Здравей Гост

Роден под щастлива звезда!

• 205 Отговора
  • 32254 Прегледи
*

Skarlet

Re:Роден под щастлива звезда!
« Отговор #100 -: Юни 25, 2009, 10:06:43 am »
kaily,на девойката видимо й е дадено да бъде красива-Венера във Везни на асцендента,да е блести- акцентиран Лъв в 10 дом/но този Сатурн е в заточение/,връзки с чужбина/чужденци/свързани с "работата" й. Толкова планети във Везни,с диспозитор Венера-управителка на асцендента и 8 дом/парите на партньорите,не се и запитвам откъде идат парите/. ;D Юпитер и Нептун й управляват 6-я дом,а те са във 2 и 8,с добри аспекти.Уран пък й управлява 5 дом-любовта и секса като удоволствие,с диспозитор Плутон в 12 дом, то е видно,че изкарва добри пари от партньори/мъже-Марс и Плутон са в мъжки знак,а управляват 2 и 7 домове/.Но ще трябва да се замисли сериозно как ще ги изкарва като наближи точната квадратура на Плутон към Плутон/упр. на 2 дом/ и квадратурата на Сатурн към Сатурн към 2013 година. Тогава и Уран ще направи опозиция към планетите във Везни.Но пък за сметка на това ще има Юпитеров възврат/ в 9 дом/ и предполагам,че бързо ще се пренасочи я в чужбина,я към "преквалификация".  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #101 -: Юни 25, 2009, 11:38:28 am »
Е съкива ли сега, че си има хора, родени под щастлива звезда.

*

Skarlet

« Отговор #102 -: Юни 25, 2009, 01:48:15 pm »

Ти мани тия мераци.  :P Всеки има добри и лоши периоди.Важното е да не загубваме човешкото и детското в себе си.  ;D Както казват-богатите също плачат и са не по-малко нещастни от бедните материално.Всеки с проблемите си. Щастието е състояние на духа.Един е прекалено взискателен и не мож му напълни душата с нищо,дори и да има много,но не може да го оцени.А на друг джоба му не е пълен,но му е пълна душата с дребни радости.Та,такива ми ти работи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Юни 25, 2009, 04:35:57 pm »

Кайли, между другото, какво работи тази млада жена? Работи ли и дали е работила въобще?
От картата се вижда, че притежава силен сексуален магнетизъм, който вероятно с успех използва и който й осигурява популярност сред противоположния пол.
Въпреки, че е АС Везни, за финес и изтънченост не мисля, че може да се говори еднозначно, макар че може и умело да ги "играе". Все пак около Асцендента имаме не какво да е, а съвпад на Венера и Марс с Плутон! Силно манипулативна личност, която буквално с усмивка може да те "купи". Впрочем не бих се учудила, ако може да бъде "купена" и самата тя; един от възможните варианти в тази карта е да бъде държанка.

Разгледах набързо картата и по индийска система, излиза същото.
Венера в съвпад с Лагна в накшатра Читра (една от накшатрите, които се свързват с успех в обществото, под влияние на неподвижната звезда Спика). Силата й е в чара и финеса, които излъчва, а желанието й е всички да й се възхищават (типично за Лагна или Луна в Читра). Освен това атмакарака е Венера.
Съвпадът между Венера и Марс по принцип дава страстни натури, родените с такъв съвпад (особено в Лагна) рядко биват моногамни. Венера обаче е в падение, но е поставена в кендра, т.е. под ъдъл спрямо Луната (наред с Меркурий и Марс). Предполагам, че има доста ефектен външен вид.
В индийската карта Меркурий има силно влияние - намира се в собствен знак и в Лагна (където им достойнства), в ъглова позиция спрямо Луната, освен това диспозира и Луната, и още три планети, освен че се явява и управител на Лагна.
Акцентирани са дуалните знаци, а позицията на Луната в накшатра Ардра (владетели Меркурий и Раху) още повече подчертава това влияние в хороскопа. Неспокоен човек, променлив, с афинитет към чести пътувания, рутината бързо я изнервя, има нужда от периодична промяна в обстановката.
В индийската карта Слънцето, Меркурий, Венера и Марс са в Лагна, Луната е в 10 дом, Арудха Лагна в Близнаци. Изглежда доста интересна личност най-вероятно. А за това какво се крие под повърхността можем да съдим по картата Навамша...
Не съм сигурна в часа и на раждане и знакът на Лагна в Навамша не е сугурен. Има два варианта - или Венера в знака на Лагна (Лъв) в Навамша, или, ако е родена 2 мин. по-рано, Марс и Кету в Лагна (Рак) и Слънце/Раху в 7 дом съответно. И оттук значението на картата доста се променя. Около 8.10 ли е родена или по-рано (въпрос към Кайли)?

« Последна редакция: Юни 25, 2009, 05:02:58 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #104 -: Юни 25, 2009, 07:35:44 pm »
Това е една колоритна карта според мен. Вижте и вие.
Картата е на мъж.
http://img341.imageshack.us/img341/9561/111u.gif

*

Nebesna

« Отговор #105 -: Юни 25, 2009, 07:44:40 pm »
Картата е на мъж.

Хе-хееееее! Много се носи по течението този човек, май. Знаеш ли нещо за живота му? Труден, лесен. Той как определя себе си? Като късметлия или като куцуз?

*

aiia

« Отговор #106 -: Юни 25, 2009, 07:49:40 pm »
Да, познавам го. Ами късметлия е. Има си стабилен бизнес, сам си е шеф, има съпруга и дете. Какво повече му трябва на човек :-)))  
Той сега е на 40 някъде, а малък се е оженил. На 20 г.
Нямал е проблеми в брака. Абе сериозен тип :-))

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #107 -: Юни 25, 2009, 07:56:07 pm »
Лили, аз не я познавам много. Работела е преди мен в работата, която аз напускам понастоящем. Вясва се от време на време, говорили сме малко. Преди няколко дена беше пак и не знам, нещо ми стана интересно, викам бе я да ти метна едно очо на картата и така. Даже от картата разбрах повече за нея, отколкото от собствените и приказки. Наистина има богато гадже, което е един от най-богатите мъже в държавата, както сама се изрази. Ма като са се хванали, не бил толкова богат, даже деляли хляба си. Ама била влюбена в друг, ама от другия нищо не ставало. Аз колко време все се каня да се завлека в чужбина, тя насам натам, при приятелка в чужбина, уж да учи нещо в друга чужбина, отде ги вадят тия пари тия хора, хем не работи от известно време, хем преди няма как да е направила толкова пък луди пари, че да се шматка по света, родителите и не са богати и така ми стана интересно.
Та поработвала е, ма сега гаджето и ли дава парите, не питах.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Юни 25, 2009, 08:00:37 pm »
Щом не са родителите, ще да е некой друг...  ;D
Абе, Кайли, аз се скапвам от работа, а не мога да си позволя да ида някъде извън града на почивка, да не говорим пък за крайбрежните курорти. По чужбини не се ходи със заплата, ако ще и да е от по-високите софийски!  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #109 -: Юни 25, 2009, 08:02:58 pm »
А дали е единствена в живота на този ''богаташ''?! Или дали тя ще остарее с него?
Викаш, и да я остави, тя си е напълнила банковите сметки и си е осигурила старините :-))))

Щом парите я правят щастлива, ок :-))) Всеки разбира щастието по различен начин.
Според мен, хармония се постига когато има равнопоставеност. Тоест ролите са фифти фифти.

Девойката е някъде 76 набор. Млада е , да.
Уран като влезе в овен и като и запука стелиума в 12 дом и  застане на ДЕСЦ в опозиция на венера и марс, ще видим тогава кон боб яде ли :-)))
Не й завиждайте хич.
« Последна редакция: Юни 25, 2009, 08:07:49 pm от Asla »

*

Skarlet

« Отговор #110 -: Юни 25, 2009, 08:15:28 pm »
Картата е на мъж.

Хе-хееееее! Много се носи по течението този човек, май. Знаеш ли нещо за живота му? Труден, лесен. Той как определя себе си? Като късметлия или като куцуз?

Абе,има си човека една опозицийка за вкус на Сатурн с Юпитер и Нептун. Може да има малко затруднения в бизнеса с чужденци / Юпитер не виждам дали управлява 5 дом/.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Юни 25, 2009, 08:17:47 pm »

Юпитер не виждам дали управлява 5 дом/.  ;D

И да не го управлява, ще се яви втори управител, при условие, че Стрелец е интерсептиран.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Юни 25, 2009, 08:18:36 pm »
А дали е единствена в живота на този ''богаташ''?! Или дали тя ще остарее с него?
Викаш, и да я остави, тя си е напълнила банковите сметки и си е осигурила старините :-))))

Там е въпросът, че когато една Венера остарее и загуби лустрото си, може да бъде бързо заменена с друга, по-млада и бляскава. Затова на повечето Венери в крайна сметка им се налага да се "преквалифицират" и  да се превърнат в Луни.  :)
И се съмнявам да успее да си напълни банковите сметки, докато остава в сянката на благоверния. Да не мислиш, че им е лесно на държанките? Това, което успяват да изкопчат от спонсорите си, им позволява редовно да си обновяват гардероба, да се тунинговат, в най-добрия случай кола или любовно гнезденце в елитните квартали, за което благоверният поема грижата да плаща наема.
Виж, вече ако успее да задържи вниманието му достатъчно дълго, да речем, ако му роди дете, може да се сдобие и с жилище. И ако някога се стигне до брак, тогава евентуално може да се облажи с некоя-друга банкова сметка с покритие. Само че ако някой ден реши да се развежда или той я ритне, няма никаква гаранция, че ще успее да го осъди за тлъста издръжка. А колко, как и дали ще го "одере" вече наистина зависи от късмета, който има или няма.  ;D
Малко се отплеснах извън темата и хороскопа, който разглеждаме, ще ме извинявате.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #113 -: Юни 25, 2009, 08:22:50 pm »
Абсолютно си права, Лили.
Една жена няма ли пари за черни дни - погубена е. Гладна ще умре. Аз хич им нямам вяра на мъжете.
Мъжът се отнася с малко повече уважение, когато дамата е финансово независима. Няма как да размятква пръст. Като не му харесва положението , обира си крушите и да отиде да го дере некой лешояд. Току виж пак се е върнал.
Така че , и на тези лешояди не им е лесно. Правят се на маймуни само и само да се задържат, ама това че тряя слагат чувал на главата по време на секс няма значение и че им мирише на пот докато спят :-))) Халал да са им издръжките  , не им е лесно :-)))

*

missKapriz

« Отговор #114 -: Юни 25, 2009, 08:30:45 pm »

А дали някоя от нас има гаранции че е единствената и последната??!Тази мадама поне свят е видяла-аз направо им се радвам на тия мацки дето могат да бъдат послушни и сервилни,щото си мисля че това са необходимите качества при подобни вразки,Ама пуста гордост моя лъвска хич не ги умея тия работи...не че не съм имала възможности...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Юни 25, 2009, 08:33:23 pm »
Извинявам се за невежеството, но какво означава, че Венера се превръща в Луна? Че се събужда майчинският и инстинкт ли?

Това са двете роли на вътрешната ни анима, т.е. това, което олицетворява жената.
Далеч не всички жени (и мъже) успяват да ги съчетаят без конфликт.
В митологията Афродита/Венера се свързва с любовта и връзките, но няма афинитет към брачното обвързване, макар че е била омъжена за куция Хефест/Вулкан, на който обаче не била никак вярна... В митологията Афродита е известна със сексуалните си забежки и завистта си към (по-)красивите простосмъртни жени. Докато Юнона/Хера закриля брачната институция, но в астрологията е прието да свързваме образа на жената майка и съпруга с Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #116 -: Юни 25, 2009, 08:39:07 pm »
А дали някоя от нас има гаранции че е единствената и последната??!Тази мадама поне свят е видяла-аз направо им се радвам на тия мацки дето могат да бъдат послушни и сервилни,щото си мисля че това са необходимите качества при подобни вразки,Ама пуста гордост моя лъвска хич не ги умея тия работи...не че не съм имала възможности...

не им се радвай - за съжаление са  ;)   трябва да се съобразяват с всичките дивотии на т.нар. "благоверни" половинки и да им друсат метани дори и за коланче от Гучи например. тропане с крака, цупене на устнички и потъпкване на собственото си себеуважение за нищо. аз съм си малко серт и ги нареждам такива фръцли. и заради една такава наритах мъжо баш когато взе да се вижда с пари..... като я гледам тя е по-голяма от синчето ми само с 5 години, но за съжаление акъла и е доста кът... не знам просто за мен това е недопустимо държане и никога не бих си срала на достойнството заради някой мъж... просто направо настръхвам като си го помисля... брррррр  :-X :-X :-X

*

Skarlet

« Отговор #117 -: Юни 25, 2009, 08:40:28 pm »

Една жена няма ли пари за черни дни - погубена е. Гладна ще умре. Аз хич им нямам вяра на мъжете.
Мъжът се отнася с малко повече уважение, когато дамата е финансово независима. Няма как да размятква пръст.

А ако няма откъде да ги вземе тези пари за черни дни,кво праиме? Всеки иска да е финансово независим,ама не-не на всеки е драснато.Пък и гладна няма да умра,вервай ми.Докато имам глава на раменете си,няма да стане.Ела да видиш дали някой от 4-та /барабар с котарака/ ми размятква пръст.Всички ми викат "шефке" и ме гледат в очите какво ще кажа аз.Особено,ако трябва да се взима важно решение за нещо,ме гледат като малки деца.Жената-майка,кво да правиш.  ;D

*

aiia

« Отговор #118 -: Юни 25, 2009, 08:43:05 pm »
Евала, Вещичке. Ашкулсун машала!!!
Направо ти се възхищавам. Малко са такива като теб обаче. Пълно е с пепеляшки пълно особено във Варна, повръща ми се от тях. Толкова комерсиални, че ... мъничко достойнство трябва да имат , ама поне малко нюню.
Аз ако ся изляза на улицата гола и боса и веднага ще ме вземат бре, ще ме облекат, ше ме нахранят. Пусто не ми се отдава да правя френска либов, та да се задържа на небосклона. Ама временно ще прокопсам :-))))))

*

aiia

« Отговор #119 -: Юни 25, 2009, 08:46:03 pm »
Ами Скарлет, дамата ще работи като няма от къде да взема. Като продава гащи, ще взема 500 лв примерно и няма да има големи изисквания, Ще се прострира според чергата. Ако е учила за адвокат или счетоводител, ще взема 2-3 бона на месец, тогава може да си позволи по-скъпи вещи и да блести заслужено.
Ако мъжът й подари един чифт обувки , евала и на него.