Ами, нодалната ос, сочи пътя по който ще се разрешават кармичните задачи в настоящия живот. Значи в момента имам коронка върху натален СЛВ - Юпитер, Хирон и Нептун сакацнали отгоре в съвпад и съответно в опозиция към нат.ЮЛВ. А и транзитен Плутон е в точен септил със СЛВ, какво излиза че Плутон понеже е планета на трансформациите, а септил е съдбовен аспект - значи това, което ще се случи по време на действието на тези транзити ще има важна трансформираща роля за моята личност и разрешаването на някои кармични задачи, отхвърляне на миналото - опозето на транзитите с ЮЛВ и поглед напред към бъдещето, съответно бъдещата карма, но с много оптимизъм и вероятна заблуда, защото в момента се чувствам в пълна мъгла, Юпитер и Нептун в съвпад със СЛВ. Но всичко това се подсилва и от факта, че СЛВ е съвпад с Луна и МС в натала. А за съединението на Хирон със нат.СЛВ си го тълкувам така : че в момента човека с когото имам връзка е този, който е кармично предопределен. Но концепцията на задачата, която трябва да разреша с него ми се губи. Най-вероятно това е момента, от който трябва да се възползвам за създаването на семейство, което толкова дълго време ми убягва.
Честно казано винаги първо обръщам поглед към съвпадите, после към опозициите. Квадратите не им обръщам особено внимание, защото съм им свикнала на енергията, ако мога така да се изразя. По рождение имам тао квадрати с възлите и лични планети, за това лесно асимилирам трудности породени от тези аспекти...Знам ли

може и да се заблуждавам