Здравей Гост

Смъртта на Майкъл Джексън

• 70 Отговора
  • 14705 Прегледи
*

Skarlet

Re:Смъртта на Майкъл Джексън
« Отговор #20 -: Юни 27, 2009, 06:32:37 pm »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #21 -: Юни 27, 2009, 08:30:42 pm »
Какво да кажа,много ми става болно като се сетя,а ако знаете днес колко мои познати-от които съм очаквала и от които не казаха,че им е станало много тъжно когато са научили за смъртта му... :(
По принцип много обичам неговия стил музика,израстнала съм с него и имам такива спомени,че няма как да не ми въздейства...А и с тая Луна в Риби-не ме питайте...
« Последна редакция: Юни 27, 2009, 08:58:57 pm от Мia21 »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #22 -: Юни 27, 2009, 09:32:05 pm »
Сега видях нещо,което много ме впечатли и което по ми обяснява защо Сатурн е дал събитието си именно точно сега  :o

В момента на събитието прави впечатление следното:

Възврат на Церера   (-0,24 мин)
Сатурн съвпад Церера     (+0,18 мин)

По системата на енергийните мрежи- тук мрежата е Плутон-Слънце-Юнона-Церера,Сатурн съвпада с края на мрежата-Церера и по този начин прехвърля своята енергия върху Слънцето.Това се потвърждава и от факта,че Сатурн вече значително се е отделил от съвпада със Слънце и не е дал тогава събитието, а чак след като се връща и закача края на мрежата.Мрежата е работеща,което ще рече че съвпада Слънце/Церера дори и на 10 градуса орбиса е валиден.

Освен,че Сатурн по този начин пренася енергия върху планетите в мрежата,прави сериозно впечатление символизма на закачения край-Церера и че точно тогава тя е в съвпад с наталната (прави възврат).Това е период на голяма манифестация на нейният принцип в живота му,а позицията в знак Дева на Церера е силно.

Церера се свързва както с храненето и с грижите за тялото така и с всичките видове хранителни комплекси и  разстройства.Разбра се че тук е имало някакъв сериозен проблем-в правилното хранене и в грижите за тялото.Сатурн просто е извел резултатите от отношението в тази област на физическо равнище,заедно с възврата на Церера,която поставя съзнанието пред необходимостта да се сблъска в момента с тези въпроси и нужди.
Освен с храненето и функционалността на тялото и използването му като инструмент за работа-Церера/Дева,самата Церера има и отношение към смъртта.Следващата извадка е от "Астероидите Богини" на Деметра Джордж/Дъглас Блох от главата за Церера:

"СМЪРТ И НЕИЗЛЕЧИМО БОЛНИ
В ролята си на учител в Елевзинските обреди на смъртта Церера управлява потребността ни напълно да разгадаем процеса на умиране и така да успокоим страховете си.Астрологичното навлизане на богинята в човешката психика донесе възраждането на интереса към смъртта и умирането.
...Така, когато се придържаме към човек,предмет или ситуация,които са изпълнили своето предназначение,ние просто не си даваме шанс да изпитаме изобилието на обновлението.В този момент неизбежно ще дойде транзитиращата Церера и ще посочи необходимостта да се сблъскаме със своите страхове от умирането и да осъзнаем истината за тайната на смъртта по Церера/Скорпион-това избавление е предшественик на прераждането.

ЦЕРЕРА И ОБНОВЛЕНИЕТО
Тайното учение на Церера е,че смъртта представлява порта към прераждането.Загубата е необходима,за да може да се появи нещо ново.

ПРЕМИНАВАНЕТО ОТ ЖИВОТА КЪМ СМЪРТТА
Церера дарява древните гърци с ритуалите на Елевзинските мистерии,по време на които посвещаваните са въвеждани в тайнствата на прехода от живота към смъртта.Тези обреди произлизат от египетският култ към Изида.Една от функциите на Церера в ролята и на богиня на смъртта е да бъде матрицата, която приема починалите,за да ги прероди."

Символизма е учудващо близък до това което се съдържа като корен на нещата.От една страна Сатурн притиска Церера и я "възнаграждава" за степента и начина по който съзнанието се е справяло с нейните принципи,както и като цяло спрямо задачите на едно Слънце в Дева по въпросите свързани с отношението му към тялото.От друга страна транзитната Церера е дошла да даде обновление,само че след като физически това не е било възможно,това става чрез прехода от живота към смъртта.Мисля,че винаги съвпадите са в дъното на нещата,като показващи най-дълбоките и същностни процеси,а останалите фактори просто сглобяват картинката или показват пусковият механизъм.В случая всичко се припокрива по природата на Церера (грижи за тяло,преход от живот към смърт) и Сатурн(смърт,кармично разплащане за грешки),допълнително засягащи Слънцето чрез енергийната мрежа-когато си говорим за самата основа на процеса.

Не съм го нагласял,но се оказва че в момента транзитната Луна е в съвпад със Сатурн/Церера  ::)

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Юни 27, 2009, 11:13:35 pm »
На тази страница има доста информация за Майкъл Джексън
http://www.slava.bg/news/13305.html
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=369229
« Последна редакция: Юни 27, 2009, 11:20:41 pm от Небесна »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #24 -: Юни 28, 2009, 02:56:31 pm »
Джеси Джексън - пастор и политик, коментира: "Раната остава отворена, тъй като причината все още не е ясна, а и от странното поведение на лекаря. Учудени сме, защото Майкъл тренираше три часа на ден, а също и танцуваше. Двама млади на по 25 споделиха, че той ги е надтанцувал. Точно беше преминал тест за физическа издръжливост и преходът от това състояние до пълно спиране на сърдечната дейност повдига много въпросителни."

Хората, участвали в подготовката на концертите в Лондон заявяват, че певецът е бил щастлив и изпълнен с енергия. Ден преди да почине е присъствал на генералната репетиция, която се проточила и след полунощ, и въпреки проблем с ларингита, от който се оплакал вечерта. Директорът на шоуто Кени Ортега съобщи, че Майкъл е "сияел от радост".

хммм

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Юни 28, 2009, 04:34:12 pm »
Да не е прекалил със стимулантите по време на репетициите? Никак не е изключено някой от наблюдаващите го лекари да му ги е изписал, за да го държат "във форма" при подготовката на концерта, който предстоеше... И в един момент сърцето просто не е издържало силното физическо и психическо натоварване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Юни 28, 2009, 05:00:06 pm »
Не знам кой и как го е готвел за тези концерти,как се е чувствал....но не ми харесват аспектите,за да има такава енергия след всичко,което е преживял на психическа основа.Има нещо гнило в Дания.  ??? Даже някъде четох в нета,че имало двойник,който е вероятно да се готвел вместо него.Колко е вярно...???? Но както казва Лили,много е вероятно да са го тъпчели здраво,за да го подържат и накрая да не му е издържало сърцето.

« Отговор #27 -: Юни 28, 2009, 05:03:31 pm »
Цитат
Даже някъде четох в нета,че имало двойник,който е вероятно да се готвел вместо него.Колко е вярно...?
Да бе да,то сега конспирации всякакви

*

Skarlet

« Отговор #28 -: Юни 28, 2009, 05:48:15 pm »
Намерих 3 карти с различни часове на раждане.И ся ни съ знае коя е вярната.Че като разгледах първата в астро ком-а,нещо не ми вдъхна доверие и се разтърсих:

http://www.artcharts.com/catalog/samples/hidden_messages_m_jackson.html

http://astrolmass.com/famous/michael.jackson.htm

http://www.personal-astrology.com/Stars/Michael-Jackson-Birth-Chart.aspx

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Юни 28, 2009, 09:32:10 pm »
В Астротема картата си е същата като първоначално поставената: http://www.astrotheme.com/portraits/vJ3pEYk9DzLU.htm

*

Skarlet

« Отговор #30 -: Юни 29, 2009, 04:25:52 pm »
Новини от последния час за резултатите от аутопсията на Джако:
http://world.actualno.com/news_248248.html

*

Mia21

• 2502
« Отговор #31 -: Юни 29, 2009, 06:43:43 pm »
Новини от последния час за резултатите от аутопсията на Джако:
http://world.actualno.com/news_248248.html

Ужас! :-X

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #32 -: Юни 29, 2009, 08:17:17 pm »
В главата за Церера в "Астероидите богини" в темата Хранителен Комплекс-се споменават две заболявания,които може да са свързани с Церера-анорексия и булимия (като психологични корени основно се застъпва дълбоко усещане за нестойностност,ниска представа за самият себе си или необходимост от живот,воден по стандартите за съвършенство).Оказва се,че Майкъл е страдал от първото и това се застъпва от силната Дева(отделно съвпада Слънце/Плутон се свързва с физическото му преобразяване,пластиката)+Церера,която има отношение към храненето.В картата Луната,която е традиционен сигнификатор на храненето е в опозиция на Церера и съвпада Слънце/Плутон,като в картата с АСЦ  Везни -Плутон е и упр на 2 дом-на храненето.Явно е имало сериозно неравновесие и изпадане в крайности (както от опозицията,така и от маниите на Плутон).

Просто никак не е случайно силната манифестация на Церера-с такива точни съвпади в момента на смъртта му.Просто цикъла се е затворил така да се каже.

*

Asol

• 4140
« Отговор #33 -: Юни 29, 2009, 08:39:12 pm »
http://life.dir.bg/2009/06/29/news4688292.html

Сега сума ти народ ще гледа да направи активи на негов гръб.   :D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Юни 29, 2009, 10:16:43 pm »
Каква жестока шега на съдбата...
Да стигнеш до върха, да се превърнеш в поп идол... Слава, богатство, успех, овации, стотици хиляди фенове... Всичко, за което всеки друг би мечтал. Това е външната, бляскавата страна на личността Майкъл.
И да изкараш последните години от живота си съвсем сам, превърнал се в жив труп. А може би душата му вече е била готова да поеме на път, приключила мисията си на този свят...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Юни 29, 2009, 10:35:55 pm »
Той е бил заложник на болните амбиции на майка си да направи всичките си деца известни, а след това и заложник на тълпата от фенове. Преди много време гледах кратка биографична хроника за него, където се споменава, че е бил малтретиран като малък от баща си; трябвало е да преспива с разхайтения си по-голям брат в една хотелска стая, където онзи си водел любовниците, а Майкъл цяла нощ си натискал главата с възглавницата, за да не слуша. Не е бил особено щастлив.... :(

*

Nebesna

« Отговор #36 -: Юли 03, 2009, 10:49:13 pm »
12 поклонника на Майкъл Джексън са се самоубили, заради смъртата на своя кумир. http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=top&sql=Mjk4NjszOQ==&mater=Mjk4NjsxMDM=

Майкъл завещал децата си на Даяна Рос http://life.dir.bg/2009/07/02/news4705384.html
« Последна редакция: Юли 03, 2009, 10:54:14 pm от Небесна »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Юли 03, 2009, 10:53:19 pm »
Психопати.
Или меко казано хора с лабилна психика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #38 -: Юли 04, 2009, 06:03:04 pm »
Много противоречиви информации.   

"Ужасяващи данни от аутопсията на Майкъл Джексън публикува британският вестник "Сън", цитиран от АСН. Докладът на докторите сочи, че Джако е бил истински скелет, а стомахът му е бил натъпкан само с хапчета. Майкъл е бил анорексик, който се хранел оскъдно, при това веднъж дневно, за сметка на това патолозите открили в тялото му токсичен коктейл от лекарства, пробите от които са изпратени за токсикологични тестове.

Бедрата и раменете на звездата са били на решето от убождания от игли, най-вероятно заради приема на наркотичните обезболяващи, които е взимал по три пъти на ден и то с години.

По тялото на поп идола има множество хирургически белези, доказващи поне 13 козметични операции."

Джеси Джексън - пастор и политик, коментира: "Раната остава отворена, тъй като причината все още не е ясна, а и от странното поведение на лекаря. Учудени сме, защото Майкъл тренираше три часа на ден, а също и танцуваше. Двама млади на по 25 споделиха, че той ги е надтанцувал. Точно беше преминал тест за физическа издръжливост и преходът от това състояние до пълно спиране на сърдечната дейност повдига много въпросителни."

Хората, участвали в подготовката на концертите в Лондон заявяват, че певецът е бил щастлив и изпълнен с енергия. Ден преди да почине е присъствал на генералната репетиция, която се проточила и след полунощ, и въпреки проблем с ларингита, от който се оплакал вечерта. Директорът на шоуто Кени Ортега съобщи, че Майкъл е "сияел от радост".

Аз лично съм по-склонна да вярвам, че вестник "СЪН" разполагат с достоверната информация, което потвърждава теорията на Синухе за влиянието на съвпада на тр. Сатурн и Церера с наталната Церера.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #39 -: Юли 04, 2009, 07:48:06 pm »
Сега остава въпросът дали ти си по-склонна да подкрепиш теорията на Сън, за да подкрепиш астрологията или обратното.  :P