Здравей Гост

Изборите

• 29 Отговора
  • 6714 Прегледи
*

Guest

Изборите
« Отговор #20 -: Ноември 23, 2004, 01:50:23 pm »
Това е последното е страхотна идея - започвам вече да мисля редовно на тема "Швейцария"
или още "каква би трябвало да бъде една държава, намираща се под знака на Телеца" :)  

Изборите
« Отговор #21 -: Ноември 23, 2004, 02:36:32 pm »
Цитат
или още "каква би трябвало да бъде една държава, намираща се под знака на Телеца" :)
Да има хубава природа, предполагам, в това число тучни зелени ливади ;) както и благоприятни за селското стопанство почви - такива асоциации ми се въртят из главата.
« Последна редакция: Ноември 23, 2004, 02:38:49 pm от Ray_Balance »

*

АН

Изборите
« Отговор #22 -: Ноември 23, 2004, 07:46:56 pm »
Цитат
Да има хубава природа, предполагам, в това число тучни зелени ливади ;) както и благоприятни за селското стопанство почви - такива асоциации ми се въртят из главата.
с тия почви и ливади да не навлизаме в някаква твоя специалност :)

тъкмо се чудя, защо зимно време почвата в саксиите на цветята почва да ми се вижда побеляла :) - а може би при един Телец почвата ще е с различен цвят от тая при Скорпион :)

ако се чудиш каква е връзката между звездите и цветята, то звездите имат връзка с всичко или пък всичко има връзка със звездите :ph34r:  

*

АН

Изборите
« Отговор #23 -: Ноември 23, 2004, 07:51:46 pm »
Цитат
Това е последното е страхотна идея - започвам вече да мисля редовно на тема "Швейцария"
под знака на Телеца да е богата, под знака на Девата да е подредена и организирана, под знака на Козирога да е могъща и влиятелна :ph34r:

за негативните изяви на зодиакалните знаци няма да говорим :ph34r:

макар че хората правят държавите :ph34r: , т.е. ако сме си мъченици, то и държавата ще ни е такава :ph34r: - но това изцяло си е наша грижа, а не на държавата и Слънцето :ph34r:

а редовното мислене на тема "Швейцария" само може да помогне :) - на теб персонално и после и на Бг :ph34r:  

Изборите
« Отговор #24 -: Ноември 23, 2004, 10:56:21 pm »
Цитат
с тия почви и ливади да не навлизаме в някаква твоя специалност :)

Не, това са само едни лееекички закачки :)  

Изборите
« Отговор #25 -: Декември 04, 2004, 10:34:50 am »
:o България  е Слънчев Козирог от 681 год., с асцендент 25 гр. овен,следователно Телец е в първи дом.Телецът няма нищо общо с темата за мъченичеството. Ние сме си Сатурнова зона- чак до Албания.Кой управлява Козирог? Сатурн. Кой екзалтира в Козирог? Марс...Българският войник май няма загубена битка. Битките ги губят управниците ни-политици ,народни представители,дипломати - Юпитер е в падение в Козирог. Венера е суха ,доста скучна в територията на Сатурн,тоест в Козирог.Липсва ни толерантност,дипломатичност,любов към чистотата и хигиенни навици... Убедихте ли се ,че не сме никаква Дева,ни Телец, а чист Козирог. Lilium :D  

*

АН

Изборите
« Отговор #26 -: Декември 04, 2004, 10:55:29 am »
Цитат
Липсва ни толерантност,дипломатичност,любов към чистотата и хигиенни навици... Убедихте ли се ,че не сме никаква Дева,ни Телец, а чист Козирог. Lilium :D
ами сега като чуе някой Козирог :ph34r: - шегувам се :) - излизам, че времето май точно сега е като за разходка, но като се върна ще видя онова неаспектирано Слънце :ph34r: - кой ти е пример обаче за такова, да сме наясно накъде клонят пристрастията ти и да се съобразим с тях :ph34r: - пак се шегувам :)  

*

gostenka

Изборите
« Отговор #27 -: Декември 04, 2004, 11:58:57 am »
I az bqh chela ,che Bylgariq e Kozirog ,kakto i Albaniq. :)
No neznaeh ,che na tova se dylji nechistotiqta ..To sys sigurnost ima oshte mnogo vliqniq.
Kozirozite ,koito poznavam sa dosta smeli,inteligentni,loqlni, spretnati i rabotlivi ,vchera daje se vaikah ,shto ne sym se rodila Kozirog.To edin Mars i Neptun v Kozirog ,Kozirog ne pravi.Mnogo sa silni spored men i znaqt da chakat,nqkoi imat interesno chuvstvo za humor  ;) ,tova sa moite nabludeniq za tqh :rolleyes:  

*

Ирина

Изборите
« Отговор #28 -: Декември 05, 2004, 12:20:36 am »
--

« Последна редакция: Февруари 26, 2009, 02:58:06 am от Ирина »

*

PERSEFONA

Изборите
« Отговор #29 -: Декември 19, 2004, 02:58:19 pm »
Цитат
Цитат

Според тези данни България е "родена" под знака на Девата, с асцендент също Дева, защото съобщението за завземането на властта от ОФ е произнесено по радиото в 6:00 сутринта (това е пак от същото предаване, което съм споменал по-горе).
Телец, Дева, Козирог - все ЗЕМЯ :ph34r:
има разлика .бьлгарите само мислят за имоти и собственост.кои колко апартаменти и земи имал.под4ертан телец.козирог с асц.телец