Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329036 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #2040 -: Януари 27, 2013, 12:40:11 pm »
Транзитният Сатурн близо ли е до съвпад с него?

Как е аспектиран Марс в радикса?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2041 -: Януари 27, 2013, 12:48:44 pm »
Съвпада е отминал, Марс в 1вия градус на Скорпион, а на 20.01., когато беше операцията Сатурн е почти на 11 градуса в Скорпион.
В натала Марс има само един положителен аспект - точен тригон с Венера, останалите аспекти са опозиция със Сатурн и квадрати с Нептун, Меркурий и Слънце, които са в 12ти дом.

« Отговор #2042 -: Февруари 06, 2013, 09:06:00 pm »
Моля, кажете ми, къде в натала пише, че някого ще го сватосват всякакви хора. Омръзна ми всички живо да ми натриса уж случайно някакви кандидати, не знам защо всички са решили, че аз по някакъв начин страдам от това, че нямам партньор в живота и ме запознават наляво и надясно, търпях, търпях, но вече до гуша ми дойде, та така де, търся си астро обяснение, ако има такова, за да знам кога ще дойде края на този ужасен период.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2043 -: Февруари 07, 2013, 07:40:45 pm »
Моля, кажете ми, къде в натала пише, че някого ще го сватосват всякакви хора.

Ами, никъде не го пише. :)
Може би просто някои са решили, че ти е време за половинка и затова се стараят. :)

Вече не се връзвам на ничии акъли да ме сватосват и запознават, дотук само разочарования са ми носили такива запознанства. Все още наивно вярвам, че нещата трябва да се случват спонтанно (когато му дойде времето), а не да се правят постановки.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2044 -: Февруари 07, 2013, 08:00:10 pm »
Аз съм на същото мнение по повод на такива запознанства и приключих някои приятелства заради такива ,,загрижени" приятелки ..но не забравяйте ,че нали казват всичко става с хора ,не отричам ,че може и някой да те запознае с някой,но дотук а по -нататък -съдба-както майка и татко са ги запознали навремето :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2045 -: Февруари 07, 2013, 08:17:44 pm »
..но не забравяйте ,че нали казват всичко става с хора ,не отричам ,че може и някой да те запознае с някой,но дотук а по -нататък -съдба

Права си - срещата може да е инициирана от трети човек, оттам нататък се намесва Съдбата...

Но по някакво стечение на обстоятелствата при мен запознанства, инициирани от друг човек, неизбежно завършват с провал, дори ако се стигне до някаква връзка. Дотук имам три такива опитности, четвърта надали ще искам.

Случвало ми се е да се запозная с мъж пак посредством трети човек, но случайно, когато отивам на гости или се събираме в компания. В такъв случай няма постановки и нещата се случват с лекота.

Но всички постановки, които ми се играят, рано или късно завършват с провал.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2046 -: Февруари 07, 2013, 09:13:22 pm »
 Такива "загижености" унижават отсрещната страна и са едно осбено демонстриране на превъзходство.  :-X Не бих си позволила такива сватосвания освен ако изришно не бъда помолена. Нахално е да "съжаляваш" някого, че все още е холостой.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2047 -: Февруари 07, 2013, 11:06:29 pm »
Такива "загижености" унижават отсрещната страна и са едно осбено демонстриране на превъзходство.  :-X Не бих си позволила такива сватосвания освен ако изришно не бъда помолена. Нахално е да "съжаляваш" някого, че все още е холостой.

защо пък да е съжаление- случвало ми се е да сватосвам
двамата много си подхождаха според мен, просто не се познаваха
не съм ги съжалявала (има си предимства даже)

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #2048 -: Февруари 11, 2013, 11:12:50 pm »
с този подпис не мисля че изобщо обичаш съветници от всякакъв вид  :-[ разчиташ на собствените си рога и опашка да те измъква от всичко - ако не може отгоре ще пропълзиш отдолу но ще е на твоята

аз да влетя понеже никой не ме отрази в практикума - кажете добри аспекти за започване на строеж  :unsure:

и до тези с плутон около АЦ - къде ви е ? 1 или 12 особено скорпионския и как се чувства със сатурн сега

мерси
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #2049 -: Февруари 11, 2013, 11:55:45 pm »

аз да влетя понеже никой не ме отрази в практикума - кажете добри аспекти за започване на строеж  :unsure:

Бих те отразила, но за да не те излъжа-ще те питам някои подробности и ще ми трябва време
Тия дни ще гледам-ако си ОК-нещо ми се стори не съвсем навреме работата

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #2050 -: Февруари 12, 2013, 12:07:33 am »
ще изчакам ... притеснява ме сатурна
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #2051 -: Февруари 12, 2013, 06:57:40 am »
здравеите може ли някои да ми помогне за раз4итането на моита карта
Благодаря предварително

« Отговор #2052 -: Февруари 12, 2013, 07:27:48 pm »
Здравейте :) Искам да ви помоля за малко информация и помощ ако не е проблем ;) От скоро се запалих по астрологията и признавам си че ми е пълна каша в главата.Интересуват ме 2-неща бях,чела че по натална карта може да се разбере на каква възраст евентуално предстои брак и раждане на дете?Това така ли е? Кой домове се гледат и по въпроса за емиграция или смяна на мястото на живеене ..не знам как да го обясня и аз ;) Аз в момента разглеждам тази карта(моята) хихих И ще се радвам, ако някой по вещ ми разясни за какво иде реч..Благодаря предварително за помоща..

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #2053 -: Март 11, 2013, 03:24:51 pm »
Какво е нептун съвпад С асцедента..знам че на такива хора трудно се определя асцедента.. Но дава ли и замъглена преценка на хората за дадения човек.. :lol:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #2054 -: Април 12, 2013, 12:57:33 pm »
Моя въпрос е как се тълкува Тау квадрат венера - марс - плутон /венера квадрат марс ,венера квадрат плутон и марс опозиция плутон/ :-\
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Нова

• 3491
« Отговор #2055 -: Април 12, 2013, 01:01:32 pm »
Моя въпрос е как се тълкува Тау квадрат венера - марс - плутон /венера квадрат марс ,венера квадрат плутон и марс опозиция плутон/ :-\

Тълкува се като "по-добре да не ти се случва" ))))))

Или "бий мъ, обичам те" или "Той мъ бие, щото мъ обича" )))))

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #2056 -: Април 12, 2013, 01:31:40 pm »

Тълкува се като "по-добре да не ти се случва" ))))))

Или "бий мъ, обичам те" или "Той мъ бие, щото мъ обича" )))))
интересно ми е защото мъжа с който започнах да излизам сега има този Тау квадрат и какво мога да очаквам... май не хубави неща...

*

Нова

• 3491
« Отговор #2057 -: Април 12, 2013, 01:44:46 pm »
Очаквай секс във всичките му измерения.

*

Константин

« Отговор #2058 -: Април 12, 2013, 01:56:32 pm »
Ако ви слуша съветите ще си остане само във виртуалното :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #2059 -: Април 12, 2013, 02:01:55 pm »
Константин, моля Ви, бъдете добър и се включете по-активно. Помогнете на момичето със съвет или коментар, не виждате ли, че е в любовна драма?