Колеги, ще ви кажа нещо, обаче не ми се смейте, моля. Embarrassed
Вчера бях на кафе с бременната ми приятелка /споменавала съм за нея тук/, която всеки момент вече трябва да роди. Терминът по принцип е за края на юни, но вече е в 9ия, и сега правиме залагания дали ще се роди Близнак или Раче... Тя вчера беше рожденичка, дори си мислех, че може да се роди и около рождения й ден, че вече едва го устиска.
Обаче вчера както седяхме и си говорехме, погледнах към корема й и няколко пъти в главата ми някакъв глас повтори една и съща дата - 24 юни. Тогава, между другото, Луната ще е в Стрелец, а майката е Близнаци с МС в Стрелец... Но се чудя дали ще износи бебето дотогава, вече много й тежи... Скептична съм към тези "гласове", но ако вземе се сбъдне, ще се ударя по челото направо. Undecided
Тъй като много обичам такива хорари, зададох въпрос:
Кога ще роди приятелката на
Лили?Лили е назована по име и е представена от Марс като управител на 7 дом. Типично за Овен.

Приятелката на Лили е в 11 дом от 7 - т.е. в 5 дом с управител Уран и Сатурн. тъкмо се колебаех дали да гледам 5 дом от 5 за раждането на детето, но то Меркурий управлява нейните 5 и 8 домове. В нейния 5 дом имаме Слънце и Меркурий - представящ бебето, което
може да е момче. Близнаци е мъжки знак. На куспидата на нейния 8 дом имаме Марс и в дома е Сатурн, който управлява и дома на приятелката на Лили. Толкова е показателно! :blink: Лили казва, че термина е до края на месеца, така че може и да е по-рано. Спомням си, че при хорара на Мацко преди години планетата, управляваща бебето, беше ретро и то се роди след термина. Тук имаме ретро Нептун в 5 дом - представящ приятелката на Лили. Между Луната /сигнификатор на майчинството и съуправител на въпроса/ и Слънцето в 5 дом има 7 градуса разлика и можем да очакваме раждане до 7 дни. Но Меркурий ще направи тригон с Нептун след 17 градуса и като се има предвид, че е ретро, може и малко да го преноси, т.е. да очакваме раждане около 27 юни или 3 юли. Но повече клоня на 3 юли, заради ретро Нептуна в дома на майката. Да се роди живо и здраво. Лили, тя със секцио ли ще ражда, че се е кичнал този Марс в 8 дом на майката?