Здравей Гост

Роден под щастлива звезда!

• 205 Отговора
  • 32244 Прегледи
*

Skarlet

Re:Роден под щастлива звезда!
« Отговор #60 -: Юни 24, 2009, 06:06:28 pm »
Малееее,вие сте писали,писали.....може ли и аз да се включа в тарапаната? Много харесвам Едит Пиаф.  ;D Управител на 5 дом е Марс,а той прави квадратура към Луната-основен сигнификатор на майчинството.Лъвът е един от знаците,който се слави с по-слаба плодовитост. Слънцето е мунданен управител на 5 дом-децата,творчеството и т.н.,а то е в опозиция с управителя на асцендента-Плутон.

*

Asol

• 4140
« Отговор #61 -: Юни 24, 2009, 06:20:36 pm »
А човекът от постната от мен карта има ли глас, Лили?

...значи е певец  :P

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #62 -: Юни 24, 2009, 06:32:04 pm »
Не бе, вас питам, щото на ясна карта даже аз мога да гледам.  :P
Сега вие ще кажете певец ли е или не, стана въпрос за глас, затова питам за глас.

*

Asol

• 4140
« Отговор #63 -: Юни 24, 2009, 06:42:04 pm »
...а защо не питаш примерно може ли да рисува  :P Дай някой жокер де  :P То има предположения, но ти не казваш нито топло нито студено ...само творческа професия е, ексцентричен ... ами то творчеството е навсякъде  :)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #64 -: Юни 24, 2009, 06:59:48 pm »
Е да, ма ето на - роди се дете. И вие сега като трите ористници кажете какво бъдеще му предстои. Неведнъж съм казвала, че то лесно като знаеш човека или събитието да изнамираш в картата аспектите. Ми дай сега предсказателната малко.
Всъщност не се заяждам, просто има печени астролози тук и ми е интересно да видя могат ли да кажат нещо.

*

Skarlet

« Отговор #65 -: Юни 24, 2009, 07:00:36 pm »
Не бе, вас питам, щото на ясна карта даже аз мога да гледам.  :P
Сега вие ще кажете певец ли е или не, стана въпрос за глас, затова питам за глас.

Хихихи,какво искаш да кажеш с "ясна карта"? Това-в кръга на майтапа.Но не си честна!!! Не каза,тази Луна в Стрелец ли е или в Козирог? Иначе, май е наследил така да се каже професията на родител или е насочен от родител при избора й. С управител на асцендента- в 10 дом,явно е известен в обществото.Двата управителя на 6 дом-Юпитер и Нептун,са в 12 във Везни.Тук са работа зад кадър,но понеже Венера е в 10 дом,а Луната-в 3 /комуникации,говорене/,по-пасва на говорител в телевизия-Слънце в съвпад с Уран.Но със същия успех може да бъде и журналист,артист,певец.Ако Луната е в Стрелец,мисля че може и да свири на инструмент.Ама не се вижда знака.Нептун в 12 дом може да направи човека и добър режисьор,кинооператор.Има много възможности.

*

Skarlet

« Отговор #66 -: Юни 24, 2009, 07:02:40 pm »
Е да, ма ето на - роди се дете.

Чие дете се е родило,бе??? Аз не разбрах нещо.  :o Какво дете с този Уран в Близнаци? Стига се гъбарка.  ;D

*

aiia

« Отговор #67 -: Юни 24, 2009, 07:10:50 pm »
Е да, ма ето на - роди се дете.

Какво дете с този Уран в Близнаци? Стига се гъбарка.  ;D

И плутон в лъв :-))))) Направо бебенце.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #68 -: Юни 24, 2009, 07:13:28 pm »
Сигурно може и да пее...   ;D щом се казва Демис Русос  ;)

Дамм...Луната е в Козирог и АСЦ е Везни - с това се
различава от картата на Доналд Тръмп  :)
« Последна редакция: Юни 24, 2009, 07:25:55 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

aiia

« Отговор #69 -: Юни 24, 2009, 07:18:47 pm »
хихи верно бе, Демис е. 15 юни 1946 александрия/египет по икиндия някъде роден.
тц тц тц  :D ;D

*

Skarlet

« Отговор #70 -: Юни 24, 2009, 07:19:57 pm »
Ами,има си значение знака на Луната. Тя все пак управлява МЦ,доколкото си спомням. Та,като качвате карти,ако е удобно  ;D,нека са по-ясни знаците.От голямо значение са и градусите.  ;)

*

aiia

« Отговор #71 -: Юни 24, 2009, 07:21:46 pm »
Абе Скарлет, ти сега и секундите искаш. Раждането да не е ски спускане? Гледай малко по-глобално на нещата :-)))))) Луната му може и да е козелска. ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #72 -: Юни 24, 2009, 07:22:08 pm »
хихи верно бе, Демис е. 15 юни 1946 александрия/египет по икиндия някъде роден.
тц тц тц  :D ;D

Да  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #73 -: Юни 24, 2009, 07:29:56 pm »
Скарлет,я кажи... ;D Кое ти е най-късметлийското положение в хороскопа?Тея личности ги остави,не са ми интересни. ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #74 -: Юни 24, 2009, 07:39:36 pm »

*

aiia

« Отговор #75 -: Юни 24, 2009, 07:46:08 pm »
Demis Roussos - Mamy Blue

Той че пее, пее, ама и танцува много яко!! ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #76 -: Юни 24, 2009, 08:09:13 pm »
Това трябва да е картата на жената, за която разказваш, Кайли:
Венера – господар на Асцендента в съвпад със Сатурн показва беден произход, ограничения или материални затруднения в детството (Сатурн управлява ИЦ). Но на нея наистина е заложен късмет в пътешествията:
1. Акцентирана е оста 3/9.
2. Юпитер – господар на 3-ти дом е в съвпад с асцендента. Това не само е показател, че пътищата „сами ще я намират”, но и че ще показва едно щастливо лице пред света. Личността е щастлива, когато е на път.
3. Луната в 3-ти дом дава постоянна мобилност, а опозицията и със Слънце и Уран в 9-ти дом – вечно безспокойство, т. нар. „комплекс на будния син”.
4. Възлите са в съвпад с куспидите на оста 3/9, което от своя страна ни дава основание да поставим нещата в кармичен контекст. При това СЛВ е в 9-ти дом: посоката на душата е към далечните страни.
5. Много фактори ще спомагат за реализирането на тази кармична задача:

– съвпад на Слънцето със СЛВ – винаги ще се намира някой приятел да я придружи в пътешествията (Слънце управлява 11-ти дом), а и няма да и липсва свободно време;
– „щастливата случайност” ще играе основна роля в предприемането на пътуванията – Юпитер в тригон с Уран в 9-ти дом;
– съпругът/партньорът също ще улеснява тези начинания – Марс в секстил със Слънце и Уран в 9-ти дом (Марс управлява 7-ми);
– съпругът ще има сходни ценности (Марс съуправлява 7-ми и 2-ри дом);
– тази личност  е по-скоро „бродяга”. Има данни за чести, но кратки ппрестои, в повече от една страна (Близнаци на върха на 9-ти дом). Няма данни за продължително задържане на едно място. Уран в 9-ти дом подкрепя това предположение.

Препоръчително е лицето да се въздържа от пътувания по вода: Нептун в тао-квадрат с Луна в 3-ти и Меркурий в 9-ти дом. Това важи с още по-голяма сила, поради обстоятелството, че Меркурий управлява 9-ти дом.
Има вероятност да стане жертва на измама от чужденци (Меркурий; 9-ти дом), по-вероятно във връзка с работата или кариерата. (Нептун е управител на 6-ти дом, а Луната на 10-ти).

Късмет в брака виждам още в тази карта:
– Слънце в тригон с Юпитер дава брак с високопоставен, благороден и най-често богат мъж;
– Уран е въвлечен към горния тригон –„щастливият случай”;
– Господарят на 7-ми дом  (Марс) е в 11-ти дом – това е щастливо положение – партньорът ще бъде и приятел, с когото ще прекарва свободното си време и ще споделя мечтите си; Марс няма негативни аспекти.
– Слънцето и Марс са в секстил – много силно положение, благоприятстващо брака при жената. Ще привлече честен партньор.

*

Skarlet

« Отговор #77 -: Юни 24, 2009, 08:13:33 pm »
Абе Скарлет, ти сега и секундите искаш. Раждането да не е ски спускане? Гледай малко по-глобално на нещата :-)))))) Луната му може и да е козелска. ;D

Не съм казала,че искам секундите,но ако не знаеш,знаците и градусите са много важни в хороскопа.

*

Skarlet

« Отговор #78 -: Юни 24, 2009, 08:15:17 pm »
Скарлет,я кажи... ;D Кое ти е най-късметлийското положение в хороскопа?Тея личности ги остави,не са ми интересни. ;D ;D ;D

Нямам нищо късметлийско в хороскопа.Всичко в живота си постигам с много труд.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #79 -: Юни 24, 2009, 08:20:40 pm »
Аз по-скоро имах предвид някое хубаво,което да ти помага.Иначе за късметлийското-в общи линии май всички сме така,с труд...