Белика, честно да ти кажа въобще не знаех, че има такава психологическа практика и сега наистина ще проуча по-сериозно въпроса :blink:.
Книгата, която препоръчах е просто един роман за човек, решил да се самоубива. Точно в този момент той среща другия герой от книгата, който му помага да преодолее някои черти от характера си, за да изживее онова щастие, към което толкова много хора се стремят. Написана е на разбираем и лесносмилаем език и наистина е много полезна. Мен подобна литература си ме влече по принцип (Плутон ми е в 8-ми дом, а Скорпион ми управлява МС и СЛВ), интересни са ми механизмите и отдавна се интересувам от темата.
Та Норбеков например преследва същите цели, но средствата му са различни. Хората, които не са чели езотерика трудно възприемат идеите му, някои неща не са толкова земни, според мен, просто е друг подхода. Всъщност е много хубаво, че различни хора и на различни езици, с техните си похвати правят това, което правят, за да стигне то всяка част от широката публика.
От личен опит мога да кажа, че ако човек се хване сериозно със себе си и самоусъвършенстването си, ще постигне резултати, за които само е мечтал.