Здравей Гост

Светлина

• 4 Отговора
  • 2364 Прегледи
*

crazy_666_999

Светлина
« -: Юни 19, 2009, 12:27:18 pm »
Тази нощ сънувах нещо което сега като се сетя...леко ме смущава.Та сънувах че съм в апартамента на леля ми,но там няма никой.В съня ми беше починала.Мислех си каква трагедия е първо да почине някакъв братовчед(не зная на кого)и толкова скоро след него тя.Навън беше нощ.В стаите не светеше,работеха само телевизооите.Реших да отида в хола и тогава видях някаква светлина от прозореца.Беше ослепителна и чух някой да ми казва:"Следвай светлината и тя винаги ще е с теб"...Та какво може да значи този сън...
Между другото после сънувах още нещо което ми се стори станно...Бях в къщата на баба.Качих се горе и видях някаква жена.Тя каза че в къща има магия.Отвори под тапицерията и там видях най различни видове конци.После се появиха много духове...Та това бяха сънищата ми тази нoщ
« Последна редакция: Юни 24, 2009, 11:13:26 pm от crazy_666_999 »

*

Nebesna

Re:Светлина
« Отговор #1 -: Юни 21, 2009, 09:50:57 am »
Странни сънища. Първото нещо, което ми идва наум е за борба между светлото и тъмното начало. Помисли, дали в живота ти няма някакви психични влияния, от които трябва да се изчистиш...

А да не би да гледаш прекалено много телевизия?

*

crazy_666_999

« Отговор #2 -: Юни 24, 2009, 11:17:07 pm »
Небесна интересно...Какво общо има тв-то?...Иначе не мисля...Рядко се заглеждам в нещо...Музиката която си пускам по воиса ако се брой ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3 -: Юни 25, 2009, 07:21:45 am »
видях някаква светлина от прозореца.Беше ослепителна и чух някой да ми казва:"Следвай светлината и тя винаги ще е с теб"...

Неорганично същество от друг свят

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Юни 26, 2009, 07:28:43 pm »
Небесна интересно...Какво общо има тв-то?...Иначе не мисля...Рядко се заглеждам в нещо...Музиката която си пускам по воиса ако се брой ;D

Понеже си написала, че в стаите било тъмно, работели само телевизорите, си помислих, че може да има нещо общо. Но всичко в сънищата е символично. И телевизията-също. Може да се свърже с манипулация на общественото мнение, с промиване на мозъци и т.н. Светлината, която си видяла е различна от тази в телевизията, а гласът ти е казал да следваш светлината....Вероятно това е знак, че трябва да се стараеш да бъдеш по-обективна, по-малко податлива на информационни манипулации.

Това ми казва интуицията.......Обаче не ми вярвай на 100% ! ;D ;D ;D ;D   Шегичка!