Здравей Гост

Български царе

• 3 Отговора
  • 2354 Прегледи
*

flexaa

• *
  • 130
Български царе
« -: Юни 16, 2009, 09:36:54 pm »
Днес сънувах двама български царе - Симеон и Ивайло, двамата все вървяха заедно и ме канеха все след тях, радваха ми се, но бяха унесени в приказките си и не ми обръщаха внимание. Разхождахме се из замъка им, беще от хумус, беше нощ, и тъмно, почти всичко в съня беше как вървя след тях, минавахме през порти и така, кратък ми е спомена :)

*

Uran

• 6041
Re:Български царе
« Отговор #1 -: Юни 17, 2009, 08:44:30 am »
Днес сънувах двама български царе - Симеон и Ивайло, двамата все вървяха заедно и ме канеха все след тях, радваха ми се, но бяха унесени в приказките си и не ми обръщаха внимание. Разхождахме се из замъка им, беще от хумус, беше нощ, и тъмно, почти всичко в съня беше как вървя след тях, минавахме през порти и така, кратък ми е спомена :)
Изпит по история ли ви предстои?
Не пропускайте въпроси!
Тези царе, може да искат да ви подскажат, че трябва да обърнете внимание на тези исторически периоди. ;)

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #2 -: Юни 17, 2009, 09:35:55 pm »
Изпитите по история отдавна съм ги минал :) все с хубави оценки :)
а нещо друго може ли да значи - например че имам непостижими амбиции ?

*

AH

• 2201
« Отговор #3 -: Юни 18, 2009, 04:36:13 am »
Изпитите по история отдавна съм ги минал :) все с хубави оценки :)
а нещо друго може ли да значи - например че имам непостижими амбиции ?

може би имаме символ на свръхаза- от тук - нещата, които ни пречат, ограничават /в случая може би нещата, които пречат на амбициите ти или желанията, щом мислиш за тях/. Но сънят сочи решение- ясно е, че имаш благоприятни възможности, остава да си по-активен, а не само да чакаш и да вървиш след тях- опитай поне до тях, ако не пред тях :)