Здравей Гост

приятел

• 23 Отговора
  • 6478 Прегледи
Re:приятел
« Отговор #20 -: Юни 13, 2009, 11:23:56 am »
Виж, в момента Юпитер и Нептун са в съвпад. Може и затова да сънуваш интензивно неща от миналото.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #21 -: Юни 13, 2009, 03:37:25 pm »
Виж, в момента Юпитер и Нептун са в съвпад. Може и затова да сънуваш интензивно неща от миналото.
;D Виж , как хубаво си го обяснила ,но едва ли точно това е отговора ,който има желание да чуе :P ;D
Илюзиите ,които Нептуна носи са нещо велико  ;D ;D ;D

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #22 -: Юни 13, 2009, 08:31:59 pm »
О да, илюзиите са хубаво нещо!

Но са само излюзии... :(

Тая вечер се надявам да не сънувам повече простотии и ще се радвам ако въобще нищо не сънувам!!!
« Последна редакция: Юни 13, 2009, 10:21:53 pm от iris_n »

*

malina

Re:приятел, Gal3, помощ!!!
« Отговор #23 -: Юни 15, 2009, 07:46:37 am »
Gal3, помощ!!!

ех., мила, за съжаление няма как да владееш сънищата си и да избягаш от това.., е аз поне не успях. при мен в един момент също започна да се явява във вид на кошмари - колко пъти съм се събуждала обляна в сълзи и с мокра възглавница .. най-неприятното, е че през цялото време се чувствах обсебена, зависима ., а пък колко време не можах да бъда с друг мъж няма да кажа, че ще ми се смее целия свят..   :P

мислех че това е магия, понеже той се занимаваше с некакви щуротии тип а ла Кастанеда, но в годините се опроверга това мое предположение..

звучи тривиално, но пак ще го кажа, мисля че имате нещо от миналото, което тормози духа ти  и за него е важно първо да приключи с това.., за да може да продължи напред..

ако успееш по някакъв начин да научиш какво е това, което ви е разделило в миналото, ще 'разбереш' по-добре ..

при мен се яви пак като натрапчив сън., какви ли хора не са ми го тълкували, по какви ли не системи ., и едва наскоро разбрах че всъщност трябва да го приемам буквално., и 'усетих' че: да,  точно това е тълкуването ..

в този форум има една потребителка marushka., много хора тук не и вярват, но тя ме насочи много в тълкуването на тоя сън ..