Здравей Гост

Как да ''сваля'' мъж рак - стратегически ходове?

• 116 Отговора
  • 30602 Прегледи
*

aiia

Моля ви, спомнете си всичките познати, приятели и близки от зодия рак и ми дайте препоръки и съвети как да го сваля тоя човек.
Кой да направи първа крачка, сложни са тия раци мамка му. Ама той мъж бре, аз не мога да му бутам фитили и да му давам нишани.  
Благодаря предварително за напътствията, които ще ми дадете!
« Последна редакция: Юли 04, 2009, 06:06:59 pm от Asla »

Re:Как да сваля мъж рак?
« Отговор #1 -: Юни 24, 2009, 09:51:24 pm »
Не дей!  ;D  :P ;D

Майтап! Сготви му нещо.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #2 -: Юни 24, 2009, 10:01:33 pm »
С Луна в Козирог не очаквай да ти говори за
чувства -подобни излияния не са му в стила.

С Венера в Близнаци е добре да има приятен разговор
по време на вечерята/обяда.

С АСЦ Скорпи - не избързвай преди края на вечерята,
протакай колкото може повече - сложи пиперливи
и пикантни подправки в яденето и непременно - сладолед
с плодове за десерт  ;D

Успех !  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3 -: Юни 24, 2009, 10:03:31 pm »
Аз имах един Рак,ама то нали знаеш,че е различно...Той е с Луна в Телец,Меркурий в Близнаци,Венера в Лъв,Марс в Рак,Юпитер във Везни,Сатурн в Телец.Бягах като дявол от тамян,ама той не ме остави на мира.После три години бяхме заедно.
Абе какво да ти кажа...,според мен остави го той да те гони.Ама знам ли?!В моя случай,той на мен ми готвеше и ми правеше кафе.Така че... :-\
Мен най много ме е страх от Риби,скриха ми шапката направо. :o

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4 -: Юни 24, 2009, 10:09:41 pm »
С луна в Козирог-звучи сериозно-не е някой лигльо.И Венерата му е добра.Търси си умна и сериозна жена момчето. ;)

*

Skarlet

« Отговор #5 -: Юни 24, 2009, 10:10:11 pm »
сложни са тия раци мамка му.

;D Всички знаци са сложни.По-сложен му е асцендента и Луната в Козирог. Тук имаме богата палитра от сложни личности,които не са Раци.А и характера на човека се формира на базата на всички планети по знаци и аспекти.
Цитат
Ще си чакам да се случат интимните случки.
Случките ще се случат,когато и ако е драснато.Успех!

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Юни 24, 2009, 10:12:37 pm »
Аз не искам да ми се обеснява в любов. Хич не съм романтична и аз.
Разговора ще го има, от приятен по приятен. Ще засегнем всички сфери в световен план даже кризата ще обсъдим.
До там да стигнем само.
Ама сега ми е много зор. Вече 6 месеца се омайваме.  Аз съм търпелива  , прага ми на търпимост е много висок. :-)))) Ще си чакам да се случат интимните случки.

С един Рак имах мимолетна връзка и досега ме преследва, а минаха години. Ракът науми ли си нещо, не пуска лесно. Този казваше: "Аз мога да чакам с години!"  И го доказа.

« Отговор #7 -: Юни 24, 2009, 10:12:44 pm »
Не отлагай прекалено дълго, защото ще свикне с това състояние и току виж ти казал, че те възприема като сестра.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Юни 24, 2009, 10:13:34 pm »
В момента съм на етап да си избирам матрак за спалнята. Освен да му се обадя и да го попитам:
_извинявай, обаждам ти се да ти отправя следния въпрос : какъв да бъде матрака, дунапрен пружина еднолицев или дву?
Каквото иска да си мисли.  ;D ;D

Воден.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #9 -: Юни 24, 2009, 10:14:36 pm »
Аз съм малко против и вътрешно се бунтувам,когато жените трябва да правим първата крачка,ама то с тези мъже в днешно време какво ли ни остава... :-[

*

aiia

« Отговор #10 -: Юни 24, 2009, 10:16:15 pm »
сложни са тия раци мамка му.

;D Всички знаци са сложни.По-сложен му е асцендента и Луната в Козирог. Тук имаме богата палитра от сложни личности,които не са Раци.А и характера на човека се формира на базата на всички планети по знаци и аспекти.
Цитат
Ще си чакам да се случат интимните случки.
Случките ще се случат,когато и ако е драснато.Успех!

Скарлет, естествено е че всички знаци са сложни. Нищо лично, знам че си рак. Апропо и той има съвпад на меркурий ретро сатурн и слънце като теб :-))))) Цапнати сте вие мнооого.
Говорим си най-общо за мъжете раци. Съвети и препоръки как да действам.
За нищо на света не бих постнала картата му тука да го нищим.  :-*

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Юни 24, 2009, 10:17:36 pm »
Asla, мисля, че това обтягане на страстите, се дължи по-скоро на предизвикателните аспекти между Луната и Марс в синастрията. Мисля, че бяха опозиции (поправи ме, ако греша!).

*

Skarlet

« Отговор #12 -: Юни 24, 2009, 10:17:54 pm »
Ракът науми ли си нещо, не пуска лесно. Този казваше: "Аз мога да чакам с години!"  

Абсолютно!!! Върти,суче,копа с години,докато не получи това което иска. А има ли нещо лошо човек да си гони целите??Стига да не досажда и да не постига нещата минавайки като валяк през другите,няма лошо.

*

Skarlet

« Отговор #13 -: Юни 24, 2009, 10:21:58 pm »

Скарлет, естествено е че всички знаци са сложни. Нищо лично, знам че си рак. Апропо и той има съвпад на меркурий ретро сатурн и слънце като теб :-))))) Цапнати сте вие мнооого.

Аз нямам съвпад на Слънце и Меркурий със Сатурн.Нещо си се объркала. А съм цапната от Луната в Овен. И не всички Раци са цапнати. Като гледам форумите,по тази логика трябва всички да са Раци.  ;D

*

aiia

« Отговор #14 -: Юни 24, 2009, 10:23:34 pm »
Може и да бъркам.  Извинявай. Така ми е останало.

Всички ли сме цапнати по форумите :-))))) Какво друго ни остава освен да се габаркаме. Където изисква да бъдем сериозни, ще бъдем.  :-*

*

Mia21

• 2502
« Отговор #15 -: Юни 24, 2009, 10:23:39 pm »
Опозициите по-лоши ли са от квадратурите или горе-долу имат еднаква тежест в синастриите?

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Юни 24, 2009, 10:26:35 pm »
Опозициите по-лоши ли са от квадратурите или горе-долу имат еднаква тежест в синастриите?

По-тежки са. Но зависи от природата на планетите.

*

Skarlet

« Отговор #17 -: Юни 24, 2009, 10:28:21 pm »
Може и да бъркам.  Извинявай. Така ми е останало.

Всички ли сме цапнати по форумите :-))))) Какво друго ни остава освен да се габаркаме. Където изисква да бъдем сериозни, ще бъдем.  :-*

По-добре да се гъбаркаме,отколкото да се караме.Като гледам напоследък,все се карат по форумите и хвърчат искри.Пустата квадратура на Марс към Юпитер и Нептун.Све живо плюе. Няма да казвам къде е този "бой". Лили сигурно го е видяла.

*

aiia

« Отговор #18 -: Юни 24, 2009, 10:31:09 pm »
Хич да не ти пука. Не можем да спасим света от глу....
Мисля, че никак не е достойно да застанеш зад монитора и да се правиш на ''войн'' и на ''велик''.  Който има нещо да ти каже, да се изправи ачик ачик. Кво е това, комплексарщина тука да се правиш на тежкар. Хади джанъм, нема нужда.
Глей си кефа и не им обръщай внимание.
 :-*
« Последна редакция: Юни 24, 2009, 10:39:11 pm от Asla »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #19 -: Юни 24, 2009, 10:44:26 pm »
Много се радвам,че тук в този форум няма дрязги.И ми е много приятно.Надявам се и за всички останали да е така.Все пак сме тук,за да си носим положителни емоции през свободното време.Достатъчно ни е напрегнат живота.
Просто хората,които пишат тук наистина ми допадат.В другите астрологични форуми не зная как е,а не ми и трябва.