''Психологически подход към прогнозирането'' от Лиз Грийн ''Транзити'' от Николай Маркин ''Градус Анарета'' от Румяна Кожухарова
"Еволюционното пътуване на душата" ли? :blink: Надявах се и аз да е хубава, не съм я чела. Ще чакам линка ти, ако не ще потърся да кача.
Ето нещо, което търся. Мисля, че е интересна, но ако някой я е чел да сподели впечатления. Духовна астрологияЕккирала КришнамачарияКнигата я има в "Спиралата", днес случайно попаднах на нея, а търсих друго. http://www.spiralata.net/booklist.php?LangID=0&Letter=.
Цитат на: sunrain в Октомври 04, 2010, 11:30:38 pm"Еволюционното пътуване на душата" ли? :blink: Надявах се и аз да е хубава, не съм я чела. Ще чакам линка ти, ако не ще потърся да кача. не си спомням.Не обърнах чак такова внимание на корицата,но се описваше Плутон в подробности.Намерих я в библиотеката и почетох малко.Много задълбочен анализ,няма сухарии и глупости :blink:
тук намерих нещо,но е на английски и незнам дали се отваря.. само за Плутон в 1 дом е
Заповядайте, моля.
Цитат на: Diyana в Октомври 08, 2010, 05:23:27 pmЗаповядайте, моля.Аз, аз, много благодаря. Тази книга я чаках да ми я пратят. Иначе сайта е супер, но го ползвам само за преглеждане, мислех, че не може да се тегли, ако нямаш фейсбук, но сега пак ще пробвам.
Ба, не ще по мейла - един гигабайт. Не ще и да я качва в хотфайла и в докса. Ще пробвам от вкъщи.