Здравей Ан,
Благодаря ти за бързият отговор.
Със Слънце в Стрелец е трудно да се говори за дипломатичност, прекалено пряма съм, но все пак явно съм успяла с урока след като
имам 20 годишен брак- Хирон ми е в 7 дом -в Риби може би затова
винаги се старая да се поставя на мястото на другия за да го разбера.,или може би защото съм искренна,понякога думите ми изпреварват мисълта,все едно съм без предни зъби/шегувам се /
Интересно ми е как тълкуваш и другия стелиум в моя хороскоп
Венера , Луна и Нептун в Скорпион в 3 дом.За Венера и Луна в Скорпион
четох такива ужасии ,че чак да се уплаша от себе си-като напр.
Венера в Скорпион била унищожител за всеки обект наречен- партньор
Ти как мислиш?Сънувам сънища, които ако си ги спомням на сутринта се
случват след време и залагам много често на интуицията си никога не ме
излъгала.Невъзможно е да бъдеш обективна към своята карта-винаги
има такъв момент на отричане или недоглеждане,пък и човек вижда
толкова , колкото знае.
Така,че ще ми е приятно да чуя твоето мнение-готова съм да чуя и хубавото и лошото. Поздрави!
в картите на всички ни има разни слаби позиции на някои от планетите - както в случая за тая Венера в Скорпион...- съвсем в реда на нещата е, ако разсъждаваме най-общо, една планета в нощния си дом на изгнание да не се изявява най-хармонично....Обаче както преди малко сама подчерта, че с всички ония зли планети в опозиция на десцендента, имаш трайно и хубаво партньорство...
Реши ли човек да е мъдър и да се учи, колкото повече предизвикателства среща, толкова му е по интересно...Е, понякога е и малко трудно...
А колкото да Венера и Луната в Скорпион - засилена емоционалност, пристрастност, крайности...Но пък си представи, че тия качества няма да си личат особено, ако имаш например едно Слънце в някой балансиран земен знак или пък въздушен....
Ако в моя радикс ги намирах така поставени тия планети, всеки път щях да имам едно на ум, дали не съм особено пристрастна към деца и любими хора...При това ще внимавам да не ги слагам на пиедестал.....
А трети дом си е хубав за всички планети...
Предсказателните сънища...- можем да ги свържем със Скорпион и интуицията и планетите в него
Можем ли да сме обективни...- надали

- но можем да се стремим, да си внушаваме, че сме, или пък поне да си даваме сметка, че не сме :ph34r: - нали за това ни е интересна астрологията - търсим нещо си...- например обективност