Здравей Гост

"ОТРАБОТВАНЕ НА АСПЕКТИ"

• 183 Отговора
  • 30370 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re:"ОТРАБОТВАНЕ НА АСПЕКТИ"
« Отговор #160 -: Юли 15, 2009, 08:46:07 am »
Слънцето ми е в Телец, на него и останалите телешки планети дължа обичайното си спокойно състояние. Избухванията по Марс и Сатурн започнаха да се появяват доста късно и само в периоди на натрупване на голямо напрежение.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Helo

« Отговор #161 -: Юли 15, 2009, 09:02:30 am »
Слънцето ми е в Телец, на него и останалите телешки планети дължа обичайното си спокойно състояние. Избухванията по Марс и Сатурн започнаха да се появяват доста късно и само в периоди на натрупване на голямо напрежение.

И при мен се проявяват една сега. Понякога ми идва да хубаво да насмета някои хора. Ама засега се въздържам. Нали съм добра душа. Подозирам, че ако наистина избухна, може и да бъде много лошо.

Ама бързо ми минава.  ;D
Аз и не мисля за лошото. Обаче съм злопаметна и помня с години, когато някой ми е направил нещо лошо.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #162 -: Юли 15, 2009, 09:12:16 am »
Обаче съм злопаметна и помня с години, когато някой ми е направил нещо лошо.

Съвпада на Марс и Сатурн беше в Скорпион нали  ;)
Познавам хора със стелиуми в Скорпион, винаги запомнят лошото. Обидиш ли ги с нещо, дори и без да си го искал, го запомнят и в един "хубав ден" ще ти напомнят за това  ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Helo

« Отговор #163 -: Юли 15, 2009, 09:22:18 am »
Обаче съм злопаметна и помня с години, когато някой ми е направил нещо лошо.

Съвпада на Марс и Сатурн беше в Скорпион нали  ;)
Познавам хора със стелиуми в Скорпион, винаги запомнят лошото. Обидиш ли ги с нещо, дори и без да си го искал, го запомнят и в един "хубав ден" ще ти напомнят за това  ;D

Знам. Но аз не съм толкова отмъстителна. Обидите не могат да ме засегнат особено. Други са нещата, които биха ме обидили много, а има няколко човека, които вече са ги направили, а си стоят ненаказани ... но само защото не ми се е отдала възможност...

И Телците също са злопаметни.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #164 -: Юли 15, 2009, 01:26:52 pm »
Към Freebird:
Имам сериозен опит със скорпионския стелиум. Съпругът ми е със такъв - Слънце, Венера, Юпитер и Мерк.в ИЦ. и цялата тази комбинация си опзицира със Сатурн на МЦ. Таят всичко в себе си и само чакат удобен случай да го извадят на показ. Нищо не забравят. Но иначе, ако са ти гласували доверие( което е трудоемка работа) са по леки подобни преживявания.Но няма да ти ги спестят.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #165 -: Юли 15, 2009, 01:52:46 pm »
Към Freebird:
Имам сериозен опит със скорпионския стелиум. Съпругът ми е със такъв - Слънце, Венера, Юпитер и Мерк.в ИЦ. и цялата тази комбинация си опзицира със Сатурн на МЦ. Таят всичко в себе си и само чакат удобен случай да го извадят на показ. Нищо не забравят. Но иначе, ако са ти гласували доверие( което е трудоемка работа) са по леки подобни преживявания.Но няма да ти ги спестят.

Мхм, типично. Събират в себе си толкова много енергия, която в един момент трябва да се "реализира" някъде. И аз имах дългогодишна партньорка със стелиум - Луна, Марс и Сатурн в 5 Дом в Скорпион.
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #166 -: Юли 15, 2009, 02:01:33 pm »
Проблемът според мен идва именно от това , че таят у себе си нещата и  рядко дават външен израз. И в един момент, когато чашата прелее става страшно . Така съм се изумявала от неподозираните му за мен реакции.А сме заедно вече 16 години. :(
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #167 -: Юли 15, 2009, 02:47:12 pm »
Хело ,и аз съм с такъв съвпад ,при това и с Асц Овен,но по -скоро съм овца .Някога мнгого ме е яд на мен си ,че не съм по-войнствена .На теб в кой дом ти е този съвпад ? 

При Миа все пак марс е в 1 дом .

п.п. днес получих книгата за Сатурн на Лиз Грийн,която перпоръча Зъболекар, много е обстойна  ,доволна съм много.

*

Helo

« Отговор #168 -: Юли 16, 2009, 12:29:53 am »
Хело ,и аз съм с такъв съвпад ,при това и с Асц Овен,но по -скоро съм овца .Някога мнгого ме е яд на мен си ,че не съм по-войнствена .На теб в кой дом ти е този съвпад ? 

При Миа все пак марс е в 1 дом .

Ами, на мен първи дом ми е в Скорпион, така че и двете планети са ми в първи дом.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #169 -: Юли 17, 2009, 10:58:49 am »
 прогресивната ми луна е на 29 в телец и аха да влиза в близнаци обаче кашлям ( ужасно) все едно е в близнаци >:(  по приницип не хаващам хреми, настинки и кашлици ( дори не мога да си спомня кога съм кашляла последно) та някаква идея  как да отработя  тази прогресия,  че да не  ме избива на соматизации ?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #170 -: Юли 17, 2009, 01:16:24 pm »
да  интересно синастрични положение:) някой да е имал подобно положение в синастрията си? интересно как се е чувствал марса в комбинацията?
Тягосно както го каза Небесна Сатурна на другия постоянно се опитваше да се налага на моя Марс-неаспектиран в натала-ревност,чуство на собственост...,но в някои руски сайтове пише че това е силно кармичен аспект!Двете пленети са злосторни и има голям сблъсък на енергии докато не си научите урока!
Докато дишаш...надявай се!

*

holanda

« Отговор #171 -: Юли 17, 2009, 11:48:58 pm »
хммм,добре де,когато Сатyрна и Марса са в 7 дом-какво трябва да значи-тая личност ще се налага в брака или на нея ще и се налагат ;).А особено,когато тези планети са в опозиция със слънцето в 1дом?Тази работа не ми е много ясна-уж човека се наслаждава/или успокоява като се доказва в брака,но в същото време измъчва себе си,защото осъзнава колко лош съпруг е? ??? ???

*

aiia

« Отговор #172 -: Юли 18, 2009, 12:04:30 am »
хммм,добре де,когато Сатyрна и Марса са в 7 дом-какво трябва да значи-тая личност ще се налага в брака или на нея ще и се налагат ;).А особено,когато тези планети са в опозиция със слънцето в 1дом?Тази работа не ми е много ясна-уж човека се наслаждава/или успокоява като се доказва в брака,но в същото време измъчва себе си,защото осъзнава колко лош съпруг е? ??? ???

За съжаление, има личности, които си противоречат през 5 мин.
Сменят си мнението непрекъснато, не знаят какво искат. Сложни хора. Те сами не могат да се разберат, а какво остава ти да отгатнеш какви са по наталната карта.  ;D

*

holanda

« Отговор #173 -: Юли 18, 2009, 12:40:29 am »
говори ми,говори ми ;),приятеля ми е съвсем съ6тия случаи ;).Но неговите Марс и Сатyрн ми лежат на асцендента и това ме изкарва извън контрол >:(

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #174 -: Юли 18, 2009, 09:24:48 pm »
жена ми има сатурн в лъв и марс в рак в седми дом .Сатурн прави секстилс Слънцето и тригон с луна а Марса прави квадрат с Слънце и секстил с Венера.Омъжи се за мен към 29-30.Нямаме типични  домашни кавги, за важните неща обсъждаме всичко заедно, но по скоро аз решавам накрая .Мислех че с тия планети в 7 дом ще и е трудно в брака, но ще се постарая да им противодействам :)
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

« Отговор #175 -: Юли 06, 2010, 04:29:04 pm »
Тази тема ми се вида подходяща да питам нещо.

Струва ли ви се много 7 градуса съвпад в натала на Марс и Сатурн  :rolleyes: Човека въобще не дава признаци да е тиранин, но не съм имала повод да изпитам подобна негова слабост. :rolleyes: Не знам часа и не мога да кажа в кой дом е.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #176 -: Юли 06, 2010, 04:42:53 pm »
хахах,гледам си старите постове ;D..тогава още бях с моя психо-вампир със Сатyрн/Марс ,които при синастрия кацаха на асцендента ми :-X.Много готин тип,обаче толкова раздразнителен и избухлив.Постоянно се карахме,дори веднъж съседите се обадиха в полицията.Ужас..Аурорка,много е зле тоз аспект  :91:.

*

Nebesna

« Отговор #177 -: Юли 06, 2010, 05:48:56 pm »
хахах,гледам си старите постове ;D..тогава още бях с моя психо-вампир със Сатyрн/Марс ,които при синастрия кацаха на асцендента ми :-X.Много готин тип,обаче толкова раздразнителен и избухлив.Постоянно се карахме,дори веднъж съседите се обадиха в полицията.Ужас..Аурорка,много е зле тоз аспект  :91:.

Холанда, спомням си тази синастрия. Тогава заедно пишехме в астро5. А Вещичка беше Чери там.

*

holanda

« Отговор #178 -: Юли 06, 2010, 06:02:28 pm »

Холанда, спомням си тази синастрия. Тогава заедно пишехме в астро5. А Вещичка беше Чери там.
да,точно така ;).Ха,как помниш...тя и Скарлет пишеше там :blink:.А този човек се оказа много кaрмичен партньор..лошото е,че не го обичах като мъж,а по-скоро като майка.А той беше едва ли не обсебен.Сега сме много добри приятели,но на никого не пожелавам тези скандали,които ние си правехме.

*

Nebesna

« Отговор #179 -: Юли 06, 2010, 06:10:19 pm »

да,точно така ;).Ха,как помниш...тя и Скарлет пишеше там :blink:.А този човек се оказа много кaрмичен партньор..лошото е,че не го обичах като мъж,а по-скоро като майка.А той беше едва ли не обсебен.Сега сме много добри приятели,но на никого не пожелавам тези скандали,които ние си правехме.

Помня, че разглеждахме и твоята карта и ти бях казала, че имаш талант на дизайнер и че добре ще печелиш, ако се захванеш с това, заради съвпада на Венера с Плутон в Скорпион във втори дом.