Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330810 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #580 -: Април 06, 2010, 03:12:48 pm »
Мисля, че Герчо е посочила, че в картата има Венера в Лъв близо до Асцендента.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #581 -: Април 06, 2010, 03:18:03 pm »
Мисля, че Герчо е посочила, че в картата има Венера в Лъв близо до Асцендента.  :blink:

дааа ,права си !
квадратурата е със скорпито ,значи асц-то е лъв , а мц е телец :-[ ;D ;D
бързия мерк... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #582 -: Април 06, 2010, 08:49:36 pm »
Да, така е...както последно си го написала, Марая и какво е мнението ти с две думи...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #583 -: Април 06, 2010, 09:15:14 pm »
То така на парче нали знаеш, че е трудно, нито пък е желателно да се тълкува.
Дай карта, конкретика някаква, за да ти вземат въпроса насериозно.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #584 -: Април 06, 2010, 09:19:54 pm »
Да, така е...както последно си го написала, Марая и какво е мнението ти с две думи...

качвай карта ,ще го мисля утре,днес не ми е до мисли....,имам рожденничка и един въпрос:
"да приема ли извинението на един мъж след толкова болка и три години мъка?" в/у това мисля , а утре обещавам да помисля и в/у твоя въпрос! :03: :wink2: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #585 -: Април 06, 2010, 09:27:43 pm »
"да приема ли извинението на един мъж след толкова болка и три години мъка?"

Извинението приеми, мъжа-не!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #586 -: Април 06, 2010, 09:29:33 pm »
Е, то хубаво ама пак не е станало, пак не съм успяла да я кача от астро кома. Ако ще е по-лесно данните са следните:мъж, роден на 27.06.1967г. , 8.25 сутринта, в Пловдив. Що си мислех, че съм голямата бяла птица, т.е. лебед, а се оказах патка.... :-\
А иначе, Марая и пред мен стои същия въпрос, че даже и по-зле, той още не е поискал извинения след 3 години и половина болка...така че те разбирам....

« Отговор #587 -: Април 06, 2010, 09:37:51 pm »
"да приема ли извинението на един мъж след толкова болка и три години мъка?" в/у това мисля , а утре обещавам да помисля и в/у твоя въпрос! :03: :wink2: :kissd:

да ти е жива и здрава рожденичката! А по въпроса - много филми гледаш  :P Това като хорар ли да го гледаме?  :rolleyes: Щото е като хорара на Кайли в другата тема т.е. не става  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #588 -: Април 06, 2010, 09:48:20 pm »
Качвам картата, а който иска, да коментира.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #589 -: Април 06, 2010, 09:51:15 pm »
Какъв е въпроса и най-общо какво да гледаме за този мъж?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #590 -: Април 06, 2010, 09:54:13 pm »
Квадратът между Венера и Нептун.  :blink: Това бе въпросът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #591 -: Април 06, 2010, 10:00:04 pm »
Квадратът между Венера и Нептун.  :blink: Това бе въпросът.

Потвърждавам - има го.  ;D :P

Надявам се момичето да се появи, дето пита все пак, че да бъде по-конкретна какво я смущава този аспект.

Иначе за мен този мъж е галантен, обича да бъде харесван, което предполагам се досеща какво може да означава, мисля, че има обноски, не е грубиян, на моменти сдържан, дистанциран и непостоянен в партньорствата, склонен към тайни отношения.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #592 -: Април 06, 2010, 10:06:21 pm »
Ами момичето пита, как вие го разглеждате този аспект....че четох в "Най-добрия начин да научим астрология" на Марион Марч и Джоан Макевърс, за Нептун в Скорпион, че ако има неблагоприятни аспекти към Венера и Марс, може да се говори за обсебвания, магии и отрицателни енергии....тъй като става въпрос за близък, който в момента не е много в час, затова питам....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #593 -: Април 06, 2010, 10:07:59 pm »
Верно ли, че там за магии пишат?
Имам само две книги от поредицата, явно съм пропуснала това да прочета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #594 -: Април 06, 2010, 10:11:45 pm »
Да, още в първата част...главата за Нептун...в часта Нептун в Скорпионс ..."Ако Нептун е засегнат, това може да причини черна магия, обсебвания, особено ако има неблагоприятни аспекти към Венера и Марс..."

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #595 -: Април 06, 2010, 10:12:54 pm »
Аз имам квадрат Нептун Венера, Нептун в скорпион, питай чадо мое?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #596 -: Април 06, 2010, 10:12:58 pm »
....тъй като става въпрос за близък, който в момента не е много в час, затова питам....

Не е много в час ми е много общо като обяснение, бъди по-точна. Какъв му е проблема? Все пак в момента по транзит Плутон му е в точна опозиция със Слънцето и вероятно човека си има своите тежки моменти.
По-рано и Уран е минал през Луната му, това по-отдавна, де, но ако го е пернал тока сериозно може и още да го държи, знам ли.  :rolleyes:

Това за Нептун и магиите въобще няма да го коментирам, ама верно ли това пише в книгата, ще трябва да се видя и аз, че с тия змии кой знае какво ме е обладало.  ;D    

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #597 -: Април 06, 2010, 10:17:45 pm »
Ами, някога го знаехме като мил и отговорен човек, всички, които сме около него...сега е или отнесен, с едни такива изцъклени очи, всеки му е виновен, готов е да се кара постоянно, затворил се е, живее в някакъв свой свят, с ефекта на щрауса-главата в пясъка, а задника лъщи на слънцето...няма и помен от предишния човек...а това като го видях в книгата се втрещих....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #598 -: Април 06, 2010, 10:20:49 pm »
Не мисля, че всичко написано трябва да се приема буквално.
Нептун в Скорпион не е достатъчен фактор, дори ако е в напрегнат аспект с лична планета.

Иначе Луната няма аспекти с малефици. Това е важно, тъй като по сидерал /системата, с която работя/ управлява АС. Позицията й в 8 дом не е от най-приятните, но тук по-скоро можем да говорим за потайност, склонност да не се разкрива, отколкото обсебване от негативни енергии... Или по-дистанцирани отношения с майката в детството, майка "нептунианка", липса на усещане за родителска закрила в детството /на емоционално и психологическо ниво/, усещане за защитеност или сигурност... Но мисля, че е чувствителен човек, не чак толкова склонен да бъде груб с жените.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #599 -: Април 06, 2010, 10:22:03 pm »
Впрочем аз съм податлива на магии и на няколко пъти прихващам такива, та после ме чистят.
И съм сигурна, че ъм прихващала.
Не знам от какво, ма може и от това да е.
А може да е щото си вра гагата навсякъде и в тоя, и в оня свят.