Варна
Ясно. Ти се управляваш от Луна в 1 дом. Сатурн управлява 8-ми дом на хирургията и прави секстил с Луна, който е разходящ. сатурн е ретро - това да не би да е повторна операция? На коя част от тялото е?
Хъм, на мен ми излиза карта с асц. в четвъртия градус на Везни. Асц. Везни, Луна е в пети - вероятно е естетическа корекция (или пък бебеправене

). Венера в Близнаци, в девети дом, в рецепция с Меркурий, в своя терма, с висок есенциален и временен статус. Марс - управител на хирурга и на операцията - в екзалтация, също има акцидентални достойнства. В единадесети дом и в Лъв вероятно хирургът е известен и уважаван професионалист.
Аспектът с Венера е сходящ секстил. Безпроблемна и успешна според мен операция. Венера е в градуса на възлите - предполагам може да се очаква, че ще приключиш окончателно затлачен отдавна проблем.
Луната обаче не е безпроблемна, има предстоящ съвпад с Нептун и опозиция с ретро Сатурн, който е управител на 4, и се намира в 12, близо до асц. Бих предположила, че операцията ще е успешна, но твоята представа, усещането ти за резултата няма да е обективно и ще се поддадеш на тревогите и страховете си. За това говори и Плутон точно на ИС в сатурнов знак.
И мен понеже също ме тормози лятното време, ако си построим картата с час назад Асц. се премества в Дева, с ретро Сатурн в първи и ретро Меркурий в осми. Съответно Юпитер - хирургът е на трон в седми, а операцията е по Марс. И съответно историята се модифицира. Но не знам кое време да гледаме. Може би ще можем да се ориентираме ако ни кажеш каква е приблизително операцията, както те е попитала и Небесна.