Здравей Гост

Как да ''сваля'' мъж рак - стратегически ходове?

• 116 Отговора
  • 30555 Прегледи
Re: Как да ''сваля'' мъж рак - стратегически ходове?
« Отговор #80 -: Юни 05, 2012, 05:20:15 pm »
Направи му карта за 12 часа и да видим синастрията ви.

« Отговор #81 -: Юни 05, 2012, 07:29:09 pm »
Аз пък съм изненадана, че ти е трудно. Марс ти е в Рак, Венера ти е в Скорпион... Луната ти му е огледална... При това тези лични планети са в добри конфигурации. Не би следвало да ти е трудно, вслушай се във вътрешния ти глас. Не в този, с който говориш на околните (въздушно-огнения), а във вътрешния.  ;)

Абе да ти кажа трудничко си е, защото има доза страх да не се повтори отново предната ситуация от преди 4г.. И съм доста резервирана и всяко малко, незначително сигналче го приемам за голяма работа.

Ето синастрията:
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_61gw_01_02__.62892.25242.gif&res=100&va=&cid=nibfileCZXlyh-u1338917042

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #82 -: Юни 05, 2012, 07:55:13 pm »
Аз не я знам предната ситуация но нали знаеш "любовта и войната не са за хора със слаби сърца".

*

Papy

• 4343
« Отговор #83 -: Юни 05, 2012, 07:59:02 pm »
Евенера в дева, луна в близнаци-трябва му "лека" жена  :blink:

Нищо, че е рак

« Отговор #84 -: Юни 05, 2012, 08:01:28 pm »
"Лека"? Как да го разбирам това. Той твърди, че има сериозни намерения.

*

Grace

• 2257
« Отговор #85 -: Юни 05, 2012, 08:02:07 pm »
просто да вметна нещо в разговора  :blink:

Когато един мъж ИСКА една жена, не опира до зодии; няма никакво значение каква зодия е - той действа ! Нямайте никакви заблуди по въпроса  :blink:
във всички останали случаи, жената може да пробва много неща, дори да го доведе до връзка, но той винаги ще е с единия крак навън.  :blink:

иначе, давайте за Раците, споделяйте опит; аз ще се уча от споделеното  :P , макар че точно за мъж Рак няма да ми е нужно  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #86 -: Юни 05, 2012, 08:08:18 pm »
"Лека"? Как да го разбирам това. Той твърди, че има сериозни намерения.

Ненатоварваща, неизискваща, леко дистанцирана, приказлива, ама ей така-за времето  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #87 -: Юни 05, 2012, 08:32:34 pm »

"...Когато един мъж иска една жена ...той действа,без начение каква зодия е..." -го знае само една "необезпокоявана" и в "свои води"  Венера ,нали?   :wink2:

Не

И аз го знам

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #88 -: Юни 05, 2012, 08:33:39 pm »

Когато един мъж ИСКА една жена, не опира до зодии; няма никакво значение каква зодия е - той действа ! Нямайте никакви заблуди по въпроса  :blink:
във всички останали случаи, жената може да пробва много неща, дори да го доведе до връзка, но той винаги ще е с единия крак навън.  :blink:

иначе, давайте за Раците, споделяйте опит; аз ще се уча от споделеното  :P , макар че точно за мъж Рак няма да ми е нужно  ;D

Малко се отклонявам от темата, ама не съвсем  ;)  Как действа мъж с марс в Рак??? Май положението е по-плачевно и от такъв със Слънце в Рак?!

*

Papy

• 4343
« Отговор #89 -: Юни 05, 2012, 08:36:32 pm »

Малко се отклонявам от темата, ама не съвсем  ;)  Как действа мъж с марс в Рак??? Май положението е по-плачевно и от такъв със Слънце в Рак?!

Да

*

Grace

• 2257
« Отговор #90 -: Юни 05, 2012, 08:40:25 pm »

"...Когато един мъж иска една жена ...той действа,без начение каква зодия е..." -го знае само една "необезпокоявана" и в "свои води"  Венера ,нали?   :wink2:

приятно звучи казаното, но ...  :blink:
Факт е. Мъжа, когато иска, действа. Това няма нищо общо с ничия Венера. Това е житейски факт.  ;) И това го знае всяка жена, която има житейски опит и е що-годе проницателна.

*

Papy

• 4343
« Отговор #91 -: Юни 05, 2012, 08:41:29 pm »

Не

И аз го знам

Браво!  :clap:

Нали  :blink: а дори не съм дама  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #92 -: Юни 05, 2012, 08:47:32 pm »

познавам мъж с Марс в Рак, добър приятел ми е. знам за всичките му романтични вълнения и неволи. и едно ще ви кажа, като хареса някоя, хич не си пополюва и не я чака тя да го съблзани.  ;D

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #93 -: Юни 05, 2012, 09:19:27 pm »

познавам мъж с Марс в Рак, добър приятел ми е. знам за всичките му романтични вълнения и неволи. и едно ще ви кажа, като хареса някоя, хич не си пополюва и не я чака тя да го съблзани.  ;D

Е, така е, само един Марс не може да определи човека. Но наскоро обърнах внимание, че и трите ми Любови  ;D са с Марс в Рак /може би защото Луната ми е в Рак?!/. Еми няма такова бездействие, това изобщо не е нормално за моя Марс в Лъв. Първия - го свалих, но го пуснах да си ходи, втория - пак аз го свалих, но го напуснах, сега се чудя третия какво да го правя - стъпил ми е толкова здраво на Луната, че треска ме тресе. :'( Но действие от негова страна - нъц.

*

Grace

• 2257
« Отговор #94 -: Юни 05, 2012, 09:38:49 pm »
Цитат
Е, така е, само един Марс не може да определи човека. Но наскоро обърнах внимание, че и трите ми Любови   са с Марс в Рак /може би защото Луната ми е в Рак?!/. Еми няма такова бездействие, това изобщо не е нормално за моя Марс в Лъв. Първия - го свалих, но го пуснах да си ходи, втория - пак аз го свалих, но го напуснах, сега се чудя третия какво да го правя - стъпил ми е толкова здраво на Луната, че треска ме тресе.  Но действие от негова страна - нъц.

какво значи стъпил на Луната ? съвпад ли имате?

Цитат
сега се чудя третия какво да го правя -

като начало намали Марса и дай път на Венерата си  ;) къде е тя, междувпрочем ?

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #95 -: Юни 05, 2012, 09:39:21 pm »
Да, доста логично звучи за Марс и действието, и за Венера и съблазняването  ;D
Така де - всеки действа и съблазнява по свой си начин, а дали отсреща ще го разберат и одобрят - пак опират нещата до наталните карти. ;)

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #96 -: Юни 05, 2012, 09:41:16 pm »
Да, Grace, абсолютен съвпад, до градусче :(

Венерата ми е в Стрелец, а неговата в Овен - тук си пасваме   :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #97 -: Юни 05, 2012, 09:44:12 pm »
значи невероятно сексуално привличане, но ... внимавай - сериозна предпоставка някой да плаче накрая и това няма да е Марса  ;)
как е поставена Луната ти?

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #98 -: Юни 05, 2012, 09:50:47 pm »
Луната ми е оле-мале  :( - квадрат към стелиума ми във Везни. Положението е доста плачевно.

*

Grace

• 2257
« Отговор #99 -: Юни 05, 2012, 09:56:13 pm »
не знам какво точно във Везни ще активира Марса му, но ти си го имай наум  ;)