Здравей Гост

Роден под щастлива звезда!

• 205 Отговора
  • 32219 Прегледи
*

veshti4ka

Re:Роден под щастлива звезда!
« Отговор #120 -: Юни 25, 2009, 08:50:42 pm »
Евала, Вещичке. Ашкулсун машала!!!
Направо ти се възхищавам. Малко са такива като теб обаче. Пълно е с пепеляшки пълно особено във Варна, повръща ми се от тях. Толкова комерсиални, че ... мъничко достойнство трябва да имат , ама поне малко нюню.
Аз ако ся изляза на улицата гола и боса и веднага ще ме вземат бре, ще ме облекат, ше ме нахранят. Пусто не ми се отдава да правя френска либов, та да се задържа на небосклона. Ама временно ще прокопсам :-))))))

миии просто така ми иде отвътре. не мога да си продам душата за една пачка щот имам мноо редки пръсти и кат съврши пачката и аз не съм от тези дето си вадят парите със свирки  ;D  и за капак успях да сащисам всички от обкръжението ми като му оставих абсолютно всичко при развода - пари в сметките, дяловете от фирмите му, имотите му - абе всичко. поисках само една прилична издръжка и да остави единия от домовете /в който сме живяли 15 години/ на децата. казах му "оставям ти всичко и си искам свободата" и той не ми я давеше 3 години... абе сапунен сериал и пълна трагедия... но аз съм казала "ако оня отгоре е решил аз да имам пари то няма да е чрез развод и това е!"... но пък аз съм пълен идеалист и вярвам в щастливата си звезда /която и да е тя/  ;D ;D ;D

а за пепеляшките ти е достатъчно да идеш в някоя дискотека и да видиш как някоя мома се плюнчи на една вода и чака някой да я почерпи с водка като след това му врътне една свирка  :-X :-X :-X :-X :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Юни 25, 2009, 08:52:12 pm »
Пусто не ми се отдава да правя френска либов, та да се задържа на небосклона. Ама временно ще прокопсам :-))))))

То и туй не е никаква гаранция, бе мила. Дали можеш и дали искаш да правиш...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #122 -: Юни 25, 2009, 08:52:39 pm »
Това е една колоритна карта според мен. Вижте и вие.
Картата е на мъж.
http://img341.imageshack.us/img341/9561/111u.gif
Малии,за малко си  повярвах,че гледам картата на мъжа ми :o
Разликата е само в положението на Луната

*

aiia

« Отговор #123 -: Юни 25, 2009, 08:54:41 pm »
Абе да ти кажа то и балъците са на приключване. Мандалото падна. Богаташите не се женят вече. Или ако се женят то е само с предбрачен договор. Бяха прости, ама сега вече не.
Девойката ако се жени за парите му, с предбрачния договор ще му хване задните части.
:-)))

*

Skarlet

« Отговор #124 -: Юни 25, 2009, 08:56:02 pm »
Това е една колоритна карта според мен. Вижте и вие.
Картата е на мъж.
http://img341.imageshack.us/img341/9561/111u.gif
Малии,за малко си  повярвах,че гледам картата на мъжа ми :o
Разликата е само в положението на Луната

А сега,де!!!  8)

*

aiia

« Отговор #125 -: Юни 25, 2009, 08:58:12 pm »
Лина_ре, едва ли е мъжа ти :-)))
Доколкото знам, жена му не се интересува от астрология  и хабер си няма. Работи си жената и няма никво време за нищо камоли за нет.

*

Helo

« Отговор #126 -: Юни 25, 2009, 08:58:29 pm »
Ами Скарлет, дамата ще работи като няма от къде да взема. Като продава гащи, ще взема 500 лв примерно и няма да има големи изисквания, Ще се прострира според чергата. Ако е учила за адвокат или счетоводител, ще взема 2-3 бона на месец, тогава може да си позволи по-скъпи вещи и да блести заслужено.
Ако мъжът й подари един чифт обувки , евала и на него.

Кои са тея адвокатки и счетоводителки, които вземат по 2-3 бона на месец?  ;)  ;)  ;) Счетоводителка с английски може да взема най-малко хиляда, ама, ако има опит. Пък завършили право с лопата да ги ринеш.  ;)

*

aiia

« Отговор #127 -: Юни 25, 2009, 09:01:09 pm »
Има има, ако води смеките на 10 фирми ела да видиш кви пари вземат, както и адвокатските хонорари.

Скарлет, не ми се изброяваха всички престижни професии. Да, възможности има много. Но еваларка на мацките дето си вадят пари и правят мъжете си ''смешни''. Харесвам ги много и шапка им свалям. Имат уважението ми.
Как звучи само ''скъпи, тази вечер аз те каня на ресторант. Позволи ми аз да платя този път, имам повод, сключих добра сделка''.  :D

« Отговор #128 -: Юни 25, 2009, 09:01:18 pm »
Лина_ре, едва ли е мъжа ти :-)))
Доколкото знам, жена му не се интересува от астрология  и хабер си няма. Работи си жената и няма никво време за нищо камоли за нет.
Разбира се,че не е на мъжа ми ;)Бях поразена от приликата .
Луната на съпруга ми е във Везни,за да е по истински стелиума му. :)

*

Nebesna

« Отговор #129 -: Юни 25, 2009, 09:08:41 pm »
И се съмнявам да успее да си напълни банковите сметки, докато остава в сянката на благоверния. Да не мислиш, че им е лесно на държанките? Това, което успяват да изкопчат от спонсорите си, им позволява редовно да си обновяват гардероба, да се тунинговат, в най-добрия случай кола или любовно гнезденце в елитните квартали, за което благоверният поема грижата да плаща наема.
Виж, вече ако успее да задържи вниманието му достатъчно дълго, да речем, ако му роди дете, може да се сдобие и с жилище. И ако някога се стигне до брак, тогава евентуално може да се облажи с некоя-друга банкова сметка с покритие. Само че ако някой ден реши да се развежда или той я ритне, няма никаква гаранция, че ще успее да го осъди за тлъста издръжка. А колко, как и дали ще го "одере" вече наистина зависи от късмета, който има или няма.  ;D

Освен, ако не е купил всичко на името на фирмата....и колата, и тенджерите даже.

*

aiia

« Отговор #130 -: Юни 25, 2009, 09:09:00 pm »
Мила, не си ме разбрала правилно, за което съжалявам.
Говорихме за държанките и пепеляшките.
Как можеш да сравниш човек на изкуството с една ''ламя'' дето гледа само коя перушина да оскубе.
Няма място за сравнение . Разбира се, че са достойни за уважение.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Юни 25, 2009, 09:09:18 pm »
Кои са тея адвокатки и счетоводителки, които вземат по 2-3 бона на месец?  ;)  ;)  ;) Счетоводителка с английски може да взема най-малко хиляда, ама, ако има опит. Пък завършили право с лопата да ги ринеш.  ;)

В София може и да вземат, ама в провинцията, дори и във Варна, нЕма такъв филм! Само погледнете какви заплати обявяват в jobs.bg, ако изобщо ги обявяват де, за да не плашат евентуалните кандидати.  ;D

А що се отнася специално до Варна, тук ВУЗ-овете бълват всяка година сума ти висшисти, всякакви специалности - от измилена по-измислена. И после иди търси реализация.
Ако си адвокат или счетоводител, пак зависи. Трябва да си наистина кадърен, за да можеш да устоиш на конкуренцията. Да не говорим, че мнозина фирмички се правят на тарикати и търсят абонаментно счетоводно обслужване за по 20 лв. на месец... не разбрах само дали на месец или на година.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #132 -: Юни 25, 2009, 09:19:17 pm »

В София може и да вземат, ама в провинцията, дори и във Варна, нЕма такъв филм! Само погледнете какви заплати обявяват в jobs.bg, ако изобщо ги обявяват де, за да не плашат евентуалните кандидати.  ;D

А що се отнася специално до Варна, тук ВУЗ-овете бълват всяка година сума ти висшисти, всякакви специалности - от измилена по-измислена. И после иди търси реализация.
Ако си адвокат или счетоводител, пак зависи. Трябва да си наистина кадърен, за да можеш да устоиш на конкуренцията. Да не говорим, че мнозина фирмички се правят на тарикати и търсят абонаментно счетоводно обслужване за по 20 лв. на месец... не разбрах само дали на месец или на година.

Понеже днес гледах една такава обява за счетоводител с английски и заплатата беше 1000 лв., сега вие ме провокирахте да проверя и в jobs.bg и видях тук оферта за повече пари.

http://www.jobs.bg/f665644

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Юни 25, 2009, 09:27:51 pm »
Да, но с малко уточнение:
Цитат
Населено Място: София / Област София - град /

Мисля, че темата наистина започва да добива друг обрат...
Цитат
Ми просто много финансово ми зазвуча темата.

То е ясно, че времената са такива и за повечето хора късметът все още се измерва в количеството пари и финансовата независимост, която те дават...
Ако следваме тази логика, можем да отворим друга подтема в темата или да я преименуваме в "Показатели за висок социален статус в хороскопа".  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #134 -: Юни 25, 2009, 09:30:09 pm »
Абе девойки, се извинявам, ма аз така кат си четях темата и изведнъж ми снизходи просветление. Ми аз баш това искам-некой да ме гледа и да ме гуши с пари и свободи.
Начи искам да съм държанка ли, пепеляшка ли...сега ме е страх да го питам тва по хорар.  :-X

Де се чудех какво ми се прави занапред в живота. Те баш това. Аз досега винаги всичко сама съм постигнала, с тук таме помощи отстрани, които винаги съм връщала с лихвите честно и почтено. Но съм такъв човек, такъв характер и такава зодия, така де. Ма сега се усещам, че занапред искам да стана онакъв човек, онакъв характер и онакава зодия.  :-[

*

Nebesna

« Отговор #135 -: Юни 25, 2009, 09:35:57 pm »
искам-некой да ме гледа и да ме гуши с пари и свободи.

Направо ще ме умориш. Ми т`ва никъде го няма на едно място.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #136 -: Юни 25, 2009, 09:41:15 pm »
Ми като никъде го нема, начи требе да го съберем. Да го създам. Така де. А това пари и свободи ми хрумна покрай Ахмедчо.  ;D
Да бе, нали уж цял живот се трансформирам и мога да сменя един образ с друг, от това по-големо предизвикателство здраве му кажи - как съм била самостоятелна и всичко с ей тия две слаби женски ръце, изведнъж да станеш държанка. Кой друг, ако не ние, и кога, ако не сега.  :P

*

Skarlet

« Отговор #137 -: Юни 25, 2009, 09:47:54 pm »
искам-некой да ме гледа и да ме гуши с пари и свободи.

Направо ще ме умориш. Ми т`ва никъде го няма на едно място.

Има го,Небесна. Чак да ме гуши с пари-не,но ме гледа,глези,обича и ми носи достатъчно според нуждите на семейството.Не бих отказала и някой лев за екскурзия в чужбина,ама явно не му е дошло времето.Все пак имам най-голямото богатство-децата. Имам пълна свобода за всичко,никога нищо не ми е отказал или забранил.И на почивка ме пуска сама,когато кажа че искам да почина от всички.После си ходим и заедно. И цял живот ме издържа в обученията.  ;D И никак не се чувствам неудобно,защото го чувствам като едно цяло с мен.Моето е негово и неговото-мое.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #138 -: Юни 25, 2009, 09:48:59 pm »

Понеже днес гледах една такава обява за счетоводител с английски и заплатата беше 1000 лв., сега вие ме провокирахте да проверя и в jobs.bg и видях тук оферта за повече пари.

http://www.jobs.bg/f665644

Хехе...ти погледна ли с какво се занимава тази фирма :
Американска фирма търгуваща с акции на фондовата борса в САЩ  :P

За такава позиция в Щатите само годишния бонус ще надхвърля
няколко пъти  обявената тук годишна заплата
Естествени минерали и амулети

*

aiia

« Отговор #139 -: Юни 25, 2009, 09:50:41 pm »
Като сме отоворили темата , да я избистрим.
Скарлет, не можеш да сравниш вашето поколение / ти си набор на майка ми апропо/ със сегашната младеж.
Баща ми също издържа майка ми. Но те имат 31 годишен брак вече. Те са едно цяло. Майка ми от 10 години не работи и пак е като принцеса. Има всичко.
Говорим за сегашните ''грандами от хайлайфа''. Вие сте друга бира, друго тесто.