Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166712 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4020 -: Юни 23, 2010, 08:51:58 pm »
Кабала, ако имате в антрето огледало, огледай и там някъде. Около място за разкрасяване или някаква маслинено черна кутия за сенки, дрънкулки.....нещо такова.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4021 -: Юни 23, 2010, 08:53:27 pm »
няма как да е вкъщи. Личната карта е била с документи и с карта за автобус. Тя е била там,значи е изчезнала извън дома.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4022 -: Юни 23, 2010, 08:56:55 pm »
Нямах време да изчета всичко написано, но защо смяташ, че е навън, като Венера е в 4-я му дом?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4023 -: Юни 23, 2010, 08:58:23 pm »
ми,щото е била в него, като е излязъл. И аз си мислех за дома,ама нтц.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4024 -: Юни 23, 2010, 08:59:50 pm »
Е,убууу де, не може да му изпадне като се е върнал ли? Нещо не рабрах - кога разбрахте, че я няма?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4025 -: Юни 23, 2010, 09:01:36 pm »
Навън,по обяд

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4026 -: Юни 23, 2010, 09:02:09 pm »
Другият вариант е да е в някой храсталак около къщата /блока/, в тревата...някъде около дома.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4027 -: Юни 23, 2010, 09:03:14 pm »
ще видим резултата и ще кажа какво е станало,ако изобщо се намери,де...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4028 -: Юни 24, 2010, 06:35:09 pm »
Ся, да кажа....Човекът, който позна едно към едно какво ще стане е Вещата...Бях хвърлила таро по случая, ама се дзверих, щото точно тези карти нищо не ми говореха, та тя ми ги разтълкува-))). Личната карта беше донесена, току-що от момче,което я е намерило. Вещунгера ми разтълкува една т картите, че част от документите ще се върнат, но не и останалите...Е,така стана

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4029 -: Юни 24, 2010, 07:38:52 pm »
Ся, да кажа....Човекът, който позна едно към едно какво ще стане е Вещата...Бях хвърлила таро по случая, ама се дзверих, щото точно тези карти нищо не ми говореха, та тя ми ги разтълкува-))). Личната карта беше донесена, току-що от момче,което я е намерило. Вещунгера ми разтълкува една т картите, че част от документите ще се върнат, но не и останалите...Е,така стана

Хайде,честито! Но не каза къде я намерило, а това е важно.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4030 -: Юни 24, 2010, 07:41:36 pm »
на улицата, на майната си, близо до руската гимназия във Варна

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4031 -: Юни 24, 2010, 07:42:53 pm »
Е, той ходил ли е въобще там?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4032 -: Юни 24, 2010, 07:51:56 pm »
Минавал е и от там и после на центъра.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4033 -: Юни 24, 2010, 07:54:30 pm »
Както и да я погледна тази карта, от никъде не ми пасва на случилото се, освен, че Слънцето като диспозитор на Венера в 4 дом е в 3 и в съвпад с Меркурий /което може да се свърже с училище/. Но може да се свърже и със съседи и съученици. А защо Венера - управител на неговия 2 дом е в 4? Ей туй не разбирам. Има нещо неясно. Пускам наново картата, който иска да си каже мнението постфактум.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4034 -: Юни 24, 2010, 07:56:23 pm »
Mi to и на мен не ми беше ясно,бе...В началото, когато я направих,веднага му се обадих да го питам дали е сигурен, че я е взел и не е в къщи?! А,картата е радикалан. Не питах за сина ми,а си го нарекох по име.

*

Nebesna

« Отговор #4035 -: Юни 24, 2010, 07:57:03 pm »
Единственото обяснение, което ми идва на ума е, че е имало преместване на изгубената вещ. Просто тя си е сменила мястото, това е. Нали не очаквате всеки път да се намират на местата, където са били изгубени първоначално? Поне аз, не.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4036 -: Юни 24, 2010, 07:59:00 pm »
Единственото обяснение, което ми идва на ума е, че е имало преместване на изгубената вещ. Просто тя си е сменила мястото, това е. Нали не очаквате всеки път да се намират на местата, където са били изгубени първоначално? Поне аз, не.
Тъй,де,обаче,индикатор за смяна на мястото е краен градус на сигнификатора,па тук го нЕма..Парс фортуната си е в риби,на 14 градуса,пак някаква вода,луна във вода и то в скорпион и аз реших,че иде реч за боклук

*

missKapriz

« Отговор #4037 -: Юни 24, 2010, 08:00:14 pm »
Я сега когато сте всички на линия да питам-примерно ви звънне позната и ви помоли да направите хорар.Но сте в движение и нямате възможност.После да кажем след часове в скайп изяснявате въпроса-кой час ще използвате-първия,на позвъняването или втория-на доизясняването и съставяне на картата.Сега се блъскам над такъв казус.Едната карта е с ранен асцендент-това дали накланя везните към втората.Ама съм в творческо затъмнение нещо ;D-дали ме разбрахте изобщо,че нещо май сложно се получи  :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4038 -: Юни 24, 2010, 08:02:02 pm »
Я сега когато сте всички на линия да питам-примерно ви звънне позната и ви помоли да направите хорар.Но сте в движение и нямате възможност.После да кажем след часове в скайп изяснявате въпроса-кой час ще използвате-първия,на позвъняването или втория-на доизясняването и съставяне на картата.Сега се блъскам над такъв казус.Едната карта е с ранен асцендент-това дали накланя везните към втората.Ама съм в творческо затъмнение нещо ;D-дали ме разбрахте изобщо,че нещо май сложно се получи  :rolleyes:
Първото позвъняване ще взема. Нали ми се случва да изяснявам кой какво е има предвид.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4039 -: Юни 24, 2010, 08:04:30 pm »
Нали имаш часовник на алото бе? Веднага щом го затворя, ще го запиша часа. Аз взимам часа на обаждането.