей Гост

Телефонна астрология

• 35 Отговора
  • 5829 Прегледи
*

aiia

Re:Телефонна астрология
« Отговор #20 -: Май 31, 2009, 05:02:16 pm »
И аз винаги съм си задавала въпроса кой ''началник'' на ТВ  ги пуска тези бели птички /нумероложки, астроложки, ясновидки и т.н./ по ТВ европа. Въртят ги вече доста време, от сеп 2008 може би.  Та те дори не умеят да говорят, нямат елементарни езикови умения. За глупостите, които се изричат в ефира, няма да коментирам. Велики глупости, велики! :-[ Ама като има риба да кълве ...

*

veshti4ka

« Отговор #21 -: Май 31, 2009, 05:13:14 pm »
преди няколко години имах една така наречена "приятелка"-комшийка дето имаше секс телефони  :-[  та по него време тъкмо си бях купила едно СД за 20 кинта с първата ми програма астрология/нумерология. честно казано от сегашната ми гледна точка - тая програма е пълен ташак, но тогава много и се радвах - нали бях начинаещ, нищо не знаещ ентусиаст  ;D  та в тая програма пишеш дата на раждане и хоп ти вади от сто кладенеца вода - било то нумерологични или астрологични /за астрото мноо се съмнявах, щото изобщо не искаше час на раждане де/ ... та тая "приятелка" и скимна да прави хороскопи по телефона и хоп още един импулсен телефон и си тури "врачка" на него. аз и дадох диска да си качи програмата на рс - кво да я правя... и ето как стана работата за нея...

така, че не се учудвам на повечето дето са такива импулсни де, като знам комшийката кви ги вършеше  ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #22 -: Май 31, 2009, 05:22:55 pm »
аз и дадох диска да си качи програмата на рс - кво да я правя... и ето как стана работата за нея...

така, че не се учудвам на повечето дето са такива импулсни де, като знам комшийката кви ги вършеше  ;D ;D ;D ;D ;D
съучастничка такава, що така бе Миме ::)  :o :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #23 -: Май 31, 2009, 05:26:31 pm »
ми тя го поиска и аз и го дадох. такава съм - и гащите от задника съм готова да дам на нуждаещите се  ;D ;D ;D ;D ;D

ма то туй не е съучастничество - тя почерпи една бутилка уиски, което си е сделка. когато си получи "стоката", мен кат "продавач" хич не ме интересува кво ще прави с нея - това си е закон в търговията  ;)  продавача не отговаря за действията на клиента като излезе от магазина  ;D   пък и по него време още бяхме "приятелки"  :P

« Отговор #24 -: Май 31, 2009, 05:42:41 pm »
Хората, особено когато имат някакъв проблем, имат потребност да чуят нещо хубаво и с това се спекулира определено.

Това определено е вярно.
Човекът в нужда търси искрица светлинка, надежда в лицето на консултанта - астролог, психолог, ясновидец, etc., от чисто човешка и етична гледна точка нямаме право да му я отнемаме. Неетично е обаче и да се спекулира, като се дава фалшива иформация на клиента според това, което очаква да чуе.

кръстопът и то противоречив, какво да направиш да му отнемеш искрицата,ако виждаш,
че истиското положение е друго или да му дадеш фалшива надежда
 за да не угасне светлината на надеждата- дилема кой как би постъпил е въпросът  ::)
Инок, бе казал : " Дали не вярвам защото не виждам, или не виждам защото не вярвам" ....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

malina

« Отговор #25 -: Май 31, 2009, 05:48:57 pm »
.. това си е закон в търговията  ;)   :P

това е интересно., не бях се замисляла до сега, че и така става да си разплатиш сметките с някой .., колкото да не оставате свързани де ..   :-\

Заради избиране на такъв импулсен номер съм виждала с очите си сметка за 720 лева на домашен телефон.На бабата и даваха валидоли...

а аз по едно време като бях закъсала за пари, щях да почвам такава работа, даже ме бяха обучили, ама в последния момент се отказах ..   :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Май 31, 2009, 05:53:54 pm »
Заради избиране на такъв импулсен номер съм виждала с очите си сметка за 720 лева на домашен телефон.На бабата и даваха валидоли...

Да не е било друг импулсен телефон - не за "гледанки", а от "ох, ах" линиите?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

malina

« Отговор #27 -: Май 31, 2009, 05:59:12 pm »
Цитат

Да не е било друг импулсен телефон - не за "гледанки", а от "ох, ах" линиите?  :-[

не е задължително., те вече младите не се връзват много много и затова намамват по-възрастни хора - самотници., дори си публикуват фиктивните обяви във вестници за пенсионери - 'трета възраст', 'втора младост' ..  :-X

*

malina

« Отговор #28 -: Май 31, 2009, 06:04:29 pm »
а да ви питам, какво мислите за миналогодишната победителка в 'ясновидци'., тя също прави консултации по телефон, даже ако не се лъжа чрез смс ..  :-\

*

veshti4ka

« Отговор #29 -: Май 31, 2009, 06:13:58 pm »
абе това за мен пълна дивотия и лъжа  :-X  чрез смс не може да има ясновидство, ко ще и гъза си да съдере... нали и гледах рекламата. тя била усетила  ;D  ма кво е усетила бе!?!?! всеки един средно интелигентен човек ще разбере, че събеседникът му е разтревожен по гласа ако гласа трепери, говори накъсано и малко не е в кондиция при разговора ...  ай сиктир и бабините манджи  :-X :-X :-X  аман от мошеници вече...

не отричам ясновидството, но то е възможно при смесването на аурите на двамата - ясновидеца и клиента. тогава става обмен на енергийно ниво и ясновидеца засича информацията... ама да ми ги разправят, че с смс ставало ... ми да ма прощават...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #30 -: Май 31, 2009, 06:18:44 pm »

Да не е било друг импулсен телефон - не за "гледанки", а от "ох, ах" линиите?  :-[

Не,не... :)
Беше си точно от такива "гледанки" и за капак познавала и думите в някакво предаване по телевизията.Телефонът и бил на някаква ограничена такса със супер скъпи разговори. :-[

*

malina

« Отговор #31 -: Май 31, 2009, 06:30:23 pm »
абе това за мен пълна дивотия и лъжа  :-X 

и аз хич не и вярвам., даже си мисля че двама, трима от сегашното предаване са доста по-добри от нея ..

междувпрочем бях попаднала на някакво интервю, в което споделяше, че че след победата, личния и живот се превърнал в кошмар, не можела да спи  и т.нт  един вид победата не и е донесла нищо хубаво и само нещастие ..  :-\

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #32 -: Юни 01, 2009, 11:16:21 am »
Ааааа,Лили,аз не съм ли ти казвала за тази астроложка.Обади се една приятелка от друг форум и ми каза веднага да включа телевизора.Вярвай ми,стояла съм пред компа и съм правила карта по данните,които хората казват.Няма да ти кажа 'кви глупости чух и даже си ги бях записала някъде-))))).Освен всичко останало,адски ме подразни стилът и на говорене...Не може да дрънкаш на хората за алмутени и други подобни.Ако ще се правиш на много веща в тази област,това е отделен въпрос.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Юни 01, 2009, 01:38:17 pm »
Не може да дрънкаш на хората за алмутени и други подобни.Ако ще се правиш на много веща в тази област,това е отделен въпрос.

След курса на Румен Колев смея да твърдя, че нито Хилег, нито Алмутен не могат да се сметнат за 1-2 минути ефирно време. Да не говорим колко са системите за определянето им и не се знае коя е най-точната... Моите още не съм си ги сметнала.  ;D

Ако не са в час с дефинициите, това е друг въпрос вече.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #34 -: Юни 01, 2009, 02:50:19 pm »
Няма нужда да ходиш на курс,че да си наясно,че няма как да го изчислиш,освен,ако няма такава програма,де....Ааааа,аз съм си ги сметнала моите,че си правих медицински хороскоп-))))).
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Юни 01, 2009, 05:19:56 pm »
Може да е имала нещо друго предвид въпросната астроложка.
Доколкото знам, в руската школа масово се използва този термин за управител на дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.