Gal3, помощ!!!
най-странното е, че тая нощ пак го сънувах. Сънувах, че една приятелка има рожден ден или пък е абитуриентка(моята приятелка отдавна е завършила в действителност) и ме е поканила в ресторант заедно с нейни близки, но не знам защо ме отдели на друга маса, съвсем сама. и накрая аз трябваше да плащам сметката, но аз си тръгнах и не я платих.после по пътя размислих и реших че трябва да се върна за да я платя. като се върнах видях, че всъщност този мой бивш приятел я плаща-на касовата бележка беше написано неговото име и че той иска да я плати. а той въобще не е присъствал на рожденния ден. после сънувах, че съм седнала на друга маса с други хора и че той беше там. говореше за разни неща но с мен нищо не е говорел, даже ме беше яд че с мен нищо не говори.после пък ми се обади по телефона, говореше ми общи неща, само дето ме нарече моето момиче.друго нищо особено.после сънувах че като че ли правя секс с него!
Събудих се подтисната, все едно ми липсваше внимание от негова страна!този сън го сънувах тази нощ, а предходния преди няколко дни! От предишния се събудих с много приятни чувства, а от този се събудих подтисната!
О не, не искам повече такива сънища, страшно много ме натоварват! ако го сънувам е много рядко, а сега през последните дни тия сънища като че ли се изливат от някъде! А всъщност съм доста заета и нямам време да мисля за каквото и да било!