Здравей Гост

приятел

• 23 Отговора
  • 6476 Прегледи
*

iris_n

• *
  • 208
приятел
« -: Юни 10, 2009, 10:20:42 pm »
Охх тая нощ сънувах 3 съня с един и същи човек. сънувах мой бивш приятел, че ме желае пред приятелката си, дори ме целува пред нея, а аз очудена му казвам че не може така да прави. а той казва че не му пука. после приятелката му ми казва, че не можел да ме прежали и си мислил за мен докато е с нея. но тя не беше ядосана, а приемаше нещата с усмивка. после отново го сънувах как иска да бъде с мен и как не се интересува от приятелката си. така 3 пъти - сънищата бяха много сходни по между си и все с такова съдържание!

Някой може ли да го разтълкува и защо 3 пъти за една нощ???

*

malina

Re:приятел
« Отговор #1 -: Юни 11, 2009, 07:04:23 am »
.. a имаш ли чувството, че този човек действително те желае ?!

« Отговор #2 -: Юни 11, 2009, 08:03:37 am »
.. a имаш ли чувството, че този човек действително те желае ?!
........или ,че ти продължаваш да желаеш този човек ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3 -: Юни 11, 2009, 08:36:15 am »
Ами като се желаят младите -да се вземат!  :P ;D

Съня може да и дава реална информация за това,че бившият е със смесени чувства или че мисли за нея.Все пак 3 пъти да го сънува не е случайно.Има само един начин да се разбере-да се срещне с него  ::)

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #4 -: Юни 11, 2009, 09:28:32 am »
Да, желая го, но е с друга. може пък и съня ми да е плод на моите желания в реалността. а може и да показва нещо повече...

*

malina

« Отговор #5 -: Юни 11, 2009, 10:36:06 am »
винаги когато са ме спохождали сънища със сексуален привкус, впоследствие се е оказвало, че въпросния човек е имал някакви скрити мераци към мен., явно тези вибрации ги улавям само по време на сън  ..  :-\   :P

друго тълкуване, което мога да предложа е че е възможно съня ти да се е формирал на принципа на детските сънища.., например: детенце иска да има нови маратонки и вечерта, по време на сън намира начин да си реализира това желание ..   :P

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #6 -: Юни 11, 2009, 11:42:39 am »
Това с маратонките ми хареса  :P

и това със скритите мераци също  :P

Много е възможно да има нещо и от негова страна  ;D

Много рядко го сънувам, но като започна да го сънувам или цяла нощ ще го сънувам или 2-3 последователни нощи ще имам по един сън с него.

Иначе нещата от всекидневието много често се отразяват в съня ми, ето снощи например сънувах, че вече съм при Христо (ясновидеца), направи ми кафе и ми каза някои неща, а други като се събудих вече не помнех. ще видя дали това, което си спомням от съня ще съвпадне с неговите думи, когато се срещна с него! Предполагам, че няма. сънувах го, защото знам,че очаквам срещата с голямо вълнение и ето това силно желание да се срещна с ,него веднага се отрази и в съня за него!

*

malina

« Отговор #7 -: Юни 11, 2009, 06:14:22 pm »
А това, че сънуваш някой, означава ли, че той наистина мисли за теб?

аа, едва ли  има такова правило.., но пък и не може напълно да се изключи тази възможност де ..  :P

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #8 -: Юни 11, 2009, 08:25:50 pm »
Може и двамата да се сънуват в една и съща нощ и да имат еднакви копнежи и желания...

Колко приказно!!!

« Отговор #9 -: Юни 11, 2009, 08:40:13 pm »
 ;D ;D ;D мечти ...........мечти  ..........мечти  ,но пък как ти завиждам на тая тръпка  ::) :P

Не му отдавай голямо значение на съня ,за да не храниш илюзии .

П.П колко пъти се разделяте с въпросното момче ? ;D

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #10 -: Юни 11, 2009, 09:16:34 pm »
Ами цялата ситуация е доста сложна, имали сме връзка преди много много време, той вече не е в бг, последно се видяхме преди около 1 година в uk. но през цялото време не сме се забравяли и до сега си напомняме един за друг... да, странно е знам и въпреки това някакси тръпката между нас си остава. чувствам че ще я има и да стана на 100 години дори.

*

malina

« Отговор #11 -: Юни 11, 2009, 09:39:04 pm »
ох.,  а на мен как ми е интересно какво ше каже Христо по този въпрос ..  :P

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #12 -: Юни 11, 2009, 10:08:04 pm »
Gal3, a на мен ако знаеш какво ми е...

Но не искам да се настройвам по никакъв начин, защото знам ли- той може да каже, че никога нищо няма да има отново. и това е съвсем очаквано, дори вероятността да го каже е много много голяма, надминаваща другата вероятност. за това и се старая да не мисля много много за това, намерих си друго занимание, тъй като не работя (още не съм си намерила работа) и реших малко да разширя знанията си в една насока. та сега по цял ден уча, чувствам че правя нещо полезно само за себе си и това ми доставя голямо удоволствие :) а и не ми остава време да мисля за глупости :)

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #13 -: Юни 11, 2009, 11:15:19 pm »
О не не, аз вече не съм студентка! де да бях все още...

Ходя на курс по испански, учила съм го преди, сега си го припомням и допълвам знанията си, защото са доста оскъднички

Защо  питаш? ти да не си в сесия?

*

malina

« Отговор #14 -: Юни 12, 2009, 09:15:18 am »

Но не искам да се настройвам по никакъв начин, защото знам ли- той може да каже, че никога нищо няма да има отново. и това е съвсем очаквано, дори вероятността да го каже е много много голяма, надминаваща другата вероятност..

хм., ами то нали и аз имам подобна сапунка в живота си..  :P   та  се поставям на твое място ., примерно преди 10 години отивам при Христо и той ми казва в най-синтезиран вариант как се развива живота ми до сега ., еми честно да ти кажа мисля, че доста бих се сдухала от тази информация .. ??? 

нали знаеш, човек има едни очаквания, пък се случва нещо съвсем различно, което разбира се не е задължително да е по-лошо .. просто никой не може да каже от какво имаш нужда и коя развръзка на събитията ще ти даде по-голям шанс за развитието ти  ..  :)

също си мисля, че ако преди 10 години разполагах с тази информация, живота ми щеше да протече различно ..

*

malina

« Отговор #15 -: Юни 12, 2009, 09:51:28 am »
Аз още на 20 години, чувствам се като някакво бебе тук :)

аа не така ., аз на 20 години бех в разцвета на силите си ..   :P

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #16 -: Юни 12, 2009, 10:05:45 am »

Но не искам да се настройвам по никакъв начин, защото знам ли- той може да каже, че никога нищо няма да има отново. и това е съвсем очаквано, дори вероятността да го каже е много много голяма, надминаваща другата вероятност..

хм., ами то нали и аз имам подобна сапунка в живота си..  :P   та  се поставям на твое място ., примерно преди 10 години отивам при Христо и той ми казва в най-синтезиран вариант как се развива живота ми до сега ., еми честно да ти кажа мисля, че доста бих се сдухала от тази информация .. ??? 

нали знаеш, човек има едни очаквания, пък се случва нещо съвсем различно, което разбира се не е задължително да е по-лошо .. просто никой не може да каже от какво имаш нужда и коя развръзка на събитията ще ти даде по-голям шанс за развитието ти  ..  :)

също си мисля, че ако преди 10 години разполагах с тази информация, живота ми щеше да протече различно ..

Ох абсолютно си права. Мен малко ме е страх какво ще ми каже, но каквото ще да става. Така или иначе ще отида! А и всяко зло за добро :) може да ми е отредено много по-голямо щастие с друг, а аз да не знам! Имаше една мисъл: докато мечтаете за слънцето вечер, гледайте да не пропуснете красотата на звездите! беше нещо такова.

*

malina

« Отговор #17 -: Юни 13, 2009, 07:24:12 am »
..  може да ми е отредено много по-голямо щастие с друг ..

е, нека все пак не забравяме, че хората не са дошли на Земята за да бъдат щастливи ..  :P

Е, и аз се чувствам в разцвета на силите си :) Ама в сравнение със съфорумците съм бебе :))

това ти създава проблеми в комуникацията или?!  ???  всъщност ако не беше го споделила 2 пъти, никой нямаше да разбере ..  :P

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #18 -: Юни 13, 2009, 08:24:46 am »
..  може да ми е отредено много по-голямо щастие с друг ..

е, нека все пак не забравяме, че хората не са дошли на Земята за да бъдат щастливи ..  :P

е как така?!? Аз вярвам, че ще бъда по някакъв начин щастлива...

*

iris_n

• *
  • 208
Re:приятел, Gal3, помощ!!!
« Отговор #19 -: Юни 13, 2009, 10:05:44 am »
Gal3, помощ!!!

най-странното е, че тая нощ пак го сънувах. Сънувах, че една приятелка има рожден ден или пък е абитуриентка(моята приятелка отдавна е завършила в действителност) и ме е поканила в ресторант заедно с нейни близки, но не знам защо ме отдели на друга маса, съвсем сама. и накрая аз трябваше да плащам сметката, но аз си тръгнах и не я платих.после по пътя размислих и реших че трябва да се върна за да я платя. като се върнах видях, че всъщност този мой бивш приятел я плаща-на касовата бележка беше написано неговото име и че той иска да я плати. а той въобще не е присъствал на рожденния ден. после сънувах, че съм седнала на друга маса с други хора и че той беше там. говореше за разни неща но с мен нищо не е говорел, даже ме беше яд че с мен нищо не говори.после пък ми се обади по телефона, говореше ми общи неща, само дето ме нарече моето момиче.друго нищо особено.после сънувах че като че ли правя секс с него!
Събудих се подтисната, все едно ми липсваше внимание от негова страна!този сън го сънувах тази нощ, а предходния преди няколко дни! От предишния се събудих с много приятни чувства, а от този се събудих подтисната!
О не, не искам повече такива сънища, страшно много ме натоварват! ако го сънувам е много рядко, а сега през последните дни тия сънища като че ли се изливат от някъде! А всъщност съм доста заета и нямам време да мисля за каквото и да било!